Puiuti de Randunici 2008!! (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

simonette, la tecuci am incercat un mic bizniz la magazinul ala central anu trecut, mai faceam naveta sa verific fetele da incepuse sa creasca burta si apoi au fost inundatiile alea nasoale si am plecat cu coada intre picioare.
rox, ce expresiva e fetita!si ce bretonel are! parca seamana cu maimutica mea pletoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

M-am apucat iar de cautat casa in zona...Blocul ala pt care am semnat precontractul inca nici nu i s-a sapat fundatia, de vreo 6 luni asteapta o autorizatie ca sa inceapa constructia (de la Vanghelie! ). Plus ca azi, cand m-am plimbat prin cartier in mirosul acela splendid de tei, pe strazi linistite si curate, mi s-au umplut iar ochii de lacrimi gandindu-ma ca va trebui sa plecam de acolo. asa ca, desi stiu ca e munca lui Sisif, ma apuc iar sa caut ceva ce ne-am putea permite si noi, pe aici si nu in alta parte.
Nicol, hai mai ca vine repede randunoiul si inca cu ce vine! . Si eu as vrea sa-l aduca randunoiul pe baiat, dar el nu vrea sa o faca contra vointei "lui" (de fapt a ma-sii) si poate ca are dreptate sa astepte.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

nicol sa treaca repede-repede! si io ma perpelesc fara randunoi (si cand vine il matrasesc, puskea pe limba mea!!)
cica fara lampa de veghe noaptea la bebelusi, ca dauneaza..: http://www.medicalstudent.ro/contravizita/melatonina-un-hormon-controversat.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Asa dormim noi acum

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Simo27,Luny,RoxanaAmira si Naty multumesc de urari

Luny poze pot sa pun saptamana asta ca vine bitu' cu latop-ul....calc. merge ca o rasnita

Violeta H imi place mult cum ai pus pucntul pe I....sunt de acord cu tine......astept cu nerabdare sa citesc despre ce scrieti de cerelale...vad ca parereile sunt impartite

Naty merci pentru raspunsul vaccinul

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Naty zici ca eti semnat contract si ati dat si avans?

Si noi am contractat un apartament in Vitan Residence,care cand am platit avansul acum vreo 3 luni nu avea decat pilonii de fier infipti.Dar saptamana trecuta a dat randunoiul o geana p-acolo si cica erau vreo 200 de muncitori pe santier si aproape au ajuns la primul nivel.De aici incolo merge repede, au termen de livrare vara viitoare. Abia astept sa ma fac si eu de-a voastra.Recunosc ca nu as sta tot timpul acolo, dar macar in unele weekenduri sa putem duce si noi copii in parcuri , la circ, etc...Chiar asa, am vazut la tv ca de marti,timp de 2 saptamani va fi circ cu girafe si multe animale..o sa intru si eu pe site poate pot sa fac rost cumva de bilete sa o duc pe Alexia.

..fug ca scartaie pitica, d ecand astept trezirea..

..

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

...ziceam ca s-a trezit , da s-a intors pe partea-ailalta cum se spune..

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicol, n-am stiut ca te faci bucuresteanca, super! Abia astept sa vii la noi, Miticii. Am semnat un precontract de rezervare a apartamentului si am dat o suma pt aceasta rezervare; urmeaza antecontractul la care se da avansul, dar ala nu se poate semna fara autorizatia lu' peshte Vanghelie, pt ca fara aia...nu poate incepe constructia! Iar mie asta a inceput sa mi se para un semn ca nu e bine. Poate ai dreptate si gresesc eu.
Ati auzit de candidatul ala care a murit chiar azi dar a ramas pe lista de votare?! Si cica avea prima sansa sa castige...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

multzumim de aprecieri! sosul din poze e quatro formagio! e cumparat, la borcanel! mancarica e facuta de al meu, bineintzeles! lui ii plac chestiile astea cu sosuri diverse! si mie, desigur! mai nou m-a innebunit cu wok-ul: legume pt wok, sos pt wok, mai nou ne trebuie si flacara pt wok!

mamarutza tare departe mai esti de noi! dar uite nicol vine aici, poate venitzi si voi! am vazut cum doarme puiutza lui nicol, f frumos, ce sa zic!! dar nu-i e cald invelita?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am venit si noi de la plimbare, tare dragut a fost. Tot parcul miroase a tei!!

Propun ca loc de intalnire ori biserica ( Naty) ori fantana arteziana, ca e una in tot parcul. Si cred ca e ok ora 11, nu? In caz de caldura la ora 11 e foarte bine. Haideti sa stabilim ca maine e deja luni...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput