Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

M-a sunat Bogdan, sa ma intrebe daca nu cumva doctorul a zis ca trebuie sa prestam de mai multe ori pe zi ca sa vina bebe mai repede, ca lui unul i s-a acrit la munca si abia asteapta sa intre in concediu si sa stea acasa, chiar daca stie ca acasa il va astepta altfel de "munca"

Noi la patutul lui bebe avem o saltea banala, normala, nimic deosebit... Abia la patutul cel mare, cand va dormi singurel in camera lui, avem saltea de cocos (multumesc inca o data dragei de papadie ).

Felicia 38+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ooo, socrate, deci si tu ai patit-o cu kaka pana la gay.
Noi nu am mai stat sa rulam, sa mishcam, am dat sa trag si cand i-am intins kk-ul pana sub brats, m-am zborshit toata, si am bagat foarfecul. Asta e. Body-u de la nasha..sa ii pove ce i-am facut
Aaaa, si tu ai si baiat...mai se pisha si in toate directiile. Moaaa, ce simpatic tre sa fie

SI la mine sta fifitsa si asteeeaapta sa ii curga laptele din san in guritsa. Si culmea, ii curge, si ea nici nu il inghite, rade de mine, si i se scurge din gura pe fatsa.... Casm asha fac si io, ii bag un san in gura, pompa la celalalt, o mai incerc sa vaz daca mai vrea la bibe, dar nicio shansa, e bleaga/adormita tun/lemn ce vreti voi. O mai schimb, fac un masaj la piciorushe, la ochisor, vad io ce, si peste 15 min se trezeshte. II bag iar tsatsa in gura, ce, scapa de mufat? si mai tsocaie 2-3 guritse, sa zicem, dupa care rade de mine, si da cu capul in toate directiile numai sa nu mai vada tsatsa. Ptiu..si alti copii ar vrea asha tsatse pline, si mari -cat casca de miner.

Asta e. Potoroasa.
Ca sa nu zic, mi se pare ca a scazut 80gr in greutate de ieri.

lcazaciu, poa sa mai dureze 1 zi, sau 1 sapt... la mine a durat 1 zi juma pana am nascut.

monik16, ai dreptate cu lactatia. La inceput cand am inceput sa ma mulg, o faceam pana goleam sanul, de, facusem furia laptelui, apoi au aparut nodulii care dureau..dupa aia am invaatsat sa ma opresc cand simt ca se relaxeeaza sanul. Si asha am ajusn sa mulg destul de mult....din pacate in fiecare dim. ma trezesc de durere de noduli, si nu stiu ce sa fac. Si ma sparii cu asta...am inceput sa ma gandesc ca si laptele praf are avantajele lui, nu?
Cat despe alaptat/nr de kaka-uri, nu e nicio regula, dr a zis ca se accepta sa faca si 8 kaka pe zi, pana la 1 la 2 zile; ce e in afara gamei astea e anormal.

Reallaura, nu am lansat io nik!!! . Sunt nevinovata. [:d] Cum te-ai descurcat?

emycor welcome bec, stim ca e greu.... Si la mine mi se pare ca vede fifitsa...intoarce capul dupa mine!

buburuzii, hai o
S-poi 2
S=apoi 3 sa-i dam batai...
Hai hai....
Io am luat pat pliant + o saltea de cocos, de 10cm grosime, care o costat cam 150-170roni. Nu mai stiu cat... din Cora. Sa fii atenta la dimensiuni, sa coincida.

lorich, sunt in acelashji club cu tine. Plangem cot la cot. Si io si bebe, cand ma vede bebe plangand, culmea ...tace.
io mai nou o mai las sa planga pe pototoasa. Pt ca am remarcat ca sunt momente daca intru in camera, inceteaza brusc. Asta nu e bine...si o las cam 3-5 min maxim sa planga, deseori insa se chinuie si se screme si plange pt un parts... Mi se rupe inima, zau asha... cred ca nu toata treaba ma oboseste cum ma darama plansetele si scremetele..si cum se strange.
Acum alternez ca metode de calmare: o pun pe burtica mea, o pun pe genunchi, ii mase burtica usor, o pun pe pat pe burtica, cu fundul in sus, facem cu picioarele un fel de bicicleta (si mai trage cate un parts...)... nu mai stiu ce sa ii fac. Mai spuneti voi ce ati experimentat. A, mai pun un finet cald, calcat....

monik16, povestea ta e atat de emotionanta...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor! Mai trec si eu pe aici, dar din pacate nu pot tine ritmul cu voi...nu am citit din urma mai nimic si nici nu cred ca am cum recupera...

Felicitari proaspetelor mamici - vad ca s-a lungit mult lista!

Intimplator am vazut un mesaj al lui Cleo in care facea referire la ceva povestit de Ylari - ca bebe plinge cin suge la sin - daca am inteles eu bine... Tudor face la fel - cam la 3 mese din cele 5 de peste zi - suge ce suge - sa zic maxim 10 minute, uneori doar 5 - dupa care incepe sa se agite, sa dea din picioare si minutze si sa plinga - ii bag titi in gura, suge putin si iar o ia de la capat...habar nu am de ce face asta - ma gindesc ca lui ii e foame si jetul din sin nu mai e asa puternic? Sau de la ce o fi?? Nu e de la colici oricum , pentru ca imediat dupa aia baga tot biberonul pe care i l-am pregatit fara sa faca mutre! Nici foarte obosit nu e - uneori il trezesc eu din somn ca sa manince...
In general el si-a facut un program - maninca cam la 4 ore - noaptea maninca ultima masa la ora 23 si urmatoarea undeva intre 4 si 6 dimineata, de cele mai multe ori pe la 5 - sper sa-l tine programul asta ca asa ma mai odihnesc si eu!

Cam asta ar fi despre noi - ne pregatim simbata de prima aniversare - prima luna implinita!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor
Am revenit si eu de la mamicutza, cum va spuneam ieri. M-am simtit foarte bine si mi-a facut tot felul de bunatati. Am dormit impreuna, ne-am trezit impreuna noaptea, ce sa mai... o dulceatza de trandafiri mamicutza mea!!!!
Dar ieri am revenit cu picioarele pe pamant in minunea asta de cartier unde nici apa calda nu o pot folosi ptr ca atunci cand curge (seara) este murdara, nici semnal la mobil nu prea e, decat la fereastra, nici mancare, ca soacramea asa intelege sa ma ajute, cu nervi si cu venit pe capul meu. Asa ca intr-adevar frumoasa si emotionanta povestea lui monik. Si as fi dat orice sa fim si noi singurei ca Iuby ma ajuta si se trezeste si el noapte sau zi sa faca bibe ptr bebeluna si sigur as fi fost de mii de ori mai bine si poate mai aveam si laptic in tzitzi ptr bebeluna mea acum...
Felicitari andreeap si Nicole1980, sa va bucure bebeii sa fie cuminti si mancaciosi si necolicoshi!!!
leeloo, bebeluna nu mai face urat cand papa de cateva zile... nu pot sa imi dau seama de ce face asa dar sa stii ca am identificat 2 posibile cauze: poate incalzeam lapticul prea tare (desi nu sunt nebuna, nu va imaginati ca i-l incendiam, dar poate era ceva mai cald decat era ea obisnuita) si am observat ca mai facea urat asa atunci cand plangea oricum deja foarte tare (de foame) cand ii dadeam biberonul. Caci mama masii de biberon asta e partea nasoala, daca ai lapticul la purtator, cand face bebe urat dai cu tzitzii in gura, pe cand cu bibe, pana il prepari, pana pui la incalzit, dup'aia la racit daca s-a incalzit prea tare..........
Miss Parker, merci ptr urarea de bun venit, ti-as urma sfatul referitor la soacra, dar iti imaginezi ca si soacramea s-a odihnit cat am lipsit si m-a intampinat cu forte proaspete :) Acum suntem la stadiul care pe care nene ca nu mai tine!!! Si Iuby la mijloc saracul!!!!
Hai ca plange................. va pup.

alexuta, merci ptr complimentele vis a vis de bebeluna!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost de dimineata la spital si mi-a scos firele de la operatie.
Mi s-a parut nitel ciudat, ultima data cand intram in spital eram cu dureri si ma duceam la taiere.
In zona unde cabinetul de consultatii era galagie, lume multa, e linga locul unde se fac si avorturile, tiganci multe si gurese. In acelasi cabinet consultau toti doctorii, unul venea, altul pleca, pacientele dupa ei, bleaaahhh.

N-am apucat sa felicit din toata inima pe Andreeap si pe Nicole
sa creasca puiutzii, sa fie toata lumea sanatoasa, refacere rapida si adaptare usoara!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Cleo noi iesim intr-un sfert de ora la plimbare. O luam pe Bacalbasa, poate te gasim.

Avem o husa de ploaie si iesim chiar daca e vanticel ca pun husa peste carut.

Ylari ma bucur ca ai avut aceasta scurta vacanta. Macar ai niste energie pentru ce urmeaza cu "cruela"

Noi azi ne-am chinuit sa adormim pana a adormit si mami. Asta e, daca nu a fost cuminte.

Am apucat si eu sa ii calc toate hainutele.

Va pup, vbim mai pe seara

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo, ce sa fac, m-am descurcat...era mai periculos sa bag foarfeca, eram singura acasa si nu mi-l tinea nimeni...am ales treaba mai putin periculoasa- si mai aducatoare de noroc- si l-am manjit din cap pana-n picioare...
nasol ca am chiuveta cam inalta la baie, asa ca-l spal stand pe varfuri...

leeloo si eu patesc la fel, incepe sa-l supere tzatza nevoie mare, si eu cred ca de la productia scazuta de lapte, si atunci ma bate, ma zgarie sa-i dau bibe. Fomistu' lui mama!

Alysh, iubita mea. astept un semn, daca reusesti sapt asta.
S-ar putea sa mai vin cu o prieteba care are o fetitza de 6 luni, dar nu neaparat.doar dc vrea si ea sa iasa atunci, ca nu-i place singura... pup mami si Vladut!

lorich, draga de tine...sper sa-i treaca lui Robitza colicii. bine ca esti cu mami deocamd.

Fetele ma duc in parc si la pizzeria aia buna din parc!
Va pup pe toate

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Andreeap si Nicole FELICITARI!!!!!!!!!!

Fetelor, Sara a fost foarte cuminte si draguta azi, pana la ora 3, dupa pranz, cand s-a transformat intr-un mic terorist....A vrut papa, asa ca am pus-o la san. A supt la ambii sani 1 ora si 15 min!!! Apoi a ragait, am tinut-o 15 min in brate si iar imi cerea de mancare, asa ca am mai pus-o la san vreo 20 min...Apoi iar atipit putin, iar vroia mancare Ce sa fac??? M-am pus pe plans, a inceput si ea...M-am hotarat si i-am facut 60 ml formula si l-a mancat pe tot. Apoi mai vroia!!! Doamne, dar cat mananca fata mea???? Si face asa urat cand ii e foame....se zbate, tipa, loveste..cred ca peste cateva luni, dupa ce mai creste, cred ca e in stare sa-mi traga si-o palma daca nu-i dau sa pape cand si cat vrea ea.. Deci, dupa bib i-am dat iar tzatza, nu mai puteam de durere....ma dor groaznic sanii si mai ales sfarcurile Tocmai de asta nici nu o pot lasa sa suga asa, toata ziua....
Asa ca 3 ore ne-am chinuit cu masa..
Voi ati patit asa??? Ca pe mine ma dispera cand o vad ca sta 1 ora la san, trage desul (zic eu..) si apoi dupa ce il scuipa se mai foieste putin si il vrea din nou..Pai asa stam toata ziua cu tzitzi in gura...Dar eu nu pot...ma chinui si-asa...pe mine ma dor foarte foarte tare.. Ce sa ma fac????

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by socrate

Cleo noi iesim intr-un sfert de ora la plimbare. O luam pe Bacalbasa, poate te gasim.

Avem o husa de ploaie si iesim chiar daca e vanticel ca pun husa peste carut.

Ylari ma bucur ca ai avut aceasta scurta vacanta. Macar ai niste energie pentru ce urmeaza cu "cruela"

Noi azi ne-am chinuit sa adormim pana a adormit si mami. Asta e, daca nu a fost cuminte.

Am apucat si eu sa ii calc toate hainutele.

Va pup, vbim mai pe seara

Noemi, mami de Edvin Sebastian

din pacate noi abia acum am cetit mesajul. Mami s-a rasfatsat si a cetit in pat cu fata... asha ca nu a trecut pe la calc. in ultimile 3 ore. Miine poa ne sincronizam, da? Ca de ies in 15 min, stiu si io ce shanse am sa te prind...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Alysh, iubita mea. astept un semn, daca reusesti sapt asta.
S-ar putea sa mai vin cu o prieteba care are o fetitza de 6 luni, dar nu neaparat.doar dc vrea si ea sa iasa atunci, ca nu-i place singura... pup mami si Vladut!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Laurita, da, miercuri pot. Pe la 11 e ok? sau tu cand ai putea? abia astept, abia astept

eu n-am scris azi dar v-am citit. am avut de rezolvat o gramada de pb administrative. si de organizat botezul. Laurita, iti dau detalii despre restaurant si tot cand ne vedem Oricum pretul pe meniu il aflu maine.

Miss, sotul meu a lucrat invitatia in adobe photoshop si in word .acum o am in word si nu stiu cum s-o atasez aici s-o vedeti. s-o trimit pe mailul comun?

Andreap, FELICITARI DRAGA NOASTRA, SA TE BUCURE SARA SI SA FIE SANATOASA!

Am vazut ca a mai aparut o mamica Nicole, felicitari si refacere usoara! Bebe sanatos si cuminte!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput