Piticodromul de Sept - Oct 2005 (207)
Raspunsuri - Pagina 11
dana_lucia spune:
Hello, hello!
Salutam si noi piticodromul pe ziua de azi!
Ioana multumim pt. urarea de concediu placut dar mai avem putin de asteptat pina in august. Petrecere frumoasa la Iasi, mie imi place tare mult Iasi-ul (ca doar e orasul studentiei mele!!). Eu pe vremea cind eram la Iasi mergeam la Exclusiv (era pe undeva pe linga hotel Moldova).
Tocmai am citit un caz intr-un ziar aici si vi-l relatez si voua pe scurt: un baietel de 3,5 ani a plecat duminica dimineata pe la ora 8 de acasa in timp ce parintii dormeau. Dupa o panica strasnica a parintilor l-au gasit in centrul orasului plimbindu-se linsitit in pijamale si cu ursuletul favorit in mina!Fara cuvinte nu?
O zi buna tuturor,
Dana Lucia si Alberto
Agri spune:
Buna fetelor,
Pe langa deprimare azi mai sunt si panicata. Au racit iar fetele nu stiu cum si de unde...muci febra...nici nu au apucat sa se refaca dupa raceala si otitele trecute si uite acum pe 9.06 am terminat antibioticul, si au luat 2 saptamani, dr noastra nu poate sa vina sa le vada...o sa caut o alta provizoriu.
Ioana eu lucrez in telecom(Back Office) si am lucrat mult in vanzari in front...daca crezi ca e ceva zi si dau cv.
Anto asa-i mai avem un pic si noi si facem anu'. Cea mica sta cu mama cat sunt eu la job.
Va pup si va multumesc de sprijin.
Imi vine sa plec in munti.
ege spune:
diana-n,multumim mult.inca nu ne-am gandit la un nume de baietel pt ca ma asteptam sa fie fetitaimportant e sa fie sanatos.
in rest toate bune.ege toata ziua ar sta la plaja si s-ar juca in nisip.inca nu i-am facut vaccinul de 2,5 ani.in rest ii turuie guritza toata ziua,se cearta cu copii,are impresia ca i se cuvine tot.nu stiu ce o sa face,m cand vine bb 2.sper sa ma descurc.
pupici si sanatate bolnaviorilor!
ege 22 sapt si arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
Antoanela23 spune:
Neata,
Hai la inviorare pe prima pagina, frumoaselor!
Agri, multa sanatate fetelor!
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Ioana75 spune:
Monica. Multumesc ca ai intrebat de noi. Nu prea pot scrie la strumfi, pentru ca se scriu multe pagini pe zi si nu reusesc sa citesc, nu am timp. Am mai avut 1-2 tentative in ultima luna, dar nu reusesc sa urmaresc discutiile. Sma e bine, doar ca ii mai ies dinti si e foarte nervoasa.
Dana Lucia, multumesc pentru urare. Pacat ca nu am timp sa stau sa ma plimb, merg direct la cursul festiv, petrecere, somn si apoi ne intoarcem la copii, care ramin cu mama mea acasa.
Vio, la mine la serviciu nu cautam ce stii tu, dar e bine ca ai scris, poate alte mamici stiu de joburi potrivite. Sanatate copiilor!
Ege, nici eu nu am facut vaccinul Mirunei. Incepe sa pregatesti terenul cu Ege, arata-i lucruri care o sa fie a lui bebe, patutul, etc, sa se obisnuiasca din timp.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Eu doar am mancat la Fantasy beach, era unul dintre cele vreo 3-4 restaurante cu scaun de masa pt copii, am mancat bine de fiecare data, nu prea reuseam sa mancam cu cei 2 tero dar altfel am fi mancat bine, haha.
Mi-e lene tare si trebuie sa-mi dau branci sa-mi iau copilul de la gradinita.
Ioanaaa, cum a fost?
Miflore e la mare cred...Sta cu burta la soare.
jadi spune:
Ma bag si eu in seama .
Eu am fost anul trecut la Fantasy Beach chiar inainte sa nasc, prin 11 iunie. Hotelul e OK dar camerele sunt la fel (e fostul Jupiter Junona). Noi am avut un family-room, 2 camere fara usa intre ele, 2 paturi imense plus o baie pe colt (o camera lunga cu dus in capat). Aerul conditionat era pozitionat pe patul meu, intepeneam daca ii dadeam drumul, muream de cald daca il opream.
Ne-a costat cam 18 milioane 3 adulti plus un copil cu mic dejun inclus. Micul dejun OK (aveau scaune de copiii dar in iunie era deja o problema ca erau foarte multi copiii iar scaune maxim 4), nu ca la turci dar acceptabil, gaseai de toate. Mancarea la pranz si seara era buna dar nu stralucita si asteptam cam mult asa ca mergeam la o terasa MCM din apropiere unde era OK si ca preturi si ca bucate. Plaja ingusta dar cu sezlonguri bune, gen plasa nu cele din plastic doar ca trebuia sa mergi dimineata daca vroiai mai langa apa (asta in weekend ca in timpul saptamanii era liniste). Piscina e intradevar mica dar foarte adanca nici gand sa mergi cu copiii acolo. Ca si concluzie, nu m-as mai duce
Deni & Vlad & Tudor
locca spune:
Nadina, inca nu stiu daca merg. Sotul e clar ca nu poate, deci ramane sa vad daca ma combin cu cineva sa merg, eventual sora-mea. Singura in nici un caz. Tu trimite-mi nr. tau si daca ajung te sun. Sunt in mare ceata, n-am mai fost de 8 ani pe litoral la noi, iar ultimele dati am fost in vama
Deci tu ai cu 2 saptamani mai putin ca mine.
Chiar vroiam sa arunc si eu intrebarea la fetele care au mai nascut intre timp, ati facut recoltare de celule? Si daca da, cu ce firma? Noi am zis pas pana acum, dar ma mananca niste ganduri.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
Tonnia spune:
Jadi, n-ai vrea sa te bagi in seama mai mult? Ce fac baietii?
Si mie mi-a placut la MCM.
Eu cred ca Dinu "s-a indragostit" de o vecina care are un baietel de o varsta cu Sa. E irlandeza, blonda si frumoasa, asa ca a inceput sa faca progrese cu engleza, o intreaba ce mai face, unde e baietelul, cum o cheama, se invarte pe langa ea, o mangaie pe par, iar acasa imi face capul pulbere, ne jucam de-a irlandeza tot timpul.
jadi spune:
Baietii mei fac bine . Vlad a fost plecat la Tusnad cu bunicii, se pare ca s-a ingrasat acolo, aerul a fost excelent. Inainte sa plece am avut serbare, tare plangacios a fost desi stia rolul lui si cantecelele (am asa un deja-vu ca am mai scris asa ceva ). Am tot vorbit cu el la telefon si mi-am exprimat dorul de el si l-am intrebat daca si lui ii este dor de noi mi-a raspuns franc "Mi-e dor de Dodo" lucru care m-a terminat. Azi iar mi-a zis ca e dor de pratiorul lui (inca lucram la litera F, zice fasole, frumos dar inca avem probleme la fratior). Sunt curioasa maine ce se va petrece cand se vor intalni.
Tudor creste, a fost si el la Braila 10 zile, la cealalta pereche de bunici si cum mama nu s-a simtit bine a trebuit sa il readucem acasa. Azi mi-a facut febra, cred ca e o raceala, taman terminasem cu raceala de aprilie-mai-iunie ca a si debutat alta. Clar e sensibil.
Vineri il aniversam, sambata ii taiem motul.
Am si poze noi de pe undeva de aici
Deni & Vlad & Tudor