Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 7
MissParker spune:
fecian,
m-ai impresionat tare-tare cu urarile tale, iti dai seama ca ti le intorc si eu inzecit!! Sa aveti parte de o viata la fel de frumoasa si plina de bucurii nelimitate, iar ursuletul-pufarina sa va lumineze fiecare zi si fiecare clipa!!! La noi nu a fost dragoste la prima vedere, ne-au trebuit mai multe vederi
dar dupa aceea s-a dezlantuit iubirea secolului, care dureaza si se intensifica pe zi ce trece!! Iar bebe David va fi materializarea si incununarea acestei iubiri
ancaurn, bine v-ati intors acasa si iti multumesc pentru ca mi-ai mai dat si tu speranta pt. o nastere usoara!!
Sa ne mai vizitezi si astept cu nerabdare pozici!
Alysh, saru’mana de majorete, baga acolo ca nu strica
Sunt convinsa ca stii deja, dar sa fii f. atenta acum cu
daca ti-a venit iar ciclul... Sunt f. curioasa cum ai prelucrat tu invitatia, tot cu programul pe care-l are si Doloress? Eu am incercat cu Photoshop-ul, dar e complicat al naibii si dureaza prea mult, nu am mai avut rabdare... Pana la urma m-am decis sa comand ceva neutru, o imagine in sepia cu poza lui bebe pe fundal, pe partea dreapta inca 3 pozici mai mititele cu el, iar in stanga niste inimioare legate intre ele cu un sirag cu perlute, in care apare data nasterii lui bebe, greutatea si inaltimea, fiindca astea sunt identice in toate limbile pamantului, apoi apare numele lui si gata, pe verso pot eu sa redactez textele in romana, germana si engleza, ca sa nu ma mai complic... Iar invitatia gen coperta de revista (in caz ca pana atunci fac rost de programelul de prelucrare) am s-o fac pentru cand ii serbam 1 an...
Asaaaaaa, ia sa mai bagam noi pt. Lavinia, buburuzii, andreap niste

Si evident si pentru mine fara numar

Felicia
38+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)
Reallaura spune:
Ancaurn, felicitari pentru nasterea usoara, ce bine e sa mai auzi si d-astea! si fara epiziotomie.
Melly, hai ca greul a trecut...de ce abia intr-a 4-a zi ti-a scos sonda?
eu am nascut la 1:30 si a doua zi dupa masa mi-a scos sonda. In fine. Asta m-a si obligat sa ma dau jos din pat sa ma duc la pipi.
ALysh, yeeeee...in sfarsit ne vedem!
Bine, marti sau miercuri, in functie de cum poti tu, dai sms, te sun, vedem cum facem. Evident, daca nu reusesti, asta e, dar eu sunt disponibila.
Te pup si pe tine si pe bb Vladut.
Ma duc sa incerc sa ma intind o ora, desi cred ca ma hazardez...se scoala acum samuraiul ciufulit si tre sa mergem afarica.
Sis, lasa draga mea, la anul mergem la mare, la greci, pe o plaja pustie cu cei 3 verisori!!Chiar dc anul asta ne vedem odata pe luna. uof!
Ah, Mihaseram citit povestea nasterii. Acum mi-am amintit de probl tale cu varicela. Dumnezeu te-a ajutat pentru ca ai avut incredere...Esti o fericita.
Miss, Magnetism, care mai vrea, haideti fetele, ca ne mutam la scutece in curand!

Si 

pentru Mirciulica al meu care astazi face o luna! Nu-mi dau seama cand a trecut. Hai, inca 11 perioade d-astea si taiem motul!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
alina_anto spune:
LA MULTI ANI MIRCEA!!! Sa o bucuri mereu pe mami Laura si pe tati si sa cresti mare si frumos!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Magnetism79 spune:

pt bebe Mirciulica , sa fii sana tos , sa o asculti pe mami si tu mami sa te bucuri de el!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fetelor nici macar banalele scurgeri nu le mai am, nu stiu ce sa zic, oricum bag niste 

si pt mine dar si pt fetele care au mai ramas.
MISS 

pt cei sapte ani, multi inainte si multa iubirfe si intelegere va doresc amandurora, dar mai mult decat atat sa va bucurati de bebe cel mic si sa traiti 100 de ani fara reparatii.!!!!!!!!!!!!!
Ma duc sa mai bag ceva dulce la botic ca fructele le-am mancat toate.
Vorba lui MISS HAI LIBERARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lavi+38 cu Bogdanici Pogonici
Nicole1980 spune:
La multi ani Miss sa aveti o viata frumoasa presarata doar cu bucurii si impliniri.
Si noi facem in octombrie tot 7 ani.
La ultimele 3 iesiri la toaleta, am observat niste vinisoare de sange.
Sa se apropie oare nasterea, sa fie dopul, sa fie ceva probleme ?
M-a plimbat azi tati pe niste strazi cu gropi si poate din cauza asta...
Bag si eu niste 

pt mine si toate fetele care asteptam.
Hai David, mami te asteapta!!!!!!

