Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Andreeap si Nicole FELICITARI!!!!!!!!!!

Fetelor, Sara a fost foarte cuminte si draguta azi, pana la ora 3, dupa pranz, cand s-a transformat intr-un mic terorist....A vrut papa, asa ca am pus-o la san. A supt la ambii sani 1 ora si 15 min!!! Apoi a ragait, am tinut-o 15 min in brate si iar imi cerea de mancare, asa ca am mai pus-o la san vreo 20 min...Apoi iar atipit putin, iar vroia mancare Ce sa fac??? M-am pus pe plans, a inceput si ea...M-am hotarat si i-am facut 60 ml formula si l-a mancat pe tot. Apoi mai vroia!!! Doamne, dar cat mananca fata mea???? Si face asa urat cand ii e foame....se zbate, tipa, loveste..cred ca peste cateva luni, dupa ce mai creste, cred ca e in stare sa-mi traga si-o palma daca nu-i dau sa pape cand si cat vrea ea.. Deci, dupa bib i-am dat iar tzatza, nu mai puteam de durere....ma dor groaznic sanii si mai ales sfarcurile Tocmai de asta nici nu o pot lasa sa suga asa, toata ziua....
Asa ca 3 ore ne-am chinuit cu masa..
Voi ati patit asa??? Ca pe mine ma dispera cand o vad ca sta 1 ora la san, trage desul (zic eu..) si apoi dupa ce il scuipa se mai foieste putin si il vrea din nou..Pai asa stam toata ziua cu tzitzi in gura...Dar eu nu pot...ma chinui si-asa...pe mine ma dor foarte foarte tare.. Ce sa ma fac????

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Alina_anto pe unde ai umblat? ca nu prea ai scris?
Ia uite un post mai sus ce-i ziceam lui Leeloo, exact asa face si al meu, cand nu mai e lapte la san si nu s-a saturat ma bate, ma zgarie, apuca cu pumnii de tzitzi si trage de ele, numai sa-i fac bibe. Cum i-am facut, l-am calmat. e senin si moale. Mor de el cand il vad asa.
Sa stii sa Sara e mai mare decat Mircea si eu, dupa san ii dau 120 de fiecare data. si il tin cel putin o ora la san inainte de fiecare bibe.
Asa ca poti sa-i dai laptic, ca fetitza creste.

Alysh Abia astept si eu!!!! Pai atunci e bine, vin singura. ca prietena asta a mea iese pe la 9, ii spun ca am alt program si ca ies la 11. Plec din casa pe la 10:30, cred ca e ok ca sa ajung la 11 in parc. O sa-mi iau si apa in biberon si cutia de Nan, daca e ceva, ii prepar imediat masa.
Deci nu maine, poimaine. Aduc aparatul sa facem pozici. Suuuper!
Eu te sun oricum - ca am Vodafone Complet si daca nu mai poti sau intervine ceva, imi spui.
Ok, imi dai atunci detaliile de botez, de costumatie, etc.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by cleo78

Originally posted by socrate

Cleo noi iesim intr-un sfert de ora la plimbare. O luam pe Bacalbasa, poate te gasim.

Avem o husa de ploaie si iesim chiar daca e vanticel ca pun husa peste carut.

Ylari ma bucur ca ai avut aceasta scurta vacanta. Macar ai niste energie pentru ce urmeaza cu "cruela"

Noi azi ne-am chinuit sa adormim pana a adormit si mami. Asta e, daca nu a fost cuminte.

Am apucat si eu sa ii calc toate hainutele.

