Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

ciao fetele!

sper ca nu m-ati uitat, dar de cand cu noul rol de mama...pana sa apuc sa mai citesc ce ati mai scris se trezeste Rares si iara nu apuc sa scriu nimik......azi am trisat......am sarit peste niste pagini....

in fine....vreau sa le felicit pe toate noile mamici....nu o sa nominalizez....dar in princiupiu .....toate de pe prima pasina, si scoatem pentru fetele care inca au emotii pentru intalnirea cu bb...curaj fetelor!

pana nu uit....LA MULTI ANI!!! pentru Taty

noi suntem bine....am luat in greutate 1200 grame....intr-o luna......peste 2 zile facem o luna....inca nu imi vine sa cred. se zice ca bb-lusii pana la o luna nu vad numai pana la 20-25 cm, dar cred ca pot sa jur ca nu ii adevarat...Rares se uita pe pereti ( acolo unde noi i-am lipit niste desene) si le rade noilor lui prieteni.......ce sa zic....trebuie sa vada el ceva. De mancat noi mancam numai de la tzitzi tot la doua ore (desi uneori ar vrea mai des, dar apoi vomita....si incerc sa evit sa ii dau mai repede de 1.30 ore) si asa se mult ne place la tzitzi ca si adormim si nu mai pot sa il trezesc nici cum sa isi termine masa....sa se sature bine.
Imi zicea medicul de fam ca ar trebui sa faca o bubita acolo la manuta unde a primit vaccinul.....dar el nimik....nici macar nu s-a inrosit....cine stie.....la voi cum e?

ok .....va pup....sper sa mai intru in curand

emycor mami de RARES-SEBASTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzii spune:

buna dimineata,

ufff, greu e sa fii 2 in 1 pe ultima suta de metri. din pacate, vineri a fost alarma falsa, speram si eu ca au inceput contractiile, dar n-au devenit prea puternice.
asa ca am incercat toate metodele de inducere si n-am reusit mare lucru.
am mers pe jos o gramada, am facut curat si nimic.
iar colul meu e deschis 1 cm de aproape 1 saptamana...
sper sa nu ajung la ulei de ricin, ca nu-mi place deloc ideea.
asa ca ma distrez cu ultimele cumparaturi pentru bebelina.
voi ce fel de saltea ati cumparat? eu i-am luat fetei un patutz pliant si am vazut o saltea dragutza la metro, tip relaxa, facuta la mizil. dar mi se pare prea inalta pentru nivelul intermediar al patutzului si mi-e frica sa nu cada fata din pat cand mai creste putin.
am vazut si ceva din iarba, dar mi se pare prea moale.
si nici de saltelele cu fibra de cocos nu sunt inca convinsa. ce-am vazut pana acum mi se par proaste si scumpe.
chiar am nevoie de niste pareri la capitolul asta.

Mihaela
AMR: 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by buburuzii

buna dimineata,

ufff, greu e sa fii 2 in 1 pe ultima suta de metri. din pacate, vineri a fost alarma falsa, speram si eu ca au inceput contractiile, dar n-au devenit prea puternice.
asa ca am incercat toate metodele de inducere si n-am reusit mare lucru.
am mers pe jos o gramada, am facut curat si nimic.
iar colul meu e deschis 1 cm de aproape 1 saptamana...
sper sa nu ajung la ulei de ricin, ca nu-mi place deloc ideea.
asa ca ma distrez cu ultimele cumparaturi pentru bebelina.
voi ce fel de saltea ati cumparat? eu i-am luat fetei un patutz pliant si am vazut o saltea dragutza la metro, tip relaxa, facuta la mizil. dar mi se pare prea inalta pentru nivelul intermediar al patutzului si mi-e frica sa nu cada fata din pat cand mai creste putin.
am vazut si ceva din iarba, dar mi se pare prea moale.
si nici de saltelele cu fibra de cocos nu sunt inca convinsa. ce-am vazut pana acum mi se par proaste si scumpe.
chiar am nevoie de niste pareri la capitolul asta.

Mihaela
AMR: 3 zile

Mihaela 38+

Eu am cumparat un patut care avea si saltea, dar era din ceva ca buretele, tare, asa ca am luat una de fibra de cocos de la feretti la 160 ron. E din fibra de cocos in totalitate si peste are o husa din bumbac. patutul meu avea saltea pt. ca are niste dimensiuni pt. care nu se gasea saltea, asa ca din asta pe care am luat-o am taiat 10 cm ca sa intre...Nu e groasa, cred ca are cam 5 cm.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna mamicilor si viitoarelor mamici!

Am intrat doar putintel, ca ma rupe bebe cu colicile, am inceput sa bocesc cam cat boceste si el, nu mai doarme, doar se screme si linistea dupa un partz dureaza putin, de exemplu acum cred ca el o adoarme pe mama nu invers.

Am vazut postul Sabinei si vreau sa caut wrapul ala, stiu ca citisem si inainte de nastere, sper sa ajute ca nu se mai poate.

Gabi mersic de aprecieri, abia astept sa ne plimbam baietii cu carucioarele, nici mie nu-mi vine sa cred, uite acum o saptamana venea pe lume Robertel, parca nici nu mai stiu cum era viata mea pe vremea capsunilor alora de care vorbesti.

Laura muuuuulti ani traiasca Mircea!!

Felicitari Andreap si Nicole sa va traiasca puii dragi, sa va aduca numai si numai bucurii!!!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by Magnetism79

Am revenit pe baricade, mai am de asteptat30 de min sa intru in sapt 39 spre 40, cred ca am facut vreo 2 dusuri sa ma racoresc, pana la dus insa am mai bagat ceva organizare casnica, plus ca am fost la vot, acu incerc sa gasesc un film dar nu e speranta.........................
Multumim fetelor de incurajare, ma amagesc si eu cu gandul ca nu mai e mult, fac ca Getuta pe ultima suta de metri ca asa facea si ea mult a fost putin a ramas, incerc sa ma bucur inca de timpul liber pe care il am ca dupa aia s-a dussssssssssssssssssssssssssssss, adio, sper sa-mi fac macar o oar pe zi timp pt mine , poate asa imi place mie sa visez, maine dim am ultima sedinta de epilat si gata, cred ca sunt deja pregatita de finish, asa imi place mie sa tremin tot sa nu ma ia nimic prin surprindere chiar si cele mai surprinzatoare momente............
Ma inceraca o senzatie tare ciudata, nu stiu cum voi fi ca mama, eu care sunt fff. copilaroasa si sotul meu la fel, noi inca suntem copilasiii lui mama si lui tata, suntem fff. rasfatati amandoi si uneori destul de egoisti( chiar si intre noi), asta tine de un comportament inca imatur si copilaresc, cum vom fi noi oare ca parinti?OAUUUUUUUUUUUUUUUUUU, mi se pare ca visez insa nu e chiar asa sa ma vedeti cand o sa-l vad pe Pogonici ce soc voi avea , cred ca de-abia atunci ma voi trezi la realitate sa vad ca sunt un copil cu copil...............................ca nu mai am in carca doar viata mea , ca de mine si colegul meu de camera(asa imi place mie sa ii zic sotului meu)depinde cel mic, ca va trebui sa renuntam la multe chestii pt noi(si pe bune al meu are niste hobby-uri fff.costisitoare) ca sa-i oferim celui mic tot ce e mai bun...........................
Doamne da-mi puterea sa fiu responsabila de aceasta mica fiinta care depinde de noi.Asta e rugaciunea pe care o spun in fiecare minut de cand am aflat ca voi fi mamica, iar barbatelul meu inca nu realizeaza ca va fi tatic( a propos de lucrul asta el le-a spus mult timp parintilor lui in loc de mama si tata Ada si Babi, dupa numele lor, si ma gandeam ca poate si cel mic in loc de mama si tata ne va spune pe nume, sau cine stie).
Am o stare tare ciudata, ma iertati, poate v-am mai indispus pe unele dintre voi, inca o data iertare, dar v-am spus asa ca prietnelor mele de suflet ce sentimente ma incearca, poate voi ma intelegeti.
Va pup pe toate
Lavi+38 cu Bogdanici Pogonici