Poze
Nicole 39+
DAVID ADRIAN
Bebe David
iulia83 spune:
miss si eu lafel i-am spus sotului...eu am tinut-o 9 luni in burta, tu fa restul ![]()
am iesit la shopping putin cu sotul si am lasat mufitza acasa cu mama. am murit de dorul ei o ora cat am fost plecata. prima mea iesire fara bebe la purtator...mi s-a parut ciudat..plus ca imi stau toate hainele ca pe gard pe mine 
mi-a rupt iar sfarcul stang azi dimi si toata ziua i-am dat numai dreptul, care e si mai mic, si celalalt mi se intari de numa si acu cand i-l bagai in gurita tasni lapticul si inghitea ca o hupita si sorbi cu placere o ora...ii fu fomitza bietei fete...
ancaurn bine ai revenit acasa!!!
cum reusiti ma fetelor sa scoateti 20 ml lapte din san la muls? io n-am rabdare!! abia scot cateva picaturi..iar pompa n-o folosesc ca nu-mi place
melly daca nu citeam pana la capat, era cat pe ce sa intreb de tine. bine ai revenit
asteptam pozici si poveste
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana

YLARI spune:
quote:
Originally posted by cleo78
si sa va fac in ciuda, am fo la masaj anticelulitic. Sa fiu mai frumoasa pana la botez. Daca se mai poa rezolva ceva
Si sa va arat www.damacom.ro/evenimente%20organizate/Festival%20coafura%20Sankt%20Petersburg/slides/rochie%20alb-albastru%201.html" target="_blank">ce a mai cusut prietena mea . Nu ca ash fi manechina, pe podium, ca fetele astea, dar asha ma gandesc la ce sa imi coase si mie pt botezo/nunta... aveam io ceva idei, dar acum cu rochia asta m-a dat peste cap!
sa fac o prezentsa: SOCRAAAATEE, IIINAAAIIISSS, YLARI (pt Ylari, nu ii mai da in cap soacrei, las-o asha, si hai aici la o barfa)
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
Buna seara fetelor!!!!
Am fost de joi la mama si nu am net acolo...
Vroiam doar sa va zic ca suntem bine, m-am simtit super acolo. Abia astept sa mai mergem...
Mi-a fost dor de voi, haideti sa citesc din urma si revin cu un mesaj. Pupici la toate...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
fecian spune:
Mai fetelor am si eu o intrebare legata de somnul puilor vostri.
Cat dorm ei efectiv?
Ca al meu daca stau sa ma gandesc bine, doarme cam 2 ore, plus masa si jucatul o ora, deci tot ciclul asta e de trei ore. Si sa fiu daca nu e trei ore fix. Rareori depaseste 3 ore, de cele mai multe ori e mai putin. Sa inteleg ca nu s-a saturat? DEsi nu cred, ca am vazut ca mai are lapte in guritza...uneori si in timpul somnului mai regurgiteaza.
Si daca face kk verde e ok? Ca am observat o data ca a facut kk bicolor...
Acum vad ca imi sforaie bine de tot in bratze la tati![]()
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina
Simplicity is the key to excellency
fecian spune:
quote:
Originally posted by MissParker
fecian,m-ai impresionat tare-tare cu urarile tale, iti dai seama ca ti le intorc si eu inzecit!! Sa aveti parte de o viata la fel de frumoasa si plina de bucurii nelimitate, iar ursuletul-pufarina sa va lumineze fiecare zi si fiecare clipa!!! La noi nu a fost dragoste la prima vedere, ne-au trebuit mai multe vederi
dar dupa aceea s-a dezlantuit iubirea secolului, care dureaza si se intensifica pe zi ce trece!! Iar bebe David va fi materializarea si incununarea acestei iubiri
![]()
Felicia
38+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)
MissParker. Nu conteaza de cate vederi au fost nevoie, ci de cate vor fi de acum inainte pentru a va indragosti nebuneste, nu-i asa?Sincer acum cand ma uit la noi, am impresia ca ne iubim si mai mult, pufarina ne-a intregit viatza...pur si simplu ne simtim completi
Acum suntem trei si suntem si mai puternici, si mai motivati sa traim bine si sa ne iubim...daca nu noi, atunci cine??
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina
Simplicity is the key to excellency