Bucurii de sept-oct 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 4

Monique_new spune:
Adriana pupam Dudu sa scape de dureri. Am vazut si pozicile. Sa sti ca si noi am fost dezamagiti de Zoo Baneasa. Noi am fost in primavara dar nu cred ca s-a schimbat ceva...in bine. Eu auzisem ca ar vrea sa o mute in alta locatie, dar cine stie cat mai dureaza.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Monique_new spune:
Gata m-am lamurit ce este cu circul Magyar. Pt cine este interesat sa isi duca bucuriile...intre 17 – 29 iunie are loc www.circulglobus.ro/festival/ro/index.php" target="_blank">Festivalul International de Arta a Circului, gasit detalii aici, in ce parcuri se organizeaza in Bucuresti.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

mephala30 spune:
Lilina, multumim de tratatie, cum iti merge cu dieta?
Microbu, ma bucur ca gargaritza mica e bine acum, pupici.
am vazut poze cu Dudu, Cosmina, Roxana si Daria, .
Itzy, spor la slabit, ce cale ai ales?
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)

itzy-bitzy spune:
Neatzaaa
Lilina mersi insa ti-am luat-o inainte...am baut deja freshul de porto ...nu Vin de Porto
Mephala...ce sa zic..infometarea si iar gym, pillates...ma uitam ieri la niste diete...inainte de Paste am tinut Scarsdale...da-mi si mie niste ponturi ca tu stiu ca erai cu "alt stil de viata". Exact asta vb si cu Lilina la mare...ca e cel mai bine...dar tb sa fie pe termen lung asa...
Daca ne vedeai prin magazine...radeam de nebune prin cabinele de proba amandoua ca nu imi venea nimic din ce imi placea...eu ma vedeam asa de slaba incat probam numai chestii pt silfide...am zis ca Fitomagra scrie si pe mine...Pana la urma m-am ales si eu cu 2 fuste
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Itzy, Lilina, super distractie cu piticii la mare! nu mai tin minte, voi ati fost si anul trecut la mare? Ma interesa daca ai observat ceva schimbari in comportamentul Anei.
Adriana da am fost si anul trecut...atunci avea 9 luni, era perioada in care voia sa merga - sa mearga - sa mearga si faceam la ture cu ea de manutza prin nisip fara pb, mergea de-a busilea, era plina de nisip din cap pana in picioare, a luat in prima zi o gura de nisip s-a strambat si nu i-a mai trebuit de atunci...se juca in piscinutza, am bagat-o si in mare...Dar repet era mult mai mica si nu percepea totul ca acum...Chiar ne gandeam ca ar mai fi trebuit sa mai fi stat cu ei inca o saptamana

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

ramomar spune:
Salutareeee,
itzy tare simpatice relatarile, va si vad pe amandoua incercand sa-i convingeti Si eu sunt tare curioasa care va fi reactia Patriciei anul asta cu apa, avand in vedere ca anul trecut nu o puteam scoate din apa
Am vazut pozici multe cu zambareata si cocheta Cosmi, cu frumosul Dudu la zoo, dar si cu Daria si burtika Roxana
Microbu dulce gargarita. Ati plecat deja la Roman? drum bun sa aveti!
xandrutza unde esti? sau inca esti tot la parinti
floricel tu nu ne mai zici nimic? cum e Roxana, ati scapat de infectie sau inca va mai supara?
pupici si o zi faina!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Roxana01 spune:
buna, fetelor!
Cristina, noroc mare ai cu sotiorul sa te ajute! oricum, tot mare parte din timp sarcina cresterii si educarii lor cade pe tine, asa incat imi inchipui ca iti este foarte greu. eu deja am inscris-o pe dariutza la cresa, in ideea ca nu ma simt in stare sa ma descurc, asa incat te incurajez sa incerci varianta asta.
Itzy, cand spuneam ca sunteti mamici sexy in poza nu ma refeream la kg. cu toate ca nici acolo nu stati rau. dar debordati fericire si implinire si asta, dupa mine, face femeile mult mai sexy si frumoase. poti fi slabasi nefericita sau neimplinita si nu prea te simti atragatoare. drept dovada, exact ce ziceai: te vedeai slaba si probai fuste prea mici, asta pt ca te simti bine in pielea ta.
lili, sper ca vladone e mai bine si ca i-a trecut ce avea la guritza.
Monique, ai dezvaluit pozele cu mine, "mica... balena"! dragelor, sa vedeti de ce abia astept sa nasc! am vazut si eu informatiile despre circ si chiar o sa dau o fuga zilele astea pe acolo, daca nu are victorasul alte planuri. mai sunt doritoare? am inteles ca exista program de la 11 si de la 19 in parc ior, de azi pana pe 24 cred.
adriana, v-ati hotarat la gradinita? l-ati inscris pe dudu?
dragelor, maine implinesc 3 ani de casnicie. ce ziceti, sa-i fac cadou sotului un victoras nou nout? sotul m-a rugat doar sa nu nasc in seara asta, ca vrea sa vada meciul.
va pupam

