Piticodromul de Sept - Oct 2005 (207)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna fetelor.
La multi ani cu intarziere ptr. Petra si Petrut.
Fetele mele sunt bine mai au putini mucalai, dar sunt bine.
Ioana multumesc mult de urare.
Revin
Va pup
Incerchttp://picasaweb.google.com/violeta.popa1/MinunileMele sa pun link cu poze ...sper sa-mi iasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bine ati revenit din concediu Irina si Mihaela! Irina, eu nu pot sa vad pozele Nu stiu de ce...

Ioana, eu am cumparat un termometru de ureche de la Omron. Mi-a inspirat incredere firma asta (avem si tensiometru de la ei), iar farmacista-nasa noastra tot firma asta mi-a recomandat-o (mai sunt termometre de ureche, tampla etc cam la acelasi pret si de la Scala si Teraillon, dar ea imi zicea ca termometrul de timpan si marca Omron sunt mai bune). A fost un pic peste 3 milioane, il am deja de un an si isi face treaba foarte bine.
Singura chestie este ca trebuie sa aduni jumatate de grad peste ce arata el, ca sa ai imaginea temperaturii corecte la nivel de fundulet. Adica la timpan e cu juma de grad mai putin decat in fundulet (inteleg ca asa e si la subrat), iar toate schemele de tratament la copiii mici se bazeaza pe temperatura rectala. Nu ma deranjeaza prea mult chestia asta, daca el imi arata 38 cu 1, stiu ca are deja 38 cu 6 si trebuie intervenit (peste 38 cu 5 noi bagam un supozitor cu Novocalmin). Sunt multumita de el si l-am folosit cu succes si pe noi, e usor de masurat temperatura si copilul chiar sta, nu o deranjeaza cu nimic. Mai rau e la Medlife la control cand ii baga in fund termometrul, sa vezi acolo ce urlete...

In alta ordine de idei, daca te mai intereseaza vacanta la Fantasy Beach sau cum ii spune, am vorbit ieri la telefon cu Simodina si mi-a spus ca se simte foarte bine si e f multumita...asta asa, poate te hotarasti!

Ma duc sa ma uit la pozele lui Vio.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Kid, Ioana .

Am editat mesajul, dar fiind deja pe alta pagina... il pun iar poze

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Bine ati venit din concediu ( KId , Miflore, Irina)Ioana, sanatate Mirunei!Nici eu nu vad pozele Irinei, de ce?Teodora Sara (norina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Gata, acum se vad. Super poze!Sa va fie de bine, mi-a placut in mod special Vladut cum se arunca in apa Teodora Sara (norina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Vio, te-am vazut cu minunile. Mai, dar ce par are Eva, sint invidioasa - ca al lui Kid.
kid, multumesc pentru toate informatiile. Ma minunez ca reusiti totusi la medlife sa-i luati temperatura rectal - cred ca Mirunei n-ar reusi sa-i ia nimeni, daca nu vrea ceva, pai nu vrea.
Mihaela, ma bucur ca a fost frumos in vacanta! Nu, eu tot nu m-am hotarit. Oare daca imi iau bilet printr-o agentie ruseasca dau mai putin, chiar daca sintem romani? Drum bun la Vulcana.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Salutareeeee!
Gata si concediul nostru.
A fost foarte frumos,am prins vreme buna,hotelul ok, cu vedere la mare si chiar pe plaja.
Alexia s-a simtit foarte bine si-a facut prieteni (cateva zile pe plaja se juca cu o rusoaica, nu stiu cum se intelegeau caci fiecare vb in limba ei).Dar in apa n-a vrut sa intre, nici in mare nici in piscina.
Alexia si-a facut de cap, nu a mancat decat inghetata, prajituri, rar carnita, cartofi prajiti, pizza.Am lasat-o in pace caci in primele zile ma cam stresam si ea devenise cam agitata.
Promit sa pun si niste poze cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Casiana, ma bucur ca a fost fain in concediu. Asteptam pozele, si zi-mi te rog hotelul si statiunea, daca ai fost multumita. Sint curioasa daca Miruna va intra in apa, sau va sta ca si Alexia deoparte; ai incercat multe metode sa o convingi sa intre in apa, sau pur si simplu ai lasat-o sa faca ce vrea (sa nu inoate)?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ioana crede-ma am incercat tot ce se poate: cu frumosul in brate la tatii, ea nu si nu:" nu veau in apaaaaa" .Apoi am dus-o fortat in mare, am crezut ca daca intra o sa-i placa.Degeaba, s-a pus pe urlat. Apoi in piscina hotelului, plina de copii.Nici gand.A plans tot timpul.Nimic nu a mers.I-am cumparat piscina gonflabila si tot degeaba.
Noi am ales Albena, hotel Gergana.
Hotelul era ok, masa la fel.La 629 de euro 2 bilete, hotel de 4 stele mie mi s-a parut super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ziua buna!

Irina foarte frumoase pozele, imi place tare una cu Vlad la apus luat de aproape :)
Mifloricico, Alexuta sa va fie de bine, acum cu forte proaspete la munca :)

Ioana eu i-am comandat lui Vlad www.laredoute.fr/vente-thermometre-frontal-beurer.aspx?productid=324138767&documentid=207608&categoryid=22935308&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">termometrul asta de tampla ca in fund nu mai sta de mult sa ii iau temperatura, inca nu l-am primit, luna asta ajunge dar Ion a studiat pe net si zice ca a citit ca e ok.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput