Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 5

anaxena spune:
ankalaura: eu pariez pe BIRI
Ana-Maria39+
am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!
AMR 5 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

MissJJ spune:
Dana welcome back. Pai normal ca vrem sa ne povestesti si vrem si poze, of course.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 10 Zile

anaxena spune:
daaaa...povesteshte!!!!si pune poze!!!
Ana-Maria39+
am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!
AMR 5 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

SunSmile spune:
Bun revenit Danaaa! Daaaa, vrem povesti si poze!
Anka eu zic ca pe mine sa ma scoateti de pe lista surprizelor. Imi las suratele inainte..pe Ana, pe Mada, Biri (cu poarta ei intre-deschisa), marti oricum vine baiatul AlineiM, tot sapt viitoare vine si fetita lui Miky, so....
SUN 38+

AnnaBaby spune:
Dana bine ai revenit! Sigur ca vrem sa ne povestesti tot, si bineinteles sa vedem pozici cu minunea mica!
Anna 35+ cu
Ioana Maria
AMR 4+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

MissJJ spune:
Fetelor uite daca vreti sa vedeti un www.parents.com/parents/astrology/?ordersrc=google1horoscopes_app&cobrandId=ww5&s_kwcid=child%20horoscopes|858437962" target="_blank">horoscop simpatic pt mama si bebeii.
Pe mine si pe Ari ne-a nimerit.
Sorry da nu stiu de ce au ramas zodiile noastre chiar daca i-am dat refresh. Schimbati voi acolo.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 10 Zile

vias spune:
Dana, bine ai revenit...asteptam povestea nasterii...CLAR!!!!
Cami 35s+, cu ?????????
pustai

Gabriela82 spune:
Dana bine-ai revenit! asteptam povestea si poze.
GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 15 zile

Gabriela82 spune:
Mada acum am observat ca ai scos numele Paula de la mine din lista. multam'
GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 15 zile

diarux spune:
nu mai stiu cine zicea, dar cred ca multe fete. asa ca uite ce am gasit eu www.parentingweekly.com/pregnancy/pregnancy_information/PUPPP_pregnancy_rashes.htm?nz=447&sz=2669191&wz=29&dz=6/14/2008" target="_blank">despre mancarimi si iritatii in sarcina.sper sa fie de folos.
TECKY nu stiu eu de poeta odiseei...para pompossi nu stiu cat e de ..."pe merit", dar ms pentru gand...si ma bucur ca prinde...Inspiratia sa vina.
DANANGIE asteptam noutati, povestea nasterii si poze. ma bucur ca te-a incantat..."poezica"
bebe Andrei
Ruxandra 29+ si
Andrei Tudor