usa exterior casa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns erer spune:

Buna,

scuze ca raspund abia acum, dar am avut probleme cu internetul.
Ma gandeam ca usa metalica e mai rezistenta la schimbarile de temperatura si nu se modifica, din cauza asta am spus metalica. Imi dau seama ca pe un hot nu usa l-ar intimida.
O sa incerc la Porta sa vad ce oferte imi fac.

Ingridnen, am o rugaminte: ai cumva o fotografie cu usa din PVC, mi s-a propus si varianta asta, dar nu au putut sa-mi arate nimic concret, doar schite pe computer. Poti sa-mi trimiti pe e-mail, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by maggda

Metalica la casa nu arata bine,eu cel putin asa zic.
Cel putin la noi la Arad,majoritatea isi pun de aluminiu cu sticla cu oglinda,sticla fiind bombata.O usa costa aproximