Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by karina1976

Eu am un Braun.
L-am luat de vreo 3 saptamani.
Inainte tot de la ei am avut, si m-a tinut 6 ani (eu il foloseam si la vinete, ceapa, supe creme).

Waw, daca face si ceapa e ideal! Ca e aiurea sa toc pt ciorba 2 cepe cu robotul.... (Urasc s toc ceapa...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

si eu.
asta a fost una din cerinte: vinete si ceapa.
sotul e mare amator de vinete (noi facem si de 2 ori pe sapt) asa ca ma cam saturasem de tocat vinete in modul clasic.

are si o functie turbo pentru gheata ... o marunteste super pentru shake-urile lui Paul.

in principiu isi face bine treaba, si nu a fost f scump, cca 120 ron.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by ram0nica

Eu acum ma uit pe net dupa un blender ("de mana"). Cand ii fac pt 3-4 zile si le tin la congelator e ok cu blenderul mare ca e mare cantitatea, dar ce ma fac cand am de facut o cantitate mica: scot ditamai magaoaia de robot... d=pier cea mai mare parte din cantitate pe peretii masinariei si apoi da si spala... pt asta un fruct cat am nevoie pe moment. De asta ma gandeam ca n-ar strica si un blender miiiic. Da' dilema e ce marca?
Din start stiu ca Moulinex e varza (am ars eu 2)... despre altele nu mai stiu. Cine imi da un sfat?

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Eu am unul Braun de vreo 4 luni si sunt super multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Aaaa, da, si a mea ma cerceteaza indeaproape, ma apuca de nas si ma trage de buze. Eu primesc si supliment de ciupituri, apuca cu toata manuta si strange serios, si mai are obiceiul sa ma bata cu picioarele.

quote:
Originally posted by adelamaria

Uff...greu...pe mine tare ma indispune curiozitatea asta a ei, mai ales ca nici igienic nu prea e...
Adra, Ilana imi baga mie degetele ei in gura, nas,ochi...Chestia cu suptul degetului am citit-o si eu...
Daca imi feresc fata, se intindeeeee dupa mine pana nu mai poate si apoi plange....ma rog, se smiorcaie...Oricum, daca nu reusesc sa aflu o motivatie temeinica pentru care copilu' are nevoie de comportamentul asta, eu una o sa zic un mare PAS...ca nici sa ma las "scormonita" nu-mi place...

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

adina, eu as lasa copii cu bunica, si as rezerva o cina la un restaurant mai intim. apoi o camera la hotel... ......

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

BB esti incurabila

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Adelamaria si pe mine Raul ma trage de gura de nas... cateodata imi intinde buza de jos..de arat ca un pelican ...dar de cele mai multe ori face asa dupa un moment de tandrete in care ma mangaie... Agonie si extaz...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

I-am luat azi lui Raul o pereche de pantaloni super din piata cu 25 de ron.. Aveau marfa toata adusa din Germania...super calitate in ele... La ei am gasit ceva mai deosebit pt baietei ca in rest ...doar de fetite aveau... Am gasit haine de camuflaj si o intreb pe vanzatoare daca nu are si de baieti si se uita asa mirata la mine si imi zice ca nu doar de fetite.... de parca baieteii nu poarta

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Mama, ce am mai tras si eu cu hainele pt Paul.
Si inca acum tot se mai gasesc.
Cand era mic erau doar in 2 culori: albastru si albastru.

Noroc ca imi mai aduceam de afara, ca altfel ......

Ei, da ma revansez acum: cat mai colorate hainutele lor, cat mai roz - Pati si portocaliu - Paul.

Mergi la inceput

quote:

de aia vreau si eu o fetita

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83

quote:

de aia vreau si eu o fetita

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

sa dea DD sa fie asa cum vrei tu.

Mergi la inceput