Monique_new spune:
quote:
Originally posted by Roxana01
Monique, ai dezvaluit pozele cu mine, "mica... balena"! dragelor, sa vedeti de ce abia astept sa nasc! am vazut si eu informatiile despre circ si chiar o sa dau o fuga zilele astea pe acolo, daca nu are victorasul alte planuri. mai sunt doritoare? am inteles ca exista program de la 11 si de la 19 in parc ior, de azi pana pe 24 cred.
dragelor, maine implinesc 3 ani de casnicie. ce ziceti, sa-i fac cadou sotului un victoras nou nout? sotul m-a rugat doar sa nu nasc in seara asta, ca vrea sa vada meciul.
va pupam

Vreau si eu sa ajung la circ cu Cosmi dar nu stiu cand. Oricum dupa amiaza sau in weekend, dar sa se deschida.Nu am vazut nici un program scris pe panou.
POZE COSMI 1 ANISOR

lilina spune:
off, e abia 11,50 si am facut atat de multe....am avut suuper mult de lucru
Vladone e mai bine. A inceput sa manance, dr mai mult cu manutza, nu suporta linguritele, e relativ ok, bubitele de pe fund incep sa dispara. Am fost la shopping si cand ne-am intors imi spunea "acasa...sus...a patu" (adica mergem acasa, sus la etajul la patru). Tot aseara m-am amuzat ca il pusesem in pat sa faca nani si el ma striga "mamiii, a cucare" (adica sa trce la culcrae) si nu a vrut sa se culce pana nu am terminat eu treaba si am dormit cu el
A mai vrut sa manance singur, cu manutza fulgi de porumb din castronel si se cocotza singur in scaunul lui, si a luat 2 cazaturi: s-a urcat pe un scaun de birou cu role si s-a intins prea mult dupa intrerupator si a aluncat in cada si a cazut ca pe tobogan (pt.ca am uitat sa pun eu covorasul derapant iar el e f.activ la baie, isi arunca in cada tot ce gaseste prin baie...ca abia mai are el loc)
Am terminat seara jucandu-ne cu masinuta, punea pe ea betisoare de urechi si se enerva ca unele alunecau/nu stateau pe masina....o nebunie
Noi am mai fost la mare cu Vladone si anul trecut, o data in Turcia si o data tot la Mamaia si a fost suuuper ok, acum a avut muuult prea multa energie, eu, sotzul si mama mea am facut cu greu fata micutului diavol tazmanian / Denis pericol public / balamuchis / cum il mai alintam noi.
Fug la treaba ca e o nebunie
As vrea si eu la zoo, circ (desi am acasa din plin)
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

lilina spune:
despre dieta.....fac foamea....e doar un fel de a spune, pt.ca nu am pofta de mancare, nu mi-e foame deloc....mai degraba mi se face rau ca imi scade glicemie, dar foame nici vorba....cred ca de la Fitomagra...Itzyyyyy, te mai tenteaza ???
Itzy, unde mergem joi ?
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe