Puiuti de Randunici 2008!! (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Uff, ieri am avut o zi tare agitata, mi-a dormit fata maxim o ora jumate toata ziua, a fost super agitata, nu mai stiam cum s-o tin, ar fi dormit saraca, da ceva o deranja, stomacelul cred, i-am dat si sirop da n-a facut mare lucru, aproape dupa fiecare masa mi-a dat laptic afara si nu un pic, am crezut ca o iau razna. N-are febra, oare de la ce a dat afara? Si prima masa de dimineata la fel, dupa papa a ragait de 2 ori, am pus-o pe pieptul meu, a dormit vreo 2 ore si cand am pus-o in pat pe spate, iar mi-a dat afara o gramada de lapte, dar nu se chinuie, nu cred ca vomeaza, doar ca regurgiteaza in cantitati foarte mari si nu tot timpul. Miercuri ajung si eu la medic, puii vostri fac chestii din astea?

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera alina spune:

buna randunicilor,
resusesc si eu sa scriu dupa muuuuult timp, eu am 2 baietei si abia acum la 3 luni si 2 saptamani am inceput sa nu mai avem colici dar am fost prinsa cu ei, pe cel mic l-am operat de hemangiom si am fost super stresata am fost la Bucuresti pe la tot felul de clinici sa fac tot felul de analize si dupa ce am terminat cu ele a urmat operatia.Apoi au urmat controalele de rigoare ,ma duceam zilnic la spital sa-l vada la piciorus si era destul de greu pentru ca pe celalalt trebuia sa-l las acasa cu cineva si ne lua destul de mult pt ca noi stam in Alexandria ....
Si dupa toate cele celui mic a aparut la analiza ca are un stafilococ auriu in nasuc si mi-au cerut sa ma duc cu amandoi sa le ia din gat si nasuc pt analize, am fost saptamana trecuta si maine ma duc sa iau rezultatele. Acum mi-a racit cel mic si a facut serile trecute temperatura si am facut iar nopti albe si tot asa vad ca nu se mai termina ........sunt terminata si fizic si psihic

Am intrat si am mai citit dar de cate ori vroiam si eu sa scriu ceva ba incepea unul sa planga , ba trebuia sa ies afara si nu mai apucam sa scriu.
M-am inscris pe lista cu intalnirea la Brasov si chiar vreau sa vin, sa ne intalnim, as avea asa multe sa va intreb ,sunt asa curioasa sa-i vad pe cei mici, pe puiuti,dar nu am timp sa stau pe net.Cand o sa va hotarati cu intalnirea la Brasov sa ma anuntati si pe mine sa-mi trimiteti un PM

Naty- Iuliei ,am mai vazut-o in foto e supeba si a crescut asa frumos...
Am avut si noi botezul acum o luna inainte sa inceapa toata nebunia cu doctorii.O sa pun cateva foto de la botez.

LA RANDUNICI SI PUIUTII VOSTRI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multe luni si ani:AMIRA,MATEI,SEAN si IULIAN
Luny,sa pui poze asa cum ai promis

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Kitzy,Samuel al meu pana acum 2 saptamani vomita la greu in jet..asa de stresata am fost ca l-am dus la f multi dr si i-am facut si analize!si m-am stresat si mai tare dupa ce am luat rezultatelein fine,dupa ce am inceput sa ma linistesc si sa ii dau bine in spate ,ca sa ragaie ,copilul nu a mai vomitat mai deloc!eu zic sa te linistesti ,ca nu-i grav...papa prea mult,prea lacom,prea des,nu e ragait suficient,astea sunt unele din cauzele vomitatului!daca ia in greutate,e vioaie,nu da semne ca ar fi bolnava,nu-i nimic grav-doar prea mult laptic!te
Vera,bine ai revenit Mamico!prin cate ai trecut si tu ...offf!!despre Intalneala din Bv nu se mai aude nimic,deocamdata!!dar,sigur va fi si sigur te vom anunta!bebelusii scumpi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata si de la noi

Mamaruta de unde ai luat infacol?????