Va pup, vbim mai pe seara

Noemi, mami de Edvin Sebastian

din pacate noi abia acum am cetit mesajul. Mami s-a rasfatsat si a cetit in pat cu fata... asha ca nu a trecut pe la calc. in ultimile 3 ore. Miine poa ne sincronizam, da? Ca de ies in 15 min, stiu si io ce shanse am sa te prind...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

nu ne-am intalnit.
Acu realizez ca nici nu stiu cum arati . Asha ca... ma uit si io in toate carutsurile, sa vaz vreun baiat mai dolofan, care sa imi placa pt fata mea

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

alina si eu mai patesc asa cu a mea. ii dau din anbii sani si suge cate o ora, apoi o ragai, se trezeste si tot mai vrea...aveam impresia ca n-am lapte destul, insa dupa ce termina cu o tzitzi ma storc si mai e lapte destul, iar ea, trage, ca o aud cand inghite. cred ca fetele noastre s-au obisnuit cu tzitzi in gura. a mea cel putin asa e...stie ca daca miorlaie putin, o pun la san, sa adoarma, lafel..deci, suntem frigider cu baruletz si comanda gratuita la discretie, non-stop se face ea mai mare si-i face mama program...iepurica mea mica

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Mergi la inceput

alina_anto, mie imi pare a puseu de creshtere. O fi ala de 6 sapt care la tine e la 5 sapt si ceva?

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza77 spune:

Revenim si noi cu noutati!

Pe 11 iunie ora 1.10 s-a nascut Andrei Catalin , 3.380 grame, 51 cm, nastere normala cu epidurala. Suntem bine amandoi. Sper sa revenim cu povestea dupa ce ne acomodam putin.

Pupici tuturor!

Daniela 35+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danutza77

Revenim si noi cu noutati!

Pe 11 iunie ora 1.10 s-a nascut Andrei Catalin , 3.380 grame, 51 cm, nastere normala cu epidurala. Suntem bine amandoi. Sper sa revenim cu povestea dupa ce ne acomodam putin.

Pupici tuturor!

Daniela 35+

felicitari!! sa va traiasca, sa fiti sanatosi, si faa colici!!

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Danutza77 FELICITARI!!!!!

Laura, Iulia,Cleo multam de sfaturi! Eu cred ca Sara are cate putin din toate, adica: s-a obisnuit la tzitzi, dar mi se pare si normal pt ca acolo este cel mai bine, la pieptul cald al mamei; nici nu se satura la tzitzi, chiar daca mie tot imi mai curge lapte dupa ce nu mai mananca, deci mai trebuie suplimant... si probabil ca are si puseul de crestere... Acum, doarme...a adormit la 7, am dormit amandoua in patul din camera ei pana la 9.15. Apoi ne-am trezit si a mancat doar formula -110 ml si a adormit imediat...Sper sa mai doarma si la noapte, dar la cum doarme acum..nu prea cred...offf

Laura, eu intru si citesc tot, dar cand vine timpul sa si scriu ceva o apuca pe Sara ba foamea, ba kk, ba altceva...
Abia astept sa vad pozele cu tine, Alysh, Mircea si Vlad !!

Fetele, voi ce mancati??? Ca eu m-am saturat de piept de pui si peste la gratar, branza, iaurt, cereale, paine prajita si supa...Din cand in cand mai mananc si paine cu unt si miere sau imi fac budinca cu paste si branza dulce+smantana+lapte (fff buna). In rest stau si poftesc toata ziua la fel de fel de mancaruri "ínterzise"'... Dr mi-a zis sa tin cura asta drastica o perioada, pana ii mai trec Sarei colicii. Dar cred ca au inceput sa-i treaca, asa ca as incerca si eu o rosie, ceva...

Aaaaaa, am uitat sa va spun ca am stabilit data botezului!!! Va fi pe 12 iulie, la ora 13 la biserica Domnita Balasa, apoi masa la un local- terasa a unor prieteni, in zona Floreasca. Am stabilit cu nasa toate detaliile, de la invitati si meniu, la floricelele din biserica si coronita cu flori din jurul cazanului. Acum ramane doar sa-mi gasesc o rochita frumoasa ! Abia astept sa-mi botez fetita!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina_anto

Danutza77 FELICITARI!!!!!