Toate grijile pe care tu ti le faci legat de cum vei fi ca mama sunt inutile... Poate nu vei fi in culmea fericirii inca din prima zi, poate nu vei simti din prima zi ca nu mai poti trai fara copilul tau, dar cu fiecare zi ce trece o sa il iubesti din ce in ce mai mult!!! Te schimba atat de mult ca nici nu-ti va veni sa crezi. Si pt. sotul tau va fi la fel.
Spunea o prietena ca ea nu credea ca poate sa isi iubeasca copilul mai mult (pt. ca il iubea enorm) si totusi cu fiecare zi simtea o dragoste si mai mare fata de el.
Eu habar nu aveam ce inseamna sa ai un copil. N-am luat niciodata eu singura in brate un nou nascut...Nu stiam nici cum arata un scutec de unica folosinta. Ma certam cu sotul ca nu puteam sa il conving cand eram gravi sa zica ca o sa schimbe si el copilul... Si alte copilarii de-astea.
Am plecat cu ea din maternitate ca speriati de bombe ca ne era frica sa nu inceapa sa planga pana acasa si sa nu avem ce-i face. Conducea sotul ca disperatul, depasa coloana de masini la semafor ca sa ajungem mai repede acasa... Am ajuns acasa si dupa 4 ore fata noastra inca mai dormea... Noi, disperati, de ce nu se trezeste? Nu-i e foame??? Da telefoane pe la prieteni, intreaba...Ce-o avea? Copilul de la aerul si plimbarea pana la masina dormea tun...
In prima seara nici nu am spalat-o, doar am schimbat-o si am pus-o la san. Am dormit cu ea in brate ca schincea pt. ca era obisnuita cu biberonul si la san adormea pt. ca obosea. Eram in ceata si eu si sotul, dar mai ales el, saracu'! A doua zi a venit medicul si ne-a explicat cum se curata, cum se spala, mai mult teoretic, ca practic n-avea cum.
Si seara, eu si sotul, i-am facut prima baita. Ne-am descurcat asa de bine ca nici noua nu ne-a venit sa credem. Si sa-l fi vazut pe sotul meu ce schimba noaptea scutece, si faceam cu randul la leganatul patutului dupa alaptat. Nici in cele mai frumoase vise ale mele n-as fi crezut ca ma va ajuta atata. Nu prea parea genul. Ma chinuiam sa-l conving sa mearga si la ecografii. El nu era emotionat de chestii de-astea. El vroia sa o vada in carne si oase. Si acum e asa incantat de ea... In afara de alaptat a facut tot ce am facut si eu. Poate si pt. ca am fost singuri si eu eram cu cezariana...
O fi bine sa ai pe cineva care sa te ajute, dar eu nu regret ca nu am avut pt. ca satisfactia e mult mai mare atunci cand te descurci singur. Esti mai obosit dar linistit, ca nu te bate nimeni la cap.
Cred ca e bine sa ai pe cineva ca ajutor la al doilea copil. Cand mai ai unul mic pe langa tine, deja e altceva...

Asa ca curaj viitoarelor mamici cu indoieli! N-aveti cum sa nu fiti mamaici bune!

A! Mi-am amintit ce zicea medicul nostru: cica primul an e cel mai usor, ca dupa incepe greul, cand incep sa umble, sa se loveasca...
Asa o fi, dar cand esti la inceput...ti se pare greu.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

monik16, m-ai impresionat pana la lacrimi cu postarea ta… Cam asa e si Bogdan cu ecografiile, lui i-a placut prima (in care se vedea bebe ca un ursulet in miniatura), de atunci zice ca el nu pune pret pe asa ceva si ca vrea sa-l vada pe bebe pe viu, ca asta e tot ce conteaza… Si eu ca si tine sunt de parere ca ne vom depasi pe noi insine in situatiile neasteptate in care ne va pune bebe si ca important este sa fim plini de iubire in orice secunda, restul va veni de la sine, instinctiv vom face totul bine…

HAI LIBERARE !!!

Felicia 38+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by anaxena

cleo acum 10 zile aveam colul scurt moale si deschis de un deget,dar nu sunt sigura ca vreau sa induc nashterea,shti cumva cum decurge o inducere,sau vreo mamica care a nascut cu inducere si a scris povestea nashterii sa pot citii si eu?

Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 4 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Buna!
Eu am nascut cu epidurala si inducere. A fost super, nu am simtit decat aprox 30 minute contractii puternice. Fata de prima nastere, 100 % naturala, a fost un vis. A inceput declansarea cu o perfuzie la ora 9 dimineata, iar la 14,40 nasteam. Simplu si fara dureri. Nu am avut timp sa scriu pov nasterii deoarece fetita mea are colici, si acum sunt cu ea in brate, dar poti sa ma suni la tel 0722296000 daca ai intrebari.
Pupici multi si nastere usoara!
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Incerc si eu sa tin pasul cu voi insa nu reusesc. Antonia sta numai in brate si ziua nu reusesc sa fac mai nimic, noaptea nu prea doarme, se trezeste poate si din ora in ora, si sunt foarte obosita. Stiu insa ca perioada asta va trece si imi fac curaj singura.
In primul rand felicit mamicile care au nascut, sa aveti parte de bebei sanatosi si mancaciosi.
Felicitari si tie Gabitza, am citit prin ce ai trecut, dar a meritat! Am vazut poze cu Raducu si e un dulce. Bine ca sunteti bine amandoi, asta conteaza pana la urma.
Am vazut multe poze cu bebei draguti, Mara e o dulcica, bebelusha lui Ylari e o scumpa, bebe Mirciulica asemenea.
Alina, imi pare bine ca Sara si-a facut un program asa bun noaptea, ca poti si tu sa te odihnesti. Bine ca nu mai are colici micuta!
Diana_d, suntem alaturi de tine! O sa fie bine, perioada de inceput e mai grea. Eu am ajutor din partea mamei mele, si tot am avut zile cand am plans de oboseala.
Fetele care dau calciu la bebei, Ylari si Laura, v-a spus dr. sa le dati?
Ca mie nu mi-a zis nimic, ba am intrebat daca pot lua eu si mi-a spus ca exista pericol sa I se inchida prea repede fontanela.
Miss, imi pare rau ca ai streptococul B, dar e bine ca l-ai descoperit, nu e grav si se trateaza, asa ca fruntea sus! Esti pe ultima suta de metrii.

Acum am si eu o probl. La fetitele voastre le-a trecut criza genitala? Sau nici nu au avut? Ca mie mi se pare ca are in continuare un san mai umflat.. Stie cineva ceva despre asta?
In afara de fetita lui Cleo, mai sunt copii care dorm doar 15 minute in brate????

Pupici tuturor fetelor.
http://good-times.webshots.com/album/561769546LJEMko

Alexandra , mamica de fetite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut burtici si mamici!

Felicitari Andreap si Nicole...Bun venit pe lume bebe Sara si bebe David Adrian!

Ieri am fost cu succes la zoo, iar seara au venit rudele sa ne vada!
Pacat ca s-a dus week-endul!

Lorich multam de link...robert e superb...la fel ca mami a lui! Imi pare rau ca si voi va luptati cu gazele din burtica!

Mii de Cleo, Miss P, Laura si fecian

cleo iertaciune ptr ca te-am pus pe cautat! Pupici Marei dormicioasa!

Buburuzii noi avem saltea tip relaxa italiana in patut si e ok...o pot folosi si la ultimul nivel, nu e inalta...totusi bebeii mei amandoi au preferat salteau rexlaxa de mizil din patul nostru E cu 2 fete iarna/vara si dorm dusi bubulinii pe ea!

Lenca si eu am 2 pitici ca tine si ala mare parca e Guliver si aia mica ...un liliputan. Si eu ma minunez ca Scufita Rosie ce urechi mari are fi-miu in comparatie cu pitica

Anca bine ati venit acasa!

Tin pumnii ptr gravidutele ramase pe baricade andora, Lavi, buburuzii,lcazangiu, Miss Parker

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

a venit doctoritza. mi-a lasat ditamai pomelnicul. sunt entuziasmata ca dupa ce vine sotul de la servici, cam intr-o ora, ies cu fata pana in centru la farmacie. prima noastra iesire separat adica..nu 2 in 1 mi-e frica sa nu i se faca foame cand ies cu ea..ce naiba fac? scot tzatza ca tzigancile in public sa-i dau???
fetelor, voi cand o dati cu ulei de masline??? inainte sau dupa baie? dupa baie mi-e sa nu transpire noaptea cica trebuie sa-i dau ceiutz baby calm, cca 30 ml pe zi si apita, 2 lingurite ca se deshidrateaza...eu stiam ca lapticul tine si de foame si de sete, dar...

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Mergi la inceput