Pidana de ce trebuie sa te mulgi, nu poti schimba poztita de alaptata, adica pus bebe pe o perna pe langa tine .....ca si cum l-ai tine la subrat???....asta este pozitia de altapata pentru cele care au cezariene si nu au voie sa tina bbe pe burtica.daca nu ai inteles, iti mai explic inca o data

Cristrinagokji merci pentru urare

Luny la multe lunisoare pentru Mufita al tau

fetele care alptati si v-a dat dr. EXLUTON...ce parere aveti depre el????
citisem la un moment dat aici ca afecteaza lactatia????...este drept ca am citit in graba si poate nu am inteles eu bine....puteti sa-mi ziceti si mie daca ati vazut vreo schimbare.

Nici eu nu pot veni in IOR...dar nu din motiv de trafic sau ca etse departe, ci tocmai miercuri trebuie sa ma duc la aeroport sa-i iau pe verii mei care vin din cANADA.
Noroc ca i-am zis mamei aseara ca vin in parc cu voi si ea a facut o fata la mine .........si mi-a amintit ca trebuie s ama duc la aeroport.Cine a zis aici pe forum ca o data cu nasterea se mai pierd din neuroni are dreptate.......si eu sunt pe lista.
Asta nu este singurul caz in care uit ce am de facut.
Mimomix nu te-am uitat ca bona...dar nu am facut rost de numarul ei.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am avut o noapte extrem de urata,fata numai la tzatzi a stat si a facut scandal incepand cu 4 dimineata.Si nu i-am inteles motivul.Randunoiul statea cu mainile pe urechi si parca imi era mila de el ca totusi pleca la munca si pe caldura asta zic merci ca eu totusi stau acasa.Si a marait si a facut scandal Teo de la 4 si nu s-a mai potolit pana la 9,iar eu eram zombi si muream de somn..Ce fire,frate!!eu cred ca-i un prag de crestere sau burtik o mai fi..Cand ma apropiam de ea si-i vorbeam,si-o certam,ea radea.Am mai pus si foenul si-i placea,dar pe caldura asta,nu vroiam sa-l tin mult..Si vrea atentie multa,frate.Ofof..dar la 4 dimineata,ce atentie sa primeasca de la mine?Pe la 9 am luat-o langa mine ca simteam ca o iau razna cu maraiala ei,si tot nu s-a potolit...nici cu lula nu o mai pacalesc..e domnisoara de-a binelea.Asa ca am pus-o in patut si am lasat-o putin sa planga sa vad und ajunge.Si intr-un sfarsit abia a adormit!!Si am dormit fiecare 2 ore.
Of,Pidana,imi pare rau de situatia ta.Dar treb sa ai rabdare,sa te refaci.Probabil e deosebit de greu,dar fi tare,ca vei trece si de asta.Stiu cu sanii cat e de greu sa-i mulgi,dar treb sa lupti sa mentii lactatia.si insanatosire rapida.
Clau,si voi noapte nashpa?Ofof.
LA MULTI ANI BBILOR NASCUTI IN ZI DE 16!!Eu la intalneala asta nu pot veni ca e greu dimineata cu taxi si dus si intors,si vad ca deja la ora asta e canicula afara,asa ca astept intalneala de seara,cand v-oti hortari.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

buna randunime!

Credeti ca e ok daca se face vaccinul de 2 luni mai devreme? O sa faca infanrix hexa, dar nu pe 25 cand implineste 2 luni ci pe 18 ca pleaca dr in concediu. Acum o sapt avea 4230 gr si zice ca era in grafic, acum sigur e mult mai umflatica ca se simte de la laptele praf.

Maine cred ca raman singura cu bubulina, poate daca o veni mama-soacra sa ma ajute, daca nu, nu stiu ce fac, tare greu e sa o tin in brate ca se foieste o gramada cand mananca.

Vad ca faceti planuri de intalneala. Distractie placuta!

edit: cat se tine laptele gata preparat? ca i-am facut bibe acum 30 minute si ea a adormit cu suzi desi era ora de masa si cu toate ca i-am scos-o nu s-a trezit.

Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2195645060103514128QPIuBX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

'neata.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Simo merci de raspuns, si eu ma gandeam ca din cauza ca e lacoma sau ca nu ragaie suficient. Deshidratata nu-i ca am studiat-o si n-are febra, e vioaie, da no, mi-am facut griji.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Neata Ursuleato! Ce ursulet scump ai si ce mare a crescuuuuuttt..........

Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput