Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 18
flo1980 spune:
Mada felicitari pentru stelute!

Imi adaugi si mie la lista numele David Gabriel ? in cele din urma ne-am hatarat.....![]()
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
37+ cu
David Gabriel
AMR 3 saptamani 
bebe 2
pozele mele
baby_r7 spune:
acum sunta acasa ai m-am hotarat..................... de azi gata cu munca................stau acasa si imi savurez prenatalul in liniste...........![]()
![]()
![]()
![]()
nu am intrat in weekend dar o sa va povestesc si de ce:
ieri am implinit 6 ani de la nunta si sotul mi-a pregatit o surpriza enorma............
dupa nastere noi ne mutam la ai mei, ei stau la casa cu etaj.........
dupa mai multe minciuni "suspecte" in zilele de joi, vineri si sambata..........ieri am aflat si surpriza 
:
camera bubulinei mele era gata!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
am inceput sa plang de bucurie.........
avem patutul gata, patul nostru, e gata zugravit si sifonierul montat........etc.
acum nu mai ramane decat sa mergem si sa incepem sa mutam din haine, sa incep sa aranjez hainutele lui Biencuta..............si sa terminam bagajul de spital......sunt super fericita........
si vroiam sa impartasesc cu voi aceasta stare!!!!!!!!!
va 

pe toate!!!!!!!!!!
Roxana
32+ de
Bianca Maria
AMR 8 SAPTAMANI
poze burtica si nu numai....
baby_r7 spune:
Mada felicitarii pentru stelute!!!!!!!!!!!!!

hai ca mai citesc din urma si revin.............![]()
![]()
![]()
Roxana
32+ de
Bianca Maria
AMR 8 SAPTAMANI
dara_d spune:
Acum am terminat de citit capitolul trecut .
Anka lauara mult ai mai tras si tu cu renovarea .Bine ca termini
Camy trebuie sa ai rabdare multa si incredere in DD ca se vor aranja toate asa cum trebuie .
Ana m-am distrat cu patania cu sotul tau.
Caprioara lasa ca faci tratamentul si trece si streptocoul ala.
Ce de pepenasi vor aparea.
Noua ne-a trimis nasul carutul pentru fetita cadou de la ei ,scauneul de masina ni-l dadusera. Nu am mai avut rabdare sa-l vedem cum e si l-a montat sotul este oranje cu gri, foarte frumos,se fae si landou , se ridica spatarul si se face pentru copil care sta in fund,partea de landou poate fi folosita ca si cos de bebe.
I-am cumparat fetitei o pernuta care are o gaura si este de folosit din prima zi pana la 4 lunbi ca sa nu isi teseasaca capsorul cand sta pe spate.O sa vad cat de buna va fi , a costat 40 de lei din auchan.Imi place ca e rosie si are forma de inima ci gaura asa jos unde sepotriveste perfect capul unui bebe.
36+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
Didi81 spune:
Roxana, foarte frumoasa surpriza ti-a facut sotul tau!
Ma bucur pentru voi, poate pui si niste poze cu camera Biencutei.
Didi
35+ 
violeta29 spune:
BABY_R7 in primul rand la multi ani pentru aniversarea celor 6 ani de casnicie, si la muuuuulti, muuuulti si fericiti inainte!!! Foarte frumoasa surpriza sotului, e de admirat ca a avut taria sa pastreze un asemenea secret. Sa stapineasca bebelina sanatoasa camera si te asteptam cu poze!
MADA, felicitari si de la noi pentru stelute! Esti o adevarata veterana ce sa mai!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
30+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
baby_r7 spune:
Didi 

daaaaa o sa incerc saptamana asta sa pun si poze........
sa nu va speriati de culorile din camera........
patulul bebelinei e rosu, ca si rama de la patul nostru..................sifonierul e gri metalizat, pe toate cele patru usi cu oglinzi.....o frumusete...........
mai trebuie doar sa faca biroul de calculator si sa punem niste desene pe peretele cu patul bebelinei si gata...............
sunt foarte mandra de sotiorul meu, mai ales ca mobila e facuta de el, zugravitul ,pusul parchetului .....totul a facut singurel.......
Roxana
32+ de
Bianca Maria
AMR 8 SAPTAMANI
MissJJ spune:
Vai mai fetelor da s-a pus lumea pe nascut nu gluma.
Galerie pt toate fetele:

Am primit si noi comanda.
gata avem saltea avem seturi de pat avem astenuturi perne tot ce ne trebuie pt un patutz de printesa.
Diseara cand vine tata sa le instalam acuma le-am pus la spalat ca afara e soare si frumos sa se usuce si apoi sa le calce mama si sa fie pregatiate pt diseara.
Vai am asa emotii sa vad cum va reactiona fata la patul nou.
Roxana wow super ce surpriza faina, felicitari pt cei 6 ani si la cat mai multi cat mai fericiti alaturi de printesa mica.
Asteptam si poze da?![]()

Flo, Didi, Cristina, Kimmy, Ralu, Roxana, Violeta ms.
Violeta nu zic sa te sperii ca bebe poate cobora si sa stea asa mai mult de ex sarcina trecuta mi-a coborat burtica mult mai devreme si nu am nascut decat la 41 de sapt la a doua sarcina coboara mai tarziu cica sau chiar in timpul travaliului.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 Zile
baby_r7 spune:
Vio multumim mult pentru urari.........
sa stii ca i-a fost greu, mai ales ca nu prea stie sa minta..........
daca mai dura mult si mai inventa minciuni cred ca in curand dormea pe pres afara..............![]()
![]()
![]()
![]()
si il mai si 

.........
dar a trecut...........si oricum i-am interzis sa ma mai tina in suspans ca daca nasc de nervi mai devreme mai intai il bat bine si pe urma plec la spital...........![]()
![]()
![]()
Roxana
32+ de
Bianca Maria
AMR 8 SAPTAMANI
baby_r7 spune:
Mada abia astept sa pun poze..........

am si eu o intrebare:
mai naste cineva la Elias in afara de Silvia?
Roxana
32+ de
Bianca Maria
AMR 8 SAPTAMANI