LMA! Inimioare de iulie - august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
andre_ea spune:
Katink, ce bine ca te "vad". Abia astept vesti despre mandrutele tale.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
14+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Irda spune:
Hai mah Andreea....conteaza sa fie sanatos copilasul.....nu conteaza sexul lui...crede-ma!
Eu am stat in maternitate in salon cu o viitoare mamica.....tanara, frumoasa, aveau nunta si botezul planificate pentru 12 iulie...
Era in spital de aproape 2 luni cu contractii pe care le tine in frau cu repaos la pat, perfuzii si pastile...
Cat am stat eu acolo asa de frumos vorbea cu baietelul ei....abia il astepta si ea si toata familia ei....aveau super bani...isi permiteau orice, dar vezi tu......cand e sa nu ai putin noroc acolo....si putina sanatate.....
A nascut prin czariana la 38 de saptamani un baietel de 2700 cu super probleme de respiratie.....cu toti banii nu au reusit sa-l transfere in timp util la Budimex ....cand au gasit cui sa-i dea spaga sa se rezolve era prea tarziu....bebele ei a murit la 2 saptamani de la nastere! Era devastata biata de ea!
De-asta zic......nu conteaza sexul copilului...conteaza sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
pupicei

chiar daca o sa fie baiat o sa-l iubiti ca si pe Tudor, ca e tot al vostru!
andre_ea spune:
Irda, imi pare rau de mamica aceea. Sper ca nu a fost vorba de spaga, ci ca asa a fost sa fie.
Dar eu raman la parerea mea. Vreau fetita! Si parca mai rau imi vine sa plang cand stiu ca-s sanse mai mari sa fie baiat.
Visez la cercei, rochite, codite si plimbat ca fetele prin oras.
14+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Irda spune:
Andreea, iubita....ai 50/50% sanse sa fie fetitza.......asa ca.....mai poti visa inca la rochite si codite!
Am observat totusi ca se cam poarta "dublurile", desi uite Diana si Camy au avut intai fetite si apoi au facut baietei...deci....se poate!
andre_ea spune:
Irda, daca nu-mi iese facem schimb?
Mi-am schimbat si glow-ul sa se potriveasca cu stelutele.
14+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Irda spune:
Andreiutza...eventual ne incuscrim, bre, ca u nu-mi schimb printesa mea mica!
Ti-o "imprumut" o tura sa vezi cum e cu codite (cand o avea par de codite) si rochite....si nervisori de fetitza!
s-o vezi pe Dari ce da atacul la cremele si cosmeticalele mele....toate au migrat in sus ...mai ceva ca la inundatie!

Felicitari pentru stelute si noul look.....io nu vad glow-ul ca-s cu Moziloiu', dar cred ca-ti sta bine asa....asortata!
Tethys spune:
Andre_ea, mami de pui mic... mare de acum
!!! Hai ca o sa ai fetita
... ca, doar asta iti doresti! Ok
?!? Muuulta bafta
!!!
Sper sa nu ma insel! Dar... iti tin pumnii
!!!
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:

Una nou-nouta... de azi...
Eu, am fost plecata azi, un pic... cu treburi, prin oras...
La intoarcere... ma trezesc cu usa de la intrare inchisa cu yala
! Nu pot sa intru si tre'sa sun... Noi, de obicei o tinem deschisa
... Intreb pe bubu ce se intampla... Copilutul a invatat sa deschida si usa de la intrare
...
1- prima data a venit la bubu si i-a spus ce a reusit sa faca
! Mandru nevoie mare, i-a aratat usa larg deschisa!
2- a doua oara l-a auzit bubu...
3- a treia oara a trebuit sa fuga bubu dupa el
... pe casa scarii!!!
Gata! Daca mai lasam usa deschisa... il dam la disparuti
!!!
Deci: usa inchisa cu yala! Desi... stie sa care si scaunul dupa el... hmhhhh, hmhhh!!!
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Albinutzza spune:
Daca imi dati voie azi mai avem o sarbatorita printre noi
mamica ACUSOR mami de Teo, azi e ziua ei, si pt ca n-am mai prins-o pe YM, iti spun aici [
sa fii sanatoasa, sa te bucuri de copii tai, fericita, iubita si numa impliniri iti doresc 
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
nicoll_mada spune:
Buna fetele!Sunt in mare viteza,sper sa mai prind 3-4 ore de somn ca dimineata plecam la mare...Yupii!!!!
URAM LA MULTI ANI,SANATATE SI TOATE REALIZARILE DORITE TUTUROR COPILASILOR,MAMICILOR,TATICILOR SAU CELOR DRAGI VOUA!!!aSTA PE PERIOADA CAT VOM LIPSI,APOI O FACEM NOMINAL.
Bine ai revenit Katink,capul sus,trecem noi si de perioada grea pana ne cresc puiutii!Ai dreptate Irda,sa vezi atunci mandrie.Si subscriu la faza cu "nu veau sau asa veau eu",la umblatul la cosmetice si nu mai stiu la ce,sunt in viteza...aaa...am vazut pozicile,superrr!
Andre_ea iti doresc din suflet fetita la care visezi,dar ai vazut cam ce gandeam si eu in sarcina cu Stefi...Sa fiti sanatosi e foarte important!
Ema mai striga catalogul poate mai apar fete!Sa nu ne treceti nemotivat...avem invoire,da?
[red]Cryna citit toate poznele,luat la cunostinta,pupam autorul!
Fetele am fugit la nani!Va pupam si speram sa va gasim la fel de bine la intoarcere,daca nu si mai bine!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN