Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

A si sa nu uit sa ii raspund Sandei ...inca nu stiu daca e fetita ...dar subconstientul meu tot vorbeste.Azi am fost la ziua nepotelului de 3 ani ...si era o fetita de 2 ani creata si frumoasa foc....daca nu m-am mai minunat pe langa ea si am atinso sa se ia si la mine....

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

A si apropo de hainute ..intreb de pantaloni scurti ..si imi arata 2 perechi anemice pt baietei ...iar pt fetite erau 3 teancuri langa ...si 2 de fuste

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Aveti FOX in tm?
eu l-am descoperit intai in ms apoi aici si sunt mare fan.
chiar e altceva.
am gasir pantaloni scurti pt bb de 3 luni in vreo 6 culori.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by Ank83

A si sa nu uit sa ii raspund Sandei ...inca nu stiu daca e fetita ...dar subconstientul meu tot vorbeste.Azi am fost la ziua nepotelului de 3 ani ...si era o fetita de 2 ani creata si frumoasa foc....daca nu m-am mai minunat pe langa ea si am atinso sa se ia si la mine....

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Eu zic ca fetita e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

La noi in Mures sa gasesc hainute de baieti si chiar multe si in toate culorile, insa daca ar fii sa compar cu cele de fetite sunt dublu cele pentru fetite, ca si cantitate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karina1976

Aveti FOX in tm?
eu l-am descoperit intai in ms apoi aici si sunt mare fan.
chiar e altceva.
am gasir pantaloni scurti pt bb de 3 luni in vreo 6 culori.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

habar nu am sincer iti spun... Ca pana acum am avut hainute primite din Franta super bune calitativ si nu prea m-am inghesuit la cumparaturi.. dar cum ursuletul a tot crescut .... repejor trebuie sa incep sa caut..Ce preturi sunt la Fox??

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Karina... BabyFox se numeste magazinul??? ca am gasit o retea de magazine si vad ca sunt si la noi

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

adela - si Silviuta ma exploreaza cu manutele ... bine, numai ma pipaie, nu imi baga degetele in nsa, gura ... da' ce ma enerveaza pe mine la culme e ca ma trage de par ... nici nu mai stiu cum e sa stai cu parul desfacut, il tin numai prins in coada ...

adina - eu am facut cadou unui prieten de fam. o fotografie (mai mare) cu ei 3 (au si ei o fetita cu 2 luni mai mica decat Silvia) si am "prelucrat-o" scriind pe ea ceva de genul ... "felicitari pt. prima ta zi de nastere in 3" si i-am pus-o intr-o rama de argint draguta ... a fost fff incantat. Si cu o sticla de cognac langa ... Mie imi plac tare mult chestiile astea poze, rame, gadget... Sa ne spui ce cadou ai ales pana la urma.

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

La noi e doar FOX.
Au si haine de adulti, insa la copii sunt bestiali.
Iar in perioade de reduceri ... chiar merita.

In rest ca si preturi:
- o fustita pt pati cam 40 ron
- un sarafan 50 ron
- tricouri de la 10 ron
- body - 4 buc. - 50 ron - dar sunt de la disney

pt paul:
- tricouri - 30 ron
- pantaloni scurti - 40 ron
- lungi - 70 ron
- geci - 100 ron

cam asta e ce am luat eu de la ei.

uite si mostre: