Piticodromul de Sept - Oct 2005 (207)
Raspunsuri - Pagina 14
BiuMil spune:
"aaaa-shaaaa"...cum ar spune Milan!
Kid,sa va fie de bine concediul! bravo voua ca v-ati distrat!Norina, si voua!!
Noi ne-am intors de la Slanic Moldova! Nu am reusit sa ajungem cu trenul, ne-a dus tati cu masina...dar la intoarcere mi-am facut damblaua si am venit cu trenul de la Bacau! Acolo, a fost fain, statiunea e frumoasa....personajele cam deprimante, toate roiesc cu sticle de 2 litri in mana in jurul izvoarelor! Pt Milan a fost super, s-a plimbat, a fost la parculez, la masinutze....iar seara, dupa programul meu, hop la piscina...eu una spre sfarsitul saptamanii ma cam simteam calcata de tren, dar el s-a distrat! Dimineata cand deschidea ochii vedea muntele si era taaare incantat!Plus ca il distra super sa ii aduc micul dejun la pat!
Ah....si cel mai tare mi-a placut ca a fost racoare!!!!!
Acum vreau sa repet figura peste 2 saptamani la Alba Iulia!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
oaana spune:
Norina ,multumim de informatie...iata ca nu am stiut si probabil m-as fi vaccinat...Eu am hotarat sa nu mai fac nici un vaccin la copii,am auzit atatea despre autism,etc,incat nu vreau sa risc si o sa merg la un homeopat...am citit multe chestii,dar m-a convins Anya 20 cu o carte care ne-a trimis-o pe e-mail-nu am terminat-o-...merita citita,iti schimba total iddeea despre vaccinuri.
Imi apre rau ca citesc despre copii bolnaviori.Si ai mei au fost bolnavi.A facut Iosua o viroza urata,cu temperatura mare,si dupa o perioada si Aaron.
Tot ma tin sa va spun ca Isoua doarme de cateva luni singur in patul lui,eu cred ca ar fi dormit in patutul lui mai demult,dar cred ca nu m-am indurat eu ...
Drept urmare l-am luat in pat la noi pe Aaron,sa aiba si el parte de acelasi tratament,desi el dormea in patutul lui,dar lui tati ii place mult sa-l aiva langa el.
Astazi am fost cu Iosua la medic,pt ca a spus ca-l ustura cucul cand face pipi...pe strada i-am expliocat unde mergem,nu a plans dar a spus ca nu vrea sa mearga,i-am explicat ce se intampla si la un moment dat imi spune ca-l doare burtica.Il asez pe o bancuta,il intreb unde il doare,nu-mi spune,iar eu il intreb daca vrea sa mergem sa luam covrig si a sarit imediat de pe banca,deci era doar un pretext ca sa nu ajungem la medic
Cand am ajuns acasa a luat o oglinda si se uita(taticul lor cand ii alinta le spune ca se topeste dupa ei)..ei bine se privea in oglinda,a inceput sa zambeasca si si-aspus:"ma topesc"
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
marinela79 spune:
Oana, faza cu burtica ni s-a intamplat si noua, trebuia sa mergem sa ii citeasca testul PPD facut cu 48 de ore inainte si cum deja era traumatizat de momentul ala in care 4 persoane il tineau...a inceput s aimi spuna ca il doare burta, ca vrea sa doarma.Intr-un final l-am convins sa mergem la medic, si cand am ajuns acolo a vomitat tot ce mancase dimineata.Era clar ca era stresat de ideea de a merge acolo. singurul lucru care l-a linistit a fost primiunea ca vom manca impreuna la restaurant si ca va primi 2 carticele.De fapt fiecare vaccin i-a adus cate doua carti.
De o jumate de ora l-am lasat la gradi.Era vizibil emotionat si statea lipit de mine de parca nu ar fi vrut s aplece.Am avut asa un sentiment de aiurea...ca si cum l-as fi dat.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
codruta_grg spune:
Va multumim mult pentru urari!!!!
Am sarbatorit in cerc restrans (ca sotul, si el Petru e plecat la cursul de turism cu studentii), iar noi am plecat la Tarnita (la un lac aproape de Cluj, cca 20 km unde avem un "vagon" ca nu e chiar cabana si muult spatiu verde) si i-am instalat castelul, toboganul si piscina, toate pneumatice si s-a distrat cu inca 2 copii din vecini..
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
nicole74 spune:
Buna seara!
Nu stiu daca ne mai tineti minte! Insa de ceva vreme nu mai am timp de nimic. Noi suntem bine, am inscris-o pe Ioana la gradi din toamna si incerc sa gasesc si un club de dans pentru seara, cand vin de la munca.
Va pup si ma bucur mult ca v-am mai auzit.
La Multi Ani, Petra! ( cu intarziere)
Nicole&Ioana Alexandra
Ioana75 spune:
Salutare si la multi ani cu intirziere pentru Petra si Petrut!
Nicole, cum sa nu va mai tinem minte. De fiecare data cind adorm in patul Mirunei ma gindesc ce bine ca m-am luat dupa tine si am lungit patul. Te rog frumos sa-mi spui unde mergeti la dans, sint si eu interesata (nu stiu Miruna daca e, dar eu vreau sa incerc). Ce mai face Ioana?
Bianca, cum s-a rezolvat problema la ortoped?
norina, ma bucur sa te vad.
kid, bine ati venit din concediu; multumesc pentru informatia cu Nemo. Mai am nevoie de o informatie de la tine: te rog spune-mi ce fel de termometru ai luat recent, de ureche sau de timpla, si ce marca. Miruna a facut febra peste 39 zilele trecute, si nu a stat deloc sa-i iau temperatura, nici la subsuoara (nu mai zic de fund). Asa ca a trebuit sa o adorm, si sa-i pun termometrul la subsuoara prin somn.
Astept impresii si de la celelate mamici care se intorc din concediu, poate ne hotarim si noi la o locatie inainte sa se termine locurile.
Am fost la calapod intr-o vizita scurta (2 copii pe o programare), si ne-a aminat cu infanrixul pentru septembrie.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Ioana75 spune:
Antonia, da un link cu salteaua. Ma bucur ca le place baietilor. Tu i-ai mutat intr-o singura camera pe amindoi?
Marinela, felicitari pentru ca ati gasit loc la gradi, si succes! Mai povesteste-ne cum e.
Diana, felicitari lui Mihnea pentru titlul de ex-pampersist.
Eu cind v-am spus ca noi "cistigam" concursul cu pampersul, nu m-ati crezut.
Agri, la multi ani Ioanei, sa fie sanatoasa! Cum se mai simt fetele?
b_irina_c spune:
Salutare
Am citit cateva pagini in diagonala...
Am revenit si noi din concediu. A fost un pic ciudat pentru ca ne asteptam ca locatia (nu hotelul) sa fie altfel. Dar ne-am obisnuit repede cu realitatea si am avut un concediu minunat.
Vladut a fost cuminte in avion, atat doar ca tot vroia sa facem schimb de locuri, dar in rest n-a deranjat pe nimeni.
De mancat a mancat bine (ca de obicei), a dormit mai bine ca acasa fiind frant de fiecare data. La masa de pranz mai avea putin si adormea cu capul pe masa .
Statea in piscina cam 1 ora si apoi cam 15 min afara , in piscina mare, caci cea mica era de rezerva pentru momentele cand mami si tati se saturau de stat in apa . A "innotat" cu colacul, dar si cu "fluturasii" (chestiile alea care se pun pe maini). S-a dat pe toboganul cu apa de mii de ori. Singur doar de cateva ori deoarece nu prindea viteza . Se dadea in special cu tati ca el era cel cu "viteza-maxima", pe cand mami "se balangane" .
Si saritul in apa a fost in top: in piscina mare cu colacul si in cea mica singurel (ii venea apa pana la fund).
Am facut si o excursie de 1 zi (6:00 - 22:00) cu vaporul (unul imens care avea si loc de joaca) si totul a decurs f bine.
Seara mergeam la o terasa care avea si loc de joaca.
Noi ne-am odihnit foarte bine deoarece dormeam exact cat dormea si Vlad... ce sa mai una alta, nici nu mi-am imaginat ca putem avea un concediu atat de linistit cu Vlad dupa noi.
Cateva poze....
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Ooo, irina, ce poze frumoase. Sa va fie de bine concediul, ma bucur ca v-ati odihnit.
Mihaela, cred ca v-ati intors si voi de la Ela, cum a fost?
miflore spune:
Bunaaa!!!
Ne-am intors si noi din concediu! Cam scurt, am mai fi stat macar o saptamana!
Totul a fost frumos, Ana s-a comportat foarte bine si s-a inteles cu Daria, fetita cu care am plecat. Adica s-au ciondanit doar de 5 ori intr-o saptamana ceea ce este extraordinar de putin.
S-o vedeti pe Ana ce ne mai instruieste cu centura de siguranta in avion, cand o punem, cand o scoatem, cand avem voie sa ne jucam cu masutele din fata noastra si tot asa. A furat meseria stewardeselor.
N-am citit nimic din urma dar stiu ca Ioana vroia amanunte despre hotel etc. Ioana, mai esti? Sau esti deja in concediu?
Hai sa spun: zborul ok, scurtut, 1h 45min pana-n Antalia si fara peripetii. Din aeroport am mers cu microbuzul pana la hotel, cam vreo trei sferturi de ora. Hotelul este f. frumos, majestuos, banuiesc ca seamana toate la capitolul asta, curatenie maxima, camere mari, cam 40mp cu tot cu baie, frumos aranjate. Mancare la greu, nu stiai ce sa-ti alegi, o mie de feluri, aperitive, salate, fripturici, pesti, fructe, dulciuri jde mii, mancare pentru copii, mancare dietetica. Piscinele impecabile, locul de joaca pentru copii frumos cu multe jucarii.
Acum sa zic relele: plaja e cam pietricioasa, nu e nisipul fin. De fapt noi am stat mai mult la piscine, Ana inota cu colacul-masina de nu mai vroia sa iasa din apa. Sau o luam in brate fara nimic. Dar n-a vrut cu aripioarele.
Au deficit de personal banuiesc. Pentru ca ajungeau f. tarziu la camera sa faca curat, exact cand dormea Ana... Si la fel servirea bauturilor la mese, greoaie.
Locul de joaca se cam inchidea intre anumite ore, ba se inchidea, ba se deschidea...
In fine, neajunsurile au fost mici, nu m-au deranjat f. tare, nu mi-au stricat vacanta. Dar n-ar fi trebuit sa fie ca doar dai un ban gramada.
Si inca o chestie. Plin de rusi de n-ai loc sa calci, asta e treaba generalizata la toate hotelurile. Se vorbeste in ruseste, jocurile copiilor prezentate in rusa ca sa nu mai vorbim ca astia platesc jumatate din cat platim noi....
A fost frumosss si mai vreau!
Acum o pregatesc pe Ana petru Vulcana, n-o tin in Bucuresti pe caldurile astea. Trai pe vatrai pentru mine!
M-apuc de citeala.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI