Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 19
MissJJ spune:
Hai ca revin sa vedeti seturile de pat care le-am luat, resul am sa pun poze cand instalam pas cu pas si am sa si filmez ca na e eveniment mare in familie fata noastra acusi face 2 ani si evoluam de la patutzul de bebe la cel de copil mare.![]()
Setul 1 cu zanisoare si setul 2 cu ponei. E super ca sunt de o persoana deci nu marime mai micutza ca de copii si sunt si cu 50 la suta bumbac arata super si e numai 8 lire unul.
Ca sunt facute de tesco ca restul am vazut incepand de la 13-14 lire un set si un material din ala aspru si nasol si le pui la spalat si se fac tare urate. Si noi la patul nostru avem asternuturi de la tesco is f bune calitativ si mult mai ieftine decat alea de firma.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 Zile
baby_r7 spune:
Mada felicitari pentru saltea, lenjeria de pat!!!!!!!!!!!
noi o sa mergem saptamana viitoare in IKEA sa mai luam lenjerie de schim pt. patulul lui bebe............si sa mai luam un lampadar..........ca am vazut unul super..........si-a luat sora mea......cand pun poze patulul o sa pun si cu lampadarul in cauza..........
Roxana
32+ de
Bianca Maria
AMR 8 SAPTAMANI
poze burtica si nu numai....
baby_r7 spune:
Vaiiiiii cat de frumoase sunt..........

Roxana
32+ de
Bianca Maria
AMR 8 SAPTAMANI
baby_r7 spune:
ma duc sa ma intind un pic in pat............ca imi amorteste si ma doare "dansa" daca stau prea mult pe scaun...............
revin un pic mai incolo sa vad ce mai faceti.....

Roxana
32+ de
Bianca Maria
AMR 8 SAPTAMANI
Didi81 spune:
Azi ma cam plictisesc... astia de la serviciu vad ca nu ma mai intreaba nimic
, afara e prea cald ca sa ies sa ma plimb... ma duc sa mananc niste pepene rece, poate ma mai inviorez
Didi
35+ 
catilin2008 spune:
din pacate nu reusesc sa citesc din urma..am fost plecata..acum mai stau un pic la birou si plec iarasi..maine ma duc la control..sa vad ce mai zice dl. doftor...abia astept sa ma duc la control, ca am niste dureri, si sub burta si de mijloc...cred ca e si de la umblatul asta cu acte, pe la administratia financiara..ca sa nu zic de kg. mele in plus dinainte de sarcina ![]()
30 + cu
Bebicu Andrei
violeta29 spune:
MADA, ce frumoase sunt lenjeriile! Sa le stapiniti sanatosi!
Am reusit si noi ieri sa cumparam perdea ptr camera printesei, in seara asta poate gasim draperii si poate cumparam si covorul! Am pus noi ochii pe ceva de ieri, dar nu stiam prea bine dimensiunile!
Intre timp mi-a venit si unchiul de la tara si nu va imaginati ce dezastru poate fi la mine in bucatarie: galeti cu visine, cu cirese amare, damigene cu visine ptr visinata, pastai, mazare, dovlecei, castraveti...nici nu mai stiu pe unde sa le mai insir. Off va las ca am de treaba pina diseara cred, mai intru in pauza dintre cirese si dovlecei![]()
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
30+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
M&M spune:
Ei tot astept vesti de la fetele care trebuiau sa nasca...chiar nu stie nimeni de Silvia, Andreea si Miky??
Mada, sa stapaneasca sanatoasa Ari lenjeriile...sunt superbe, iar pretul pare mai mult decat ok...
Baby, ce surpriza frumoasa ti-a pregatit sotul...La multi ani si o casnicie fericita, plina de dragoste si respect muuuuulti , multi ani!!!
Ma duc ca azi e zi de calcat...
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"