oligospermie - putini dar (ne)buni! - 30

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

ruxandrab imi spui si mie te rog de ce a primit sotul tau trat cu GONAL F ????? a iesit ceva la dozarile hormonale sub sau peste val normale?
uite si noua ne-a spus urologul sa facem tratament cu gonal pt ca are FSH cam mic adica 1,3 u/l dar totusi se incadra in val norm si am renuntat la gonal....dar nu stiu ce sa zic probabil o sa incepem si noi cu gonal f,ca nu s-a imbanatatit spermograma deloc cu trat naturist
eu va duresc succes

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

evanescence tot pt fsh mic, 1.11.
Incearcam maine seara sa il prescrie compensat de la medicul de familie.

Hai cu

Mergi la inceput

trebuia sa citesc mai mult inainte sa ne ducem la medicul de familie.... pt gonal compensat tb sprobare de la CNAS... adica f f greu... cel putin pentru noi... cred ca o sa il cumparam necompensat...

Hai cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Buna fetelor, v-as ruga sa imi spuneti ce analize hormonale au fost recomandate de medici sotilor vostri, pentru ca in cazul nostru, in afara de spermograma, sotului meu nu i-a recomanadat nici un doctor sa faca dozari hormonale, desi a fost diagnosticat cu oligospermie.
Va multumesc.

Mergi la inceput

2bobocei in primul rand sa faca si spermocultura apoi Testosteron,FSH,LH,PROLACTINA astea ne-a zis medicul urolog sa le facem.

"Asteptand un ingeras"

http://tt.lilypie.com/yVcDp3.png

Mergi la inceput

2bobocei am citit la un alt topic ca ai pierdut o sarcina ,imi pare nespus de rau dar e imbucurator ca ai ramas odata insarcinata inseamna ca aveti sanse sa ma ramai odata .....
imi spui te rog cati sperm are sotul tau

"Asteptand un ingeras"

http://tt.lilypie.com/yVcDp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Multumesc Evanescence pentru raspuns.
Sotul meu, la ultimul FIV, si primul reusit a avut 8 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuby1 spune:

Buna tuturor, sunt si eu noua pe aici si sper sa m-a primiti alaturi de voi.Ati ghicit, sunt si eu "oligo".Sotul meu a fost diagnosticat cu oligoastenospermie severa in martie 2008, si operat de varicocel in aprilie 2008.Eu mi-am facut histerosalpingografie , sau cum s-o numi, si concluzia a fost( desi nu m-a pricep si as dori sa aflu mai pe limba noastra):"semne indirecte de permeabilitate a ambelor trompe uterine". Poate sa-mi spuna si mie cineva ce inseamna asta? E de rau? Nu m-a pricep deloc.Si una peste alta daca exista trat. naturist atat ptr. mine cat si pentru sotulk meu?
Sper ca nu v-am plictisit,dar chiar am nevoie de sfaturile voastre!
va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuby1 spune:

apropo, spermograma sotului arata cam asa(facuta la medsana):
nr.zile abstinenta - 4
volum - 4.2 ml
pH - 7.6
timp de lichefiere - 40 min
numar de sperm. - 4 mil/ml(40000-240000)
mobilitate( A) -10%
B -15%
C -10%
imobili(D) -65%
leucocite - 3200/mm3 <1000
morfologie 60% forme tipice
15% bicaudali
10% amorfi
5% piriformi
Concluzie: oligoastenospermie severa

Mergi la inceput

Salutare!

Raportez si eu. Am efectuat primul Gonal. Mai raman restul de 15.

yuby2 Bun venit! Banuiesc ca HSG e ok si asta e rezultatul normal, dar mai bine intrebi si la Aspirante...

Hai cu

Mergi la inceput