Puiuti de Randunici 2008!! (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Roxana, poti sa-i dai...nu e lege dar, moderat!Bafta cu infiltratiile!
Mamarutza, in alea 5-10 min ea-si umple stomacelul...fii sigura!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

neshte poze

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

mamarutza dar tu pe unde locuiesti de nu ai cu cine sa te lalai?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

gata! i-am dat suculetul de morcov, cu primele picaturi de mar . sper sa fie bine! i le-am dat cu bibe si a mers mai bine decat cu linguritza...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

la focsangeles, roxana. vrancea. nici parcuri nu prea sunt in zona..mai degraba niste alei cu arbusti mai desi..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaruta-

la focsangeles, roxana. vrancea. nici parcuri nu prea sunt in zona..mai degraba niste alei cu arbusti mai desi..

mamaruta, mami de Raisa Ioana-30.04

Super tare! eu sunt din Tecuci, dar sunt plecata de acasa din `89!

Mergi la inceput

Roxana, manca-o-ar mama pe ea cum isi suge degetzelul Si ce perisor lung are! Si ce frumoasa e! Sa stii ca nu deochi
Dar...ia zi...ce sos e ala ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maria, sigur ca a mers mai bine decat cu lingurita dar ai grija sa nu renunti la lingurita, ca nu va manca la bibe toata viata!
Roxana, sa-ti traiasca frumusetea cu freza beton! Si ce aveai mama pe masa in pozele 69 si 70 parca?
I-am mai facut randunoiului mancare de conopida cu pui

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am revenit si eu ...

Randunoiul meu a plecat, nu a mai fost nevoie sa-i duc eu la aeroport,i-a dus un baiat.Am asa emotii pana aterizeaza acolo...of,of, mai,mai...

Ursu felicitari ca ai stiut la examen! Cu asta chiar m-ai dat pe spate:randunoiul tau calca si rufe?Unde i-ati gasit fetelor? Si super interesanta chestia aia angel care , n-am stiut ca exista asa ceva!

Naty te inteleg in privinta baiatului randunoiului.Si cealalta fetita a lui Bogdan o are pe masamare o acritura care-i baga numai prostii in cap, e mai atacata si mai ofticata ca ex-a. Chiar ieri a venit cea mica la noi, hotarata sa nu se joace cu Alexia,sa stea doar cuminte pe scaun,dar dupa 10 min a zis :"m-am razgandit, ma joc cu Alexia".Asta dupa ce, acum doua saptamani la botez s-au jucat nemapomenit de frumos,Teo a avut grija de Alexia, ba chiar la un moment dat l-a intrebat pe Bogdan daca el e si tatal Alexiei. Cand Bogdan a raspuns ca da a tras ea concluzia ca Alexia e sora ei si nu mai putea de bucurie.Dar a tinut sa-i spuna ca "mami si mamaia nu le plac pe Nicol si pe Alexia".La care el a intrebat-o"Tati, dar tu le placi?" "Daaaaa". Cred ca ar fi important ca randunoiul tau sa-l aduca pe baiat la cea mica...zic si eu..

Tuchita bine ai revenit de la Breaza!Frumos acolo!I s-a pus si randunoiului meu pata sa facem o cabanuta acolo sus pe munte,sa stea el singuratic.

Mamaruta iesi din butoi imediat! Ca daca nu , ma tragi si pe mine!E prima oara cand pleca randunoiul si nu-l vad cateva zile.

Roxana mami de Amira- sa va fie de bine gratarelul!

Simonette cum ai putut ma sa-i zici asa ceva randunoiului?Cred ca l-a durut tare..vezi cum repari

Subscriu si eu la faza cu sanii moi, chiar fleoscaiti uneori ,iar cand se apuca de supt i se umple gurita de lapte..

Am vazut si poze de Amira in camasa de noapte, super! Si ce mancarica acolo , mai fetelor ma innebunititi ce gospodine sunteti!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Antonia doarme de la 3 si eu astept sa se trezeasca poate ,poate om reusi sa iesim afara cat mai e soarele pe cer...

Am si eu o intrebare:cat de des putem sa-i aspiram pe bebei cand au secretii?Exista o limita?Parca stiam de undeva ca din ce ii aspiri din aia prodc mai mult, dar nu o pot lasa asa ca ma zgarie pe creieri cand o aud asa sforcaita..Voi ce ziceti?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput