LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
andre_ea spune:
Mada, pe tine te-au intoxicat altii. Io mi-am dorit dintotdeauna. Nu v-am zis ca am plans cand am vazut pozele cu Eva, prima fetita a odiseei noastre (cand eram gravida cu Tudor)?
Daca aveam 2 fetite nu ma suparam. Da' 2 baieti mi se pare prea mult.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
14+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Katink spune:
Buna fetele!
Emma si Carla sunt doua scumpici, dragalase, capoase, ambitioase si neastamparate
Una e Leu, cea mica Berbec si mama lor sagetator, o combinatie perfecta ![]()
Vorbeati despre scutece si lapte. Si Emma a scapat de pampers, il mai foloseste noaptea pentru ca ea inca bea noaptea apa. Are o sticluta cu apa, se trezeste peste noapte si bea, fara sa ne cheme, apoi se culca la loc. O culcam in jur de 21.00, noaptea nu se trezeste decat daca ii este sete sau daca viseaza ceva si ne striga, iar dimineata in jur de 7.30-8.00 e in picioare.
Lapte bea dimineata la micul dejun si seara la cina cate un pahar.
Vorbeste foarte mult si corect romaneste, a inceput sa vorbeasca si in germana, iar din toamna a primit loc la gradinita unde sper din suflet sa se acomodeze repede, sa ii placa si sa invete mai bine germana.
Carluta - Piscotzelul nostru mic - este o neastamparata, tot ce face Emma vrea si ea sa faca, este micuta, slabuta, nu seamana deloc cu Emma la fizic si nici la fetisoara, este toata tati. Emma acuma seamana mult mai bine cu mine, are ochii mari, negri, Carla in schimb are niste ochisori mai lunguieti si cu o culoare nedefinita
un caprui-verde-gri, o combinatie dintr-asta.
Merge, alearga, danseaza, canta, bombane toata ziua, spune si ea mama, tata, atio-atio-atio asta e "avion cu motor...", pe Emma o striga aii sau achi, cam asa ceva, in rest de cateva zile am observat ca are tendinta sa repete si ea cuvinte, chiar azi dimineata am auzit-o incercand sa spuna lingurita - lighiia. Si a inceput de 4 zile cu mamii, tatii, de ne topim dupa ea, are o voce subtirica si cand se trezeste din somn striga mama, mami, mama, mami pana vine cineva la ea
In rest toate bune, se joaca impreuna, se cearta pe jucarii, se iubesc, se pupa, vine Carla si se urca la Emma in brate si o pupa, danseaza impreuna tinandu-se de manute... Iti vine sa le mananci.
Cu Emma avem o problema cand are de luat stiropuri de tuse de exemplu, nu reusim sa o face sa le ia nici cum. Vomita si se incapataneaza si nu merge cu nimica sa o convingem.... norocul nostru ca pana acuma a fost un copil sanatos si nu prea a avut nevoie de medicamente, ramane de vazut dupa ce incepe gradinita cum va mai fi cu bolile.
Sa auzim de bine,
Katink cu cele doua comori Emma Andreea (5.08.2005) si Carla Maria (6.04.2007)
Katink spune:
Andreea iti tin si eu pumnii sa iasa fetita. Eu te inteleg si te cred ca vrei musai sa iasa fetita, daaar chiar de o fi sa nu fie fata, normal ca o sa ai o strangere de inima, si nu trebuie sa se invinovatesti ca simti asa, cu timpul si mai ales dupa ce vei naste si cand o sa vezi ce frumos se joaca fratiorii, nu o sa vrei sa ii mai dai nici pe un milion de fetite.
Eu la Emma mi-am dorit sa fie fata, tati zicea ca vrea baiat, culmea e ca dupa ce am aflat ca e fetita mi-a spus ca "mai bine ca e fata" . La Carla ne-am dorit amandoi fetita, se mai mira cate o rubedenie cum de tati nu vrea baiat
si a iesit fetita.
Nu stiu cum e la voi, dar eu tare mult mi-am dori doua fete sa fie apropiate de varsta, sa fie cele mai bune prietene, pentru ca asa sunt eu cu sora mea. Normal ca sunt si frati fata si baiat care se inteleg bine, se ajuta, si daca ar fi fost sa fie fata si baiat nu ma suparam, sanatosi sa fie.
Eu iti doresc din suflet sa fie fetita si cel mai important sa fie sanatos. Pentru ca iti doresti tare mult fetita, posibil sa fie fetita.
Cand ai eco? Sa ne dai de stire imediat ce afli ce ascunde burtica ta.
Sa auzim de bine,
Katink spune:
Irda nu stiu de e mit ori realitate, dar si Emma se prosteste dupa sora-sa. Cu suzeta nu am avut probleme ca o desfintasem de mult timp, numai in joaca o ia si se prosteste cu ea, nici macar nu stiu sa o tina corect in gura. A vrut sa se urce in maxi-cosi, in carutul Carlei, sa probeze cosuletul unde a dormit Carla primele 4 luni, chiar si haine vroia sa o imbrac si pe ea cu ale Carlei.... dar trec toate, petreceti mult timp cu Dari, sa nu simta deloc faptul ca nu mai are 100% atentia voastra. Emma nu a fost geloasa deloc pe Carla, in schimb acuma observ ca Piscotelul e cam geloasa pe Emma. Cum vreau sa o iau in brate si sa o pup pe Emma, lasa tot si vine fuga si ea si se baga peste noi, o da pe Emma la o parte...
Cat despre cat e de greu cu doi, e foarte greu, dar cu timpul devine putin mai bine. Cam pana o sa iti faca si bb2 un program de masa si somn, apoi incepe sa misune si incep alte probleme
Monai, Mamini, Irina voi ce mai faceti? Stie cineva ceva despre ele?
Anca, eu ajung in Constanta pe 18 aug si stam pana pe 3 octombrie, tu cand pe cand ai concediu? Poate reusim de ne intalnim si poate luam legatura si cu Irina ca sim gasca mai mare.
Sa auzim de bine,
emaaimee spune:
la multi ani Andreea, mami de Teo
hai si tu un pic la vorba pe aici!
ce bine ca mai apare lume noua
Irda, Catalina- sa mai veniti pe aici cand mai puteti.
scumpe fetitele voastre, cred ca iti vine se mananci. abia astept si eu.
eu vin in Ro pe 12aug si ne intoarcem pe 26. asa ca sper sa ne vedem. iti dau PM cu nr de tel, vreu musai sa ne vedem in Cta. oho, dar stati ceva vreme, bravo. sigur ne vedem. si o sa o sunam musai si pe Irina. ea nu a mai fost pe aici si ea de multa vreme
Magda si-a inchis contul
![]()
, sper sa ne mai citesca. mi-e tare dor de ele(ea si Veve). insa de cand mi-a resetat sotul calculiciul nu mai adr de mail nimic. aaa, mai am o lista veche cu tel cred.
Monai incepuse si ea munca si nu are timp sa intre. parca...
Andreea, te inteleg si eu am vrut fetita tare mult. insa daca era sa fie baiat nu mai mai gandeam prea mult, cumparam multe briz-briz-uri de fetite la nepotele/finute, ce puteam sa fac
iti doresc sa fie o fetitica in 

ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Crina, mai ce baiat ai![]()

serios, hai indrazdinit de veniti sa spuneti 2 cuvintele.
ca deh nu, il chem pe Bin Laden, no pressure
:

noapte buna.
ALAPTATUL HELPLINE
POVESTEA MINUNII
Albinutzza spune:
Anca, si noi suntem la mare intre 10 aug-16 aug, la Eforie, poate reusesc sa dau si de Irina, si venim noi la C-ta, sa ne intalnim
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
emaaimee spune:
Andreea, mi-ar placea sa ne vedem. o sa va dau PM cu nr pe care-l vom folosi cand venim. acum nu il stiu. sa vad daca mai e valid![]()
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
POVESTEA MINUNII
Tethys spune:
Cu pozne "fresh"... de astazi...
1. - Iese bubu pe casa scarii... sa mai controleze cutia de posta, sa mai dea o raita prin gradina... noi stam la parter...
Eu, eram in bucatarie facand mancare... bucataria fiind langa usa de la intrare... Nici nu inchide bine bubu usa dupa el ca... apare Robert la usa! Ma intreaba: "cine a iesit pe usa?"; eu zic: "bubu". Nici n-apuc sa reactionez ca... Robert deschide usa si...
o zbugheste dupa bunica-su
! Mai prinde-l daca poti
! Are o vitezaaa! Noroc ca bubu era inca in scara... deci, nu l-am "pierdut" pe vitezomanu'Gica
!
Apropo, lumea de pe afara, de prin parculetele unde merg bubu si Robert, l-a poreclit "argint viu"
! Asa il striga toti, cei de pe afara, cand apare Robert la orizont
... asa ca...
2. - "I-am facut o citonada lu'ucu!"
.
Hmmhhh, hmhhh... Asa apare Robert la noi... descheiat la body si veseeel nevoie mare! M-am prins imediat ca a facut pipi... intrebarea era unde? Din moment ce era asa vesel... Ma duc sa controlez olita, pe care o tinem pe hol, la indemana lui pentru atunci cand nu cere la toaleta... Olita-i goala... ma apuc sa caut in cosuletul din spate al bicicletei
... e curat... Cand intru-n bucatarie... vad pe masa un pahar plin pe un sfert cu pipi (paharul este de ala mare, inalt, de 300 de grame)! Ete na! Unde facuse Robert o citronada lui unchiu-su!
Ca doar stie el ca, noi folosim paharele pentru baut suc, bere, apa, etc. ... Deci, de ce sa nu "produca" el niste suculet pentru unchiuletul lui?!? Ca poate i-o fi sete!
Ntzzz, ntzzz...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Hai mey, fetelor cu "gagici"... ca-mi deschideti si mie pofta
de a avea si o fetita! S-o imbrac ca pe-o papusa
, sa am si pozne de fetita, etc.! Mde... cand va citesc povestile despre printesele voastre... cum se rujeaza ele
, de ex., etc. ... incepe sa-mi para rau ca, Robert nu are pereche
... Deja ii chisasem eu mai de demult pe ai mei (surori mai ales...) sa faca si ele un verisor... o verisoara... Ca eu... n-am material
! Si inca nu ma gandesc la... mi-e destul de bine asa... momentan... Dar... parca totusi... mi-as mai dori un copilas... sa nu fie Robert chiar singurel
...
Asa ca... va felicit pe toate mamicile de fetite
(Nicoll, Marami, Katink, Irda, Emaaimee, Albinutzza, Diana, Mamini... etc. ...)
si urez multa bafta, din nou, Andreei de a avea si o fetita
! Felicitari inca o data
la toooate mamicile de fetite... si celor pe care am uitat sa le mentionez in enumerarea mea
.
...
la toate fetele... mai revin...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!