Bucurii de sept-oct 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Mexxa, la multi ani si multa putere sa treci si peste aceasta grea incercare. Ai incredere ca totul va fi bine. Vei avea cel mai frumos cadou de ziua ta.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am revenit din plimbareala.

Mexxa, "La multi ani"!, iti urez si sa ai parte de tot binele din lume, si mai ales sa ti se faca bine puiutul. Asta o sa fie cel mai frumos dar pe care-l vei primi.

Am vazut ieri pozici cu Cosminutza. Am observat ca se intelege foarte bine cu o fetita mai mare decat ea la joaca.

Am vazut si pozele cu Gargarita-Ritza, sa va fie de bine plimbarile, si ma bucur sa aud ca s-a terminat cu bine problemutza la urechiusa ei.
Am admirat palariuta cu boruri largi, eu chiar ieri am fost si i-am mai cumparat 2 chestii: 1 palariuta si 1 bonetica pentru la mare.
Si am recunoscut si pozici cu Matti in curte la bunicii lui.
Treaba-i serioasa, nu-i nici un dubiu.

Sandra, Maria este mai bine si eu la fel, de fapt ea mai tuseste ocazional cu expectoratii. Pentru ca nu stie sa le elimine, mai pun eu Batista in functiune.

MamiLili, ai revenit in forta! Of, ce frumos s-a "echipat" M pentru meci!

Alexutza, s-a rugat ceva sotul tau de i-aduce barza o fetita. Sa fie frumoasa, sanatoasa si tie iti urez sarcina usoara in continuare.

Xandrutza, bine ai revenit! A reinceput perioada cu arsurile?

Multi ani fericiti impreuna alaturi de copii si soti le urez Roxanei01, Lilinei si lui Itzy Bitzy. Itzy, chiar ca v-ati gasit, tu si Lilina. Puscociul cred ca l-ai lasat jos, nu-l mai tii asa in sus, nu?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

quote:
Originally posted by anangel_lexi
[Itzy, lilina si Roxana, casa de piatra si sper sa ne cinstiti cu o cupa de sampanie si cand veti aniversa nuntile de diamant!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

cu mare placere, daca nu cumva ne strangem de gat pan' atunci

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Cristina cum au fost cele 2 ore la cresa? A plans sau i-a placut la copii?

Ahh apropo Ana-Maria spune la copii - popoii "Mama, pa..a popoii"

Tanima tu ce mai faci? sa stii ca m-ai amuzat rau cu nazdravaniile lui Rares, cu cautatul tau prin ghena de gunoi dupa chei...parca numai in ciuda iti face. Sa le scrii undeva topate astea ca-s memorabile...si linsul parchetului...e un grozav.

Gety multumim..si tie si tuturor pentru urarile adresate. Nush sincer cum ne-am gasit...ca mereu ne tot minunam de una-alta (coincidente) . pushcociul e la locul lui sus-sus-sus...ca Vladone e maaare strengar.

Sa va spun o faza. Am venit de la mare si ma vede ana-maria cu un tricou de casa imprimat cu niste scoici si un hipopotam...M-a vazut si cu toate scoicile adunate de pe plaja...dar nu am insistat sa pronunte cuvantul "scoici" ...Intr-o zi stateam in pat si vine la mine, imi arata pe tricou si spune "coi- coi".
- Ce mami? hipopotamul? hipopo...
Ea: - Coi...coi !
- Scoici mami?...astea sunt scoici...cate scoici sunt aici?
- Doi coi!
-

PS sper sa nu ma penalizeze moderatorii

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Am vazut si pozele cu Rares.
Princess, este suporter Steaua baietelul tau?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Da, e mare stelist ca altfel n-are liniste cu tati! I-a cumparat si echipament inscriptionat cu Steaua, doua body (unul cu maneca scurta si unul cu lunga) si o bandana, iar acum urmareste sa ii gaseasca si un trening! E pasiune mare pe ei....

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Bonjour. La noi s-a pus pe ploaie...
Mephala, uite pozele.
Gety, da, au reinceput arsurile, parca mai tare ca pana acum. Oare nasc o noua Itzy??
Andreea, va tinem pumnii! Doamne Doamne fie cu voi!
Princess, am vazut pozele cu Rares, ce-i place lui cocotat pe birou. Sa se ia de mana cu Narcisa.
Lili, cel mai infocat suporter e si cel mai frumos! Pupam trio-ul Mathi, Vladut si Stefanel. Hi-hi, cum a arestat Mathias oul kinder...
Itzy, haioasa papusica cu scoicile.
Pupam si trio-ul Itzy, Lilina si Roxana, aniversare frumoasa maine, la restaurant!
Lexi, pacat ca nu ai pozat cataratoarea.
Cristina, asteptam vesti!
Ramo, scuze, nu te pot ajuta in legatura cu agentiile de voiaj.

Inca mai am de vizionat poze by Sandra si Lilina.

Alexandrina 25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

xandrutzooo, am sapat prin pozele tale si mi s-a facut rauuu, de foaaaame.....da-mi repede reteta de la prajitura "noapte de iarna"....Doaaaaaamne ce pofta mi s-a facut

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Lexi, pacat ca nu ai pozat cataratoarea.

Alexandrina 25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Pai n-am avut cu ce. Dar oricum, si daca aveam cu ce, nu cred ca as fi avut curaj s-o las singura cocotata acolo ca sa iau aparatul.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Lilina, pls spune-mi cum ti-ai dat seama ca Vladone are afte in gurita? Bona noastra a observat ca Dudu are un abces mare cu puroi pe gingie, mergem la medic ca nu-i a buna! Noi credeam ca este o "banala" eruptie dentara, acum ma gandesc ca poate are afte (desi in afara de abcesul in cauza, nu se vede nimic suspect)! In plus, are pofta de mancare, nu 100% ca in zilele lui bune dar oricum nu face foamea.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput