Piticodromul de Sept - Oct 2005 (207)
Raspunsuri - Pagina 13
Tonnia spune:
La multi ani, Petra!
Le-am cumparat baietilor saltea din aia gonflabila, poate e ca a mifloricicai, nu stiu, mi-am ocupat 1/2 de sufragerie dar e beton! Mare succes are, daca se plictisesc o desfiintez.
Agri, multa sanatate!
Diana, felicitari!!!!!!!!!! Si sanatate!
ege spune:
la multi ani,petra!
ege 23 sapt si arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
Diana30 spune:
La multi ani,Petra si Petrut(scuzati intarzierea)!Codruta,Diana,sa va traiasca cu numele,cum se spune.
La multi ani si celorlalti cu acelasi nume sau derivate!
marinela79 spune:
La multi ani si din partea noastra celor care si-au sarbatorit onomastica ieri!!!!!
Tonnia, sa stapaniti sanatosi salteluta.Iaris se plictiseste repede de orice lucru,ma indoiesc ca la noi ar tine prea mult entuziasmul.Dar poate tu esti mai norocoasa.
Ege, tu vorbeai de caldura, vai cat mi-as dori si eu un soare arzator.La noi e urat, adik in afara de umezeala multa si cate un soare cu dinti...nu prea avem parte de vara.Eu asa simt.
Diana, felicitari pt Mihnea.Noi avem o luna buna de cand nu mai avem pampers.Am ajuns la concluzia ca el era pregatit din momentul in care nu a mai facut in pampers noaptea, dar frica mea, de a nu uda patul, de a nu face pe el in masina,a fost mai mare decat orice.el e fericit asa, mai ales cand face la copacel.Mi-e drag de mor cand ne anunta in magazin ca face pisu, si mai ales ca se poate tine.Pentru ei este o mare realizare asta.Imi dau seama ca nu mai este frustrat din cauza pampersului, si chiar se bucura ca e copil mare.Cel mai mult ii place sa mergem impreuna in magazin sa isi aleaga chilotei cu toate personajele din desene pe care el le iubeste
Iaris de vineri a incheiat cu gradinita unde era.A fost destul de lacrimogen momentul pt noi,astia mari, eu si educatoare, ca el nu constientizeaza ca nu va mai merge la Gabi a lui.Vestea buna e ca de maine, chiar daca e ziua CAnadei si multa lume este libera, el va incepe la o alta gradi, nu foarte departe de noi.Este o gradinita privata, subventionata de stat, 7$/zi...si cu multi copii.El stie ca merge la scoala, pt ca cei mai multi din colegii lui, cu care a fost pana acum la gardinita, vor incepe scoala din toamna.Si daca, oricum ,se schimba datele problemei, si va merge intr-o gradinita mare, cu copii mai multi, cu persoane care ii vorbesc doar franceza, am zis sa il las sa creada ce vrea el.E fericit...sper sa se adapteze.Eu sunt emotionata de parca ar merge la scoala, i-am pregatit lucrusoarele si asteptam cu entuziasm ziua de maine.Tot ce imi doresc e sa se integreze in sistemul acesta,pt ca el e obsinuit sa fie un pic alintat, sa fie centrul atentiei, pt ca GAbi il iubea enorm si statea mult dupa el,sa faca unele lucruri, sa manace.Aici,fiind mai multi copii nu va fi la fel, dar va fi bine...cel putin asa sper.
Va pup, sa aveti o zi buna
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
ege spune:
marinela,si eu ce mi-as dori sa emigrez in canadaacum suntem in faza de informare,partea proasta este ca nu stim deloc franceza iar pt partea engleza stiu ca dureaza vreo 4 ani pana emigrezi.
miflore,cand se intoarce din concediu.dar irina_b ce mai face?
pupici
ege 23 sapt si arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
marinela79 spune:
Ege ti-am trimis PM.
Va pup
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
kid2003 spune:
Mai zanelor, ma asteptam sa fiti mai vorbarete...a trecut o saptamana, mi-a fost dor de voi si ma asezasem comod sa ma delectez cu ultimele ispravi ale piticotilor...Cand colo...3 pagini amarate care nu mi-au ajuns nici pe o masea.
Oricum apreciez ca Simodina, cuscra mea, e din nou activa pe forum (se vede ca nu se mai duce la plantatie) si ca Jadi si Agri scriu mai des
Urez vacanta placuta tuturor celor care o incep...Eu sunt un pic demoralizata, sa nu zic de-a dreptul deprimata, ca mi s-a terminat ultima vacanta dintr-un lung sir de luni (ce m-o astepta nu stiu, stiu fetele cu 2 bebei...)...A fost super frumos, ma bucur mult ca am fost, Alex s-a simtit extraordinar, cred ca s-ar plimba cu avionul non-stop, mai ales la decolare era in culmea fericirii, tot avionul radea de ea...Era cu mainile pe sus si striga cat o tineau plamanii "Tare, tareeee, bravoooo, hai avionuuuuuu, papaaaaa" si tot asa...
A facut baie non stop si in mare si in piscina si a mancat numai peste, fructe de mare si spaghetti cu carne
Acu' stau si astept barbatul sa vina de pe drum, ca el saracul e cu masina plina ochi (acum e plina si de bagajele noastre si de ulei de masline, masline, jucarii de plaja si mingii, heheee, ca doar nu le lasam acolo).
La Multi Ani, Petra, Petrut! Sa fiti cuminti, norocosi si sanatosi!
Tonnia, nu dai si tu un link, ceva cu salteaua gonflabila? Cred ca sunt mortali cum se joaca ei acolo, amandoi. Merge si de curte sau e riscant sa cada?
Raspund rapid la intrebari:
Ioana, plasturi cu Nemo (sunt speciale de genunchi si coate, scrie pe ele, facute de Hansaplast, de la Dona). Sunt vreo 6 in cutie si sunt cu pestisorii din Nemo, nu numai cu el.
Simodima si Locca...Da, noi ne-am hotarat sa facem recoltare de celule stem, la Alex nu am facut si imi pare rau. Ma gandesc ca aceste celule o pot ajuta si pe Alex, Doamne Fereste de ceva...oricum sunt sanse mai mari sa fie compatibile si cu ea decat unele straine. Apoi ma gandesc doar ca...daca nu le am si mi-as dori sa le am la un moment dat, nu as innebuni??? Chit ca nu ar putea sa ajute, dar daca??? M-as intreba non-stop si nu mi-as putea ierta niciodata nimic, na ca devin melodramatica. Sper din tot sufletul sa dau banii si sa nu am nevoie de ele niciodata...Dar pe cate prostii dam banii chiar nu conteaza. Si nasc la Stat, asa ca pot zice ca in loc de nastere de fitze la o clinica privata, pun banii la celulele stem. Asta e rationamentul. Am ales Cord Blood Center ca asa mi-a zis doctorul meu. El a mai lucrat cu ei si mi-a zis ca sunt ok. Nu am cautat altceva, iar preturile inteleg ca sunt asemanatoare. Contractul trebuie semnat pana prin saptamana 46 parca, oricum daca e semnat inainte, kitul de recoltare il primesti in saptamana 34. Bafta!
