Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ram0nica/ram0nica.jpg)
ram0nica spune:
Alina, O sa merg cu el la oftalmolog curand sa ma linistesc pt ma ca ingrijoreaza.... oricum, din cate am citit daca nu se "indreapta" purtand ochelari mai tarziu ar ramane varianta operatiei (asta daca va fi foarte evident strasbismul). Eu sper insa sa nu se ajunga aici...
Bianca , multumiiiim, mai avem un pic si trece de tot (miercuri a fost prima zi a racelii)...
Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by karina1976
Ram0nica, noi am avut pb asta cu ochisorul si la Paul.
S-a remediat de la sine pe la 1 an; acum am fost cu Pati la medic oftalmolog pediatru care mi-a spus acelasi lucru. In plus ea are ochisorii mai mari si pare ca e mai grav.
Oricum deja e mai bine decat in urma cu cateva luni.
Corina -de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
Ce bine ca s-a remediat! M-am mai linistit de cand am mai auzit la cateva dintre voi ca se rezolva pana la un an
![](hop.gif)
Genii in scutece
![](images/user_woman.png)
mihuta spune:
Adela, orice chestie care o ajuta sa adoarma in 5 minute e foarte buna ! Eu n-o las sa-mi bage mana in nas dar in gura da, dar de cele mai multe ori o tin eu de manuta libera si o pup pe degetele. Dar Sophia face chestia asta ocazional, de obicei se tine de un picior si imi da sa-i pup talpa (cat suge ea la san). Pentru mine astea sunt intimitatile noastre si n-as renunta la ele.
Pussi, a nascut la 33 de saptmani un baietel de 1,950 si 2 fetite de 1,650 si 1,300 parca. Din pacate mamica a facut preeclamsie, acum e si in tratament pentru o problema cu inima iar bebelusii sunt inca in spital.
Aralia, sa stii ca m-am ramolit ...
Adina, pe al meu il fericeste orice gadget, si-l nefericeste tot ce inseamna toale sau cosmetice (de bijuterii nici nu poate fi vorba).
mami de Sophia
mihuta spune:
Alina, vezi ca borcanasele de la Hipp au in A verde daca sunt pentru copii cu predispozitii catre alergii, adica au mai putine ingrediente.
mami de Sophia
Aralia spune:
Ramonica, si Alexiei ii mai fuge un ochi, si mi-a zis pediatra ca pana la un an e normal sa mai fuga. Cand era mica mica numai chiorash se uita la noi..., acum e din ce in ce mai bine.
Eu am o veste proasta, sau sper sa nu am, dar trebuie sa fac experimente: fii-mea are alergie ori la mar, ori la morcov ori la cu ce s-o fi frecat pe fata...a facut bubite mici si ieri i-am dat la masa de fructe mar cu morcov crud, ca nu-i mai dadusem asa de la inceputul diversificarii...imi vine sa urlu de ciuda! Hai ca la mar e una, se poate evita, dar cum mai fac eu o ciorba daca are la morcov??? Va tin la curent...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
mihuta spune:
Pai daca are la morcov crud nu inseamna ca are si la morcov fiert. Poate sa fie si reactie la amestec.
Sophia a reactionat urat la sucul de morcov crud si la marul crud si la borcanas cu mar si morcov de la hipp.
mami de Sophia
karina1976 spune:
Ai mei amandoi au facut bubite la marul crud, fie el suc sau pireu.
Insa daca il coc e ok.
Corina - de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by karina1976
Ai mei amandoi au facut bubite la marul crud, fie el suc sau pireu.
Insa daca il coc e ok.
Corina -de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
Nici eu nu-i mai dai demult lui Vlad mar crud sau morcov pt aceleasi motive...
Genii in scutece
ram0nica spune:
Eu acum ma uit pe net dupa un blender ("de mana"). Cand ii fac pt 3-4 zile si le tin la congelator e ok cu blenderul mare ca e mare cantitatea, dar ce ma fac cand am de facut o cantitate mica: scot ditamai magaoaia de robot... d=pier cea mai mare parte din cantitate pe peretii masinariei si apoi da si spala... pt asta un fruct cat am nevoie pe moment. De asta ma gandeam ca n-ar strica si un blender miiiic. Da' dilema e ce marca?
Din start stiu ca Moulinex e varza (am ars eu 2)... despre altele nu mai stiu. Cine imi da un sfat?
Genii in scutece
karina1976 spune:
Eu am un Braun.
L-am luat de vreo 3 saptamani.
Inainte tot de la ei am avut, si m-a tinut 6 ani (eu il foloseam si la vinete, ceapa, supe creme).
Corina - de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007