Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
adelamaria spune:
Neata, fetele!
Intai o intrebare, ca ma preocupa:stie cineva un remediu pentru un ochisor rosu de bebe? Adica pe albul ochiului, in colt, se vad ca niste vase subtiri de sange sparte...ca si cum ar fi tras-o curentul...Doar la un ochi si numai intr-o parte...Si e asa de vreo saptamana si nu mai trece, desi eu o feresc de curent, geamuri decshise, vant...Am pus ser fiziologic, da' nu trece...Nu pare sa fie conjuctivita sau ceva...poate stiti voi...
Revin, ca tocmai escaladeaza pitica niste perne si acu o vad in nas pe covor!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ellis spune:
mi s-a mai sters un mesaj
RAMONICA - braun super fain!
SANDUTA - nu mai stiu ce pastile, era acum vreo 8 ani, acum sunt total impotriva lor, poate doar ceaiuri si un regim pe calorii - 1400-1600 e suficient; asa am slabit acum mai bine de un an jumate 24 de kg; voi incepe si acum, dar mai am nevoie de vointa.
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Aralia spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Neata, fetele!
Intai o intrebare, ca ma preocupa:stie cineva un remediu pentru un ochisor rosu de bebe? Adica pe albul ochiului, in colt, se vad ca niste vase subtiri de sange sparte...ca si cum ar fi tras-o curentul...Doar la un ochi si numai intr-o parte...Si e asa de vreo saptamana si nu mai trece, desi eu o feresc de curent, geamuri decshise, vant...Am pus ser fiziologic, da' nu trece...Nu pare sa fie conjuctivita sau ceva...poate stiti voi...
Revin, ca tocmai escaladeaza pitica niste perne si acu o vad in nas pe covor!
Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/
Am patit asa cu Alexia si se zgariase singurica pe cornee. Trece cam in 2 saptamani daca asta e, si nu se pune nimic, eu am fost cu ea la oftalmolog atunci.
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
adelamaria spune:
Asa...in legatura cu mixerul: eu am luat Phillips pana la urma (din ala vertical), desi am ezitat intre asta si Braun. Am impresia ca Phillips e putin mai puternic. Sunt f. multumita de el; il folosesc cel putin o data/zi. Se spala usor si daca ai putin spirit organizatoric se poate fixa cumva in perete, sa-l ai mereu la indemana. Nu e scump, 1 mil si ceva si eu zic ca merita.
Eni, si fata mea face la fel daca o pun pe/langa paturica de joaca, se trage de arcadele alea, sa se ridice. Ma amuza ca isi foloseste forta din maini, inca nu stie ca ar trebui sa impinga in picioruse...A, mai nou a facut figura asta si in carucior
...se impinge in maini pe bara caruciorului, zici ca face flotari...
Despre carucior usor: am ochit si noi unul la Brevi (grillo), da are vreo 6 kg...Nu stiu care ar putea avea 4 kg...poate ne spuneti voi...Sunt doua modele super usoare, dar nu se lasa pe spate, iar eu vreau si optiunea asta, ca pitica mai doarme afara...
Si din capitolul "dileme personale": eu inca nu reusesc sa ma autoconving sa ma intorc la munca si sa-o las pe fata cu soacra...Am incercat sa mai lucrez "pe langa", da' ca un facut ori n-apare nika, ori vor factura
...Inca nu stiu ce voi face...si mai sunt doar 2 saptamani...
adelamaria spune:
Aralia, multumesc mult de raspuns! La varianta asta nu ma gandisem...mi-ai luat o piatra de pe suflet!...
adelamaria spune:
Fetele, mai stiti ceva de Cami?? N-am mai "vazut-o" de mult si chiar ii simt lipsa...
A, Adina, alta idee de cadou (ceva ce eu mi-as dori tare mult sa primesc): o rama foto digitala. Sau varianta portabila: un port chei digial pe care poti incarca fotografii...Mie mi s-a parut ingenios...
pussi spune:
salutiiiiiiiii
nu va mai plangeti de greutatea carucioarelor!
Petro sa-l stapaniti sanatoase si sa va duca numai in locuri frumoase!
Elena mea s-a prins pt. ce-i rotobilul asa ca in bucatarie o ia direct spre usa de la cuptor, se vede ca in oglinda si rade cum domnisoara de acolo si vorbeste cu ea
Ana pas
masline a dat cine la ?
spre sa mai apuc sa intru azi
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
sanduta spune:
quote:
Originally posted by ellis
mi s-a mai sters un mesaj
RAMONICA - braun super fain!
SANDUTA - nu mai stiu ce pastile, era acum vreo 8 ani, acum sunt total impotriva lor, poate doar ceaiuri si un regim pe calorii - 1400-1600 e suficient; asa am slabit acum mai bine de un an jumate 24 de kg; voi incepe si acum, dar mai am nevoie de vointa.
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
wow 24 de kg??? cum e regimul ala? vreau si eu
![](olala.gif)
sanduta spune:
Eu am un carucior de 18 kg dar am lift. Acela nu intra in masina asa ca am luat unul sport care zic eu are 1 kg asa de usor e dar cred ca are 4 kg
mihuta spune:
mneatza,
ieri a avut sotzul proasta inspiratie sa-i dea Sophiei para (cruda) sa molfaie si iar e dermatita in floare ! Are pielea de pe piept rosie si inflamata si s-a zgariat deja de cateva ori incercand sa se scarpine. Nu stiu cat mai rezistam fara cortizon.
Eu am blenderul Braun de vreo 8 ani...
mami de Sophia