Laura, Iulia,Cleo multam de sfaturi! Eu cred ca Sara are cate putin din toate, adica: s-a obisnuit la tzitzi, dar mi se pare si normal pt ca acolo este cel mai bine, la pieptul cald al mamei; nici nu se satura la tzitzi, chiar daca mie tot imi mai curge lapte dupa ce nu mai mananca, deci mai trebuie suplimant... si probabil ca are si puseul de crestere... Acum, doarme...a adormit la 7, am dormit amandoua in patul din camera ei pana la 9.15. Apoi ne-am trezit si a mancat doar formula -110 ml si a adormit imediat...Sper sa mai doarma si la noapte, dar la cum doarme acum..nu prea cred...offf

Laura, eu intru si citesc tot, dar cand vine timpul sa si scriu ceva o apuca pe Sara ba foamea, ba kk, ba altceva...
Abia astept sa vad pozele cu tine, Alysh, Mircea si Vlad !!

Fetele, voi ce mancati??? Ca eu m-am saturat de piept de pui si peste la gratar, branza, iaurt, cereale, paine prajita si supa...Din cand in cand mai mananc si paine cu unt si miere sau imi fac budinca cu paste si branza dulce+smantana+lapte (fff buna). In rest stau si poftesc toata ziua la fel de fel de mancaruri "ínterzise"'... Dr mi-a zis sa tin cura asta drastica o perioada, pana ii mai trec Sarei colicii. Dar cred ca au inceput sa-i treaca, asa ca as incerca si eu o rosie, ceva...

Aaaaaa, am uitat sa va spun ca am stabilit data botezului!!! Va fi pe 12 iulie, la ora 13 la biserica Domnita Balasa, apoi masa la un local- terasa a unor prieteni, in zona Floreasca. Am stabilit cu nasa toate detaliile, de la invitati si meniu, la floricelele din biserica si coronita cu flori din jurul cazanului. Acum ramane doar sa-mi gasesc o rochita frumoasa ! Abia astept sa-mi botez fetita!!

cura drastica am tinut 2 sapt. Dejava. acu nu mai tin, se pare ca fata e mai bine, sau m-am tabacit io si la timpan, si am lapte mult mai mult, dar nu asha de gustos ca al vostru, si nu mai slabesc in greutate, ba si mi se pare ca am luat un kil. Acum,de ex., cat am cetit pe forum am mancat o salata de rosii, castraveti, cascaval, fara lamaiie, cu 2 felii de piine.
Azi am mai mancat orez, ca mi se paruse ieri ca fata face caca cam moale. (de moale ce iera s-a intins pe langa, nu? )
Adica mananc orice. Mai putin alea controversate: fara fasole, fara varza, fara tocatura sau afumatura, fara capsuni & kiwi & alti alergeni (dar asta ca io is alergica)

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Bruneta, ochii verzi, ochelari, 1.67 cm, nu prea grasa dar in haine mai lalai ca deh nu ma incap la tzatze altele. Carut ros-albastru ca tati e stelist. Eu am ochit toate caruturile dar nu te-am vazut. Drept ca ne-am intors la intersectia cu strada Voila ca batea un vant cam tare pentru gusturile mele.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Cleo, cand a venit dr saptamana trecuta la control, la Sara, a gasit-o intr-o criza de plans, din cauza colicilor. Si atunci m-a intrebat ce am mancat eu Si ce-i drept, mancasem si eu seara cativa cartofi prajiti si o rosie..,. Pai ce, asta e o crima??? O rosie??? Dar ea mi-a zis ca pana ii trec colicii astia puternici, ar fi bine ca eu sa am mare grija la ce mananc....
Dar eu cred altceva, cred ca Sara vrea ca eu sa slabesc si sa arat bine la botezul ei..asa ca ma tine pe dieta!!
Eu am mai slabit 1 kg saptamana trecuta, dar mai am 9 de dat jos... 2 sunt din timpul sarcinii si 7 dinainte de sarcina.
Oare cand ne da voie sa facem sport? Ma refer la cele care am nascut cu cezariana???

Mergi la inceput