bb2
norina spune:
'neata,chiar ca e toata lumea in concediu dupa activitatea de aiciAm fost si noi, dar mai usurel asa, doar un week end la mare si fara copil.Mai vrem 1 saptamana si cu Teodora dar inca nu ne-am hotarat cand si unde...Apropos, a fost cineva in Vama Veche cu copilul, pe mine m-ar bate gandul, imi place Vama la nebunie dar nu stiu cum ar fi cu copil din cauza plajei, in rest m-as baga la o tura Kid, sa va fie de bine concediul mi-o si imaginez pe Alex in avionCu celulele stem, te-ai gandit f bine. Sa dea Dumnezeu sa nu aveti nevoie vreodata, dar in caz de ...am inteles ca sunt bune pt orice membru al familiei, asa ca merita efortul,parerea mea.RAtionamentul asta il folosesc si eu in probleme de sanatate, lasa sa dau eu banii si sa-i dau "degeaba"...Mai vroiam sa zic ceva dar m-a lasat neuronu'...Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze
norina spune:
Gata, mi-am amintit. AM primit un mail interesant azi si m-am gandit sa il copiez aici, mie mi s-a parut demn de luat in seama si ma pune pe ganduri si cu celelalte vaccinuri "obligatorii" mai ales pt astia mici Cititi va rog:Date: Wednesday, June 18, 2008, 9:04 AMAm auzit ieri stirea asta, am verificat-o, e oficial;> Trimiteti> va rog tuturor celor dragi din tara, mai ales doamnelor si> domnisoarelor, este esential sa cunoasca pericolele> vaccinului pe care> Madame Albright vrea sa-l vada introdus obligatoriu in tara> noastra:> > La Bucuresti ieri, Madeleine Albright fosta Secretar de> Stat SUA, a> presat pe Primul Ministru Tariceanu, sa adopte vaccinul> Gardasil, pentru> "prevenirea cancerului de col uterin". > http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-05-23&id=237691> <http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-05-23&id=237691>> > > Adevarul despre Gardasil, este cu totul altul:> > In SUA unde s-a incercat deja administrarea> "obligatorie" a vaccinului> Gardasil, de catre politicieni vanduti cartelului> farmaceutic,> initiativa a fost deja invinsa, in toate statele in care-a> fost propusa.> > http://southernstudies.org/facingsouth/2007/05/texas-governor-defeated-o> n.asp> <http://southernstudies.org/facingsouth/2007/05/texas-governor-defeated-> on.asp> > > Cetatenii si-au dat seama ca un vaccin netestat pe termen> lung si cu> efecte secundare nestiute, sau stiute si deliberat ascunse,> nu este> sigur si nici necesar, mai ales injectat fetelor de doar 9> ani.> Efectele observate imediat, au fost dezvoltarea artritei in> 9 femei, din> cele peste 11.000 care au participat intr-un studiu clinic> de scurta> durata.> Chiar si pentru o femeie activa dpv sexual, vaccinul> reprezinta un risc> imens pe termen lung.> Infectia cu HPV este prevenibila prin alte mijloace ca si> monogamia,> testarea, etc.> Daca femeia a contractat totusi HPV, acesta este detectabil> cu un simplu> test Pap, iar abnormalitatile cervicale pot fi prevenite> inainte de-a se> transforma in tumori maligne.> In plus, in peste 90% din cazuri, virusul este eliminat> complet din> organism, la nastere, fara ca si copilul sa fie afectat.> Cand cineva ca si Madeleine Albright, cea care cand era> Secretar de Stat> al SUA, a facut afirmatia ca pretul platit prin moartea a> jumatate de> milion de copii Irakieni, "a meritat" , incearca> sa influenteze primul> ministru al Romaniei in scopul "obligativizarii"> acestui vaccin, orice> om cu cap, trebuie sa-si puna intrebari, asupra> adevaratelor motive> pentru promovarea vaccinului Gardasil.> > http://www.fair.org/index.php?page=1084> <http://www.fair.org/index.php?page=1084> > > Cuvantul "obligatoriu" nu este in ghilimele> degeaba:> NIMENI nu va poate forta sa va injectati Dvs. sau copiii> Dvs. impotriva> propriei vointe. Si in Romania, ca si in SUA, se poate> alege exceptia pe> baza religioasa de la vaccinari, lucru facut deja de multe> grupuri si> indivizi cu toate vaccinurile.> Nu degeaba rata autismului la copii, in acele populatii> este zero.> Mai multe informatii atat despre Gardasil, cat si despre> alte vaccinuri,> gasiti aici: > > http://www.909shot.com/ <http://www.909shot.com/> Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze