usa exterior casa
Buna,
Am si eu o intrebare, poate stie cineva si ma ajuta: trebuie sa cumparam usa pentru exterior casa si nu stim de unde. Latimea este atipica (140 cm) pentru usile gata facute si ne trebuie una la comanda. Cunoasteti firme care fac usi pentru exterior si sunt in regula?
Multumesc!
Raspunsuri
erer spune:
Multumesc de raspuns.
nu, nu am incercat. Daca ai mai multe informatii despre ei, ti-as fi recunoscatoare.
Am incercat la Histria si au termen mare de livrare, aprox. 6 saptamani.
Victoria spune:
Caut si eu usa de exterior, ca actuala s-a uratit tare... M-am uitat pe site la Porta, nu am vazut ceva deosebit, as vrea una mai frumoasa, nu simpla...
V
erer spune:
Eu as vrea metalica pentru ca numai asa am vazut.
Daca aveti alte experiente, va ascult cu interes. Chiar nu stiu ce sa fac...
maggda spune:
Metalica la casa nu arata bine,eu cel putin asa zic.
Cel putin la noi la Arad,majoritatea isi pun de aluminiu cu sticla cu oglinda,sticla fiind bombata.O usa costa aproximativ 1000 de euro si se face la comanda.Daca ai timp uita-te la mine in album si vei vedea usa.
Tala spune:
da, daca e pt casa nici eu nu as alege usa metalica. genul acesta de usi s-a inventat pt siguranta, dar la casa, vorba ceea, hotul poate intra si pe geam. noi ne vom pune usa de lemn (pt exterior, tratata ca atare), iar cei de la Porta au calitate buna, din cauza asta i-am si recomandat. noroc ca eu caut un model cat mai simplu...
Victoria spune:
Da, si eu as vrea una frumoasa, de lemn.Aluminiu nu pot sa-mi pun, ca am terasa din lemn, plus ca nu suport sa vad metal, vreau sa arate cat mai natural...
V
Edit: Maggda, tare frumosi sunt cainii tai!
maggda spune:
Multumesc Victoria .Sa vezi cum vor fi gogoasele,cred ca o sa-mi iau concediu sa-i pot smotoci in voie pana vor merge la casele lor.
ingridnen spune:
Noi am facut-o la Rehau, de comanda, acum cativa ani (tamplarie PVC si geam termopan). Le-a dus sotul schita si au facut-o cum am vrut noi
Ingrid si Cristi 5 ani si 3 luni