Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Ce sa zic: servici usor!

Mie imi prinde bine ca mai merg la birou, mai ies, imi mai pun mintea la contributie, insa timpul meu liber tinde cu succes spre 0.
Insa am si mare noroc cu mama ca sta cu pitica mica, acum si cu Paul ca va lua vacanta de la gradi.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by karina1976

Mama, ce am mai tras si eu cu hainele pt Paul.
Si inca acum tot se mai gasesc.
Cand era mic erau doar in 2 culori: albastru si albastru.

Noroc ca imi mai aduceam de afara, ca altfel ......

Ei, da ma revansez acum: cat mai colorate hainutele lor, cat mai roz - Pati si portocaliu - Paul.

Si eru eram disperata dupa albastru inainte sa-lam pe Vlad. Dupa... gaseam pt el majoritatea hainelor in 2 culori: roz/albastru. Asa ca in scurt timp mi s-a acrit de atata albastru. Am ajuns sa nu prea mai cumpar un lucruri chiar daca imi plac pt ca sunt albastre. Acum am toate culorile curcubeului pt el... cu exceptia roz-ului (nu ca ar fi culoare a curcubeului...)

Mergi la inceput

Fetele, acum chiar va las ca am adormit in fotoliu ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83

A si apropo de hainute ..intreb de pantaloni scurti ..si imi arata 2 perechi anemice pt baietei ...iar pt fetite erau 3 teancuri langa ...si 2 de fuste

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Asa putini baietei sa fie de poate-i e frica sa nu ramana cu marfa nevanduta?! Sau poate sunt patronii magazinului... nu gasesc cuvantul (daca exista - nu stiu care e varianta "masculina" a cuvantului Misogin)

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Mie imi plac tare mult chestiile astea poze, rame, gadget...

Ma credeti daca va marturisesc ca-n orice hypermarket merg obligatoriu trec si pe la raionul foto (rame, hartie foto, albume...). Si ca de fiecare data nu plec pana nu iau macar un album sau o rama cat de miiiiica. Bine, acum nu va ganditi ca mi-am umplut peretii cu ramele (nu ca nu mi-ar fi placut)... Cumpar cand vad ceva deosebit pt. ca imi place la nebunie sa ofer prietenilor cu anumite ocazii chestiuni personalizate asa cum ai zis si tu. Ultimile (6)achizitii (a se citi rame) de abia "asteapta" sa le pun pozele si sa dau mai departe . Cred ca sunt o ciudata cu mania asta...

Mergi la inceput

Anca ai vreo poza cu caruciorul ala de 4 kg pe care zici ca ti-l iei (adica il gasim si pe net?). Ca suna tentant 4 kg... Deja al meu de 6.5 mi se pare enorm!
Eu imi zic "noapte buna", ca vad ca am ramas singurica p-acilea sa sting lumina...

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Buna dimineata! Poftiti la si !

Antonia mea nu stiu ce a facut azi-noapte! Inainte sa ma culc eu nu mai avea suzeta in gura iar dimineata cand m-am trezit o avea bine-merci! Si pusa cum trebuie! ( e de la Nuk si se pune doar intr-un fel) Deci probabil ca s-a trezit azi-noapte si nu a zis nimic. Si o fi stat ceva treaza pentru ca la 6.30 cand i-am dat laptele era cam "chioara de somn" si imediat ce a treminat bibele a picat ca pe front. Si a trebuit sa o trezesc eu sa ii dau sa manance ca ea nici nu se misca...Dar trebuie ca altfel se trezeste prea devreme de foame si nu mai doarme si apoi e maraita toata ziua...

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Buna dimineata la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

HELLO

va era dor de noi?
mi-am facut si eu ceva timp sa intru desi Iulia se cam maraie.....
am citit putin din urma....asta e....eu va admir ca aveti timp sa stati si pe DC ca eu nu stiu cum sa mai ajung sa mai si stau....

despre noi....am ajuns si noi la 7 kg dar acum de cateva zile suntem in greva....nu vrea sa manance decat fff putin....cred ca o supara gingiile ca roade nervoasa tot ce prinde ,e agitata...se si vad dintisorii in gingie dar inca nu au iesit(cei de jos)oare cat dureaza pana erup?

gata...a stat destul singurica....aaaa....si s-a rostogolit si ea(nu stiu daca mai era cineva ....)dar fff rar se intampla....sta bine in funduletz,numai asa vrea si cand sta pe paturica de joaca se trage de arcadele paturici sa se ridice in picioare...

pupici

Mergi la inceput

Neata si de la noi!

Fii-mea iar a avut program azi noapte.
Mi-a dormit in brate ... of ... dintii astia.

Noi avem deja doi dintisori (au iesit f repede si fara probleme) - incisivi centrali de jos.
Acum insa, de 1 saptamana e super maraita noaptea - nu plange mai mult scanceste si mi-e asa mila de ea, asa ca o iau in brate si doarme la mine - e mai linistita asa.
Acum stau sa erupa: incisivul central dr de sus si incisivi laterali de jos ... asa ca ... nu cred ca e o regula.

Da' si cand vor avea perlute in toata gurita ... ce bine va fi.

Mergi la inceput