Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

eu il am pe asta:

http://www.hauckuk.com/en/design.asp?PLID=4&BID=2&KID=1&HID=11&UID=42

dar pe portocaliu - v-am zis ca sunt obsedata de culoarea asta.

am luat tot tacamul: 3 in 1, si landou si scaun de masina, tip scoica.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Multumim, multumim ...

anca - pai asta are 11 kg. diferenta nu ar fi mare fata de 13 ... criteriile noastre au fost 1. sa fie rosu (na, am avut si eu un fix, ca bb cu roz), 2. sa fie reversibil spre mama, spre strada, 3. sa aiba toate accesoriile (plasa de tantari, de ploaie etc.) Si azi l-am udat, la propriu si la figurat ... adica pe ploaie ... si cine mai era mandra ca mine cu bb la plimbare cu carutul. Bineinteles, acoperit cu nylonul ala de ploaie ... iar Silvia dormea de mama focului. Tare bucuroasa mai sunt de achizitia facuta ...

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Petronela, am tras un ochi la pozicile mandrei mici.
Sa va bucurati de ea, ca-i tare dragalasa si vesela de numa-numa.

edit: ma duc sa vad ce face patul meu ca maine trebuie sa ajung la scarbici de dimineata ... si am un chef ... da' poate imi vine pana maine ... zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Multumim, multumim ...

anca - pai asta are 11 kg. diferenta nu ar fi mare fata de 13 ... criteriile noastre au fost 1. sa fie rosu (na, am avut si eu un fix, ca bb cu roz), 2. sa fie reversibil spre mama, spre strada, 3. sa aiba toate accesoriile (plasa de tantari, de ploaie etc.) Si azi l-am udat, la propriu si la figurat ... adica pe ploaie ... si cine mai era mandra ca mine cu bb la plimbare cu carutul. Bineinteles, acoperit cu nylonul ala de ploaie ... iar Silvia dormea de mama focului. Tare bucuroasa mai sunt de achizitia facuta ...

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Pai si eu vreau la asta pe care o sa il cumpar sa iau cu plasa si prelata de ploaie ,maner reversibil avem si la asta dar acum Maria vrea sa stea numai cu spatele la mine sa vada ea tot

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

anca - scuze, am gresit, am vazut 13 kg in loc de 15.

corina - fain si ala pe care il ai tu ... da' ti-am zis, eu aveam fixul cu reversibilu'

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Corina ai inceput serviciu de mult?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

la asta landoul si scaunul de masina se montau cu fata la mine.
numai la varianta sport e cu fata la strada. si pentru tero e mare lucru.

Anca, am inceput lucrul din decembrie.
Insa am un program lejer si imi mai iau de lucru acasa, sau ma duc cateva ore, sau nu ma duc deloc (asta mai rar, desi as vrea eu altfel), depinde ...

Mergi la inceput

corina - si noapte buna !!! Spor la munci maine!!!

anca - la mine e invers ... SIlvia ma vrea doar pe mine. Asa cum mai spuneam e mai "salbatica" in perioada asta ... tre' sa ma vada, se plictiseste repede de peisaj si incepe sa maraie. Plange la oricine in afara de mami si tati. A plans la dr. cand a luat-o in brate, mamaaaaaaaaaa !!! Parca o taia ... urla de-acum, nu plagea.

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Te intreb ptr ca incep si eu la 1 iulie ,pana acum am lucrata acasa,adica lucrez de cand avea Maria 2 luni insa de acum o sa merg la birou 6 ore

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Aaaa, da, si a mea ma cerceteaza indeaproape, ma apuca de nas si ma trage de buze. Eu primesc si supliment de ciupituri, apuca cu toata manuta si strange serios, si mai are obiceiul sa ma bata cu picioarele.

Si pe mine, si pe mine la fel!! Plus ca ii place sa intinda brusc picioarele cand il schimb si eu cum ma invinetesc repede... sunt numa' vanatai, trece una si apare alta...
Nu-mi trece bine o ciupitura/zgarietura pe gat/fata ca-mi si face alta incat al meu barbat a inceput sa intre la "banuieli" cum ca nu Vlad ar fi autorul Mare zapacit!

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput