Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
pussi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
pussi - www.rri.ro/images/Apus_de_Soare_in_Delta_Dunarii.jpg" target="_blank">soare si www.hotelflamingo.it/images/mare.jpg" target="_blank">mare ... da' nu-s de la mine, ci imprumutate de la nenea gugalu' ... e bine asa?
Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!
*************************Petronela si
Nasturica
superrrrr
![](cool.gif)
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lixa spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Cu glezna nu stiu daca e bine?? Ma gandesc ca se slabesc ligamentele daca nu sunt tinute de muschii proprii ci de papuci. Incaltaminte misto cu talpa ergonomica am vazut la Zara, cam 100 RON perechea.
Cu glezna, asa stiu si eu, ca trebuie sustinuta de un papuc... Dar nu stiu din ce categorie sunt sfaturile primite, sunt total nedocumentata in zona asta
![](icon_smile_sad.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
lixa spune:
quote:
Originally posted by ellis
Voi dati sare bebeilor? In Capraru spune ca merge un vf de cutit, dr mea spune nu, mai tarziu; stiu ca fortzeaza rinichii, dar cand nu mai e un pericol?
Eu as vrea la mare la hotel, dar nu cred ca ma descurc cu papa ei, nu am cum sa procedez...si nu-mi place decat Mamaia si acolo nu-s pensiuni pe plaja...sau stie cineva(CREEM) vreuna? La Albena am inteles ca mai e ok pt familisti, a fost cineva? Dc ar papa si Alessia borcanase, as merge fara grija, dar nu vrea deloc...eu ma bucur ca ii place papa mea, dar mi-ar fi fost de ajutor borcanasele in concediu...
Sare stiu ca e voie de la 1 an...
Cat despre Albena, noi am fost acolo acum 2 ani, la un all inclusive. Statiunea e linistita, sunt si casute, ce-i drept, cam la 2 km de plaja. Pensiuni nu stiu daca sunt, eu cel putin n-am vazut. Dar totusi ma gandesc ca multitudinea de copii pe care am vazut-o in hotel e semnificativa ...
![](icon_smile.gif)
lixa spune:
Am vazut o tona de poze.. oricum, fetele care au poze pe picasa le-am pus la favorite in contul meu si primesc zilnic mail despre cine mai pune poze noi - asa ca nu scapati de mine
Tot incerc sa-mi mai aduc aminte ce subiecte s-au mai discutat pe forum.. In leg cu varsta, eu am 24 si tati 27
pussi spune:
cu telefonistica m-ati bagat in ceata... sau astept pana mi se pune pata pe vreunul...
ellis sare dau! putin dar pun. De la 6 luni.
bianca parca la Chicco am vazut sandalute frumoase .. dar nu mai stiu preturi si nici daca erau cu sustinator! eu am luat din Kappa cu 90 ROn, cu inaltator si pernita, din piele dar nu sunt deosebite!
lixa bine ai revenit!
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
ellis spune:
LIXA- nu papa borcanase; eu nu ii gatesc zilnic, ca ii congelez papa, dar mi-ar trebui totusi bucatarie...
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
mihuta spune:
eu stiu ca atunci cand incep sa mearga trebuie lasati desculti (in casa) ca sa li se formeze piciorul.
Multumim de urari si Pussi, nu, n-avem tort ca azi am papat salata (nu din motive de silueta ci de lene...)
mami de Sophia
Aralia spune:
quote:
Originally posted by lixaquote:
Originally posted by Aralia
Cu glezna nu stiu daca e bine?? Ma gandesc ca se slabesc ligamentele daca nu sunt tinute de muschii proprii ci de papuci. Incaltaminte misto cu talpa ergonomica am vazut la Zara, cam 100 RON perechea.
Cu glezna, asa stiu si eu, ca trebuie sustinuta de un papuc... Dar nu stiu din ce categorie sunt sfaturile primite, sunt total nedocumentata in zona astaAsa ca, fetele care stiti mai multe, dati si voi aici un scurt ghid pentru cumparat pantofiori
Ma voi documenta, dar logica mea zice ca daca nu merge corect fara ceva sa o tina de glezne, nu e pregatita sa mearga...asa si Alexia se impinge in picioare si daca o agat de marginea tarcului, sta acolo atarnata cateva secunde
![](icon_smile_big.gif)
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
pussi spune:
de asta ce parere aveti?
http://www.mobilissimo.ro/stiri-samsung/samsung-sgh-l600,-un-slider-violet-cu-functii-standard_1063.html
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
sanduta spune:
quote:
Originally posted by ellis
ADELA, ARALIA - eu i-am pus Alessiei tobradex cand s-a zgariat si mi-a zis dr ca 1-2 zile sa nu i-a praf in ochisor si sa acopar carutul cu tifon sau plasa de tantari.
PUSSI - PAI MASLINELE SUNT TINUTE IN SARAMURA, NU CRED CA-S BUNE!
Voi dati sare bebeilor? In Capraru spune ca merge un vf de cutit, dr mea spune nu, mai tarziu; stiu ca fortzeaza rinichii, dar cand nu mai e un pericol?
Eu as vrea la mare la hotel, dar nu cred ca ma descurc cu papa ei, nu am cum sa procedez...si nu-mi place decat Mamaia si acolo nu-s pensiuni pe plaja...sau stie cineva(CREEM) vreuna? La Albena am inteles ca mai e ok pt familisti, a fost cineva? Dc ar papa si Alessia borcanase, as merge fara grija, dar nu vrea deloc...eu ma bucur ca ii place papa mea, dar mi-ar fi fost de ajutor borcanasele in concediu...
SANDUTA - 24-25 kg intr-un an aproape; am mers la nutritionist si mi-a dat schema cu alimente si cantitati permise pe o zi, asa incat sa nu depasesc 1600kcal, iar mai apoi 1400; cand am timp scriu; era un fel de mod de viata si era usor de tinut, dar eu nu am mai rezistat psihic, pt ca am pierdut 4 sarcini, dintre care 3 in 2006.
ADINA - TE ASTEPTAM CU DRAG.
si eu stiu ca trebuie incaltari cu glezna si taloneta
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Cand ai timp te rog frumos sa-mi scris schema.
In lgatura cu vacanta, poti apela la borcanase sau poti gasi un apartament de inchiriat sau o vila. Noi am fost odata la mare la o vila si avea bucatarie, puteam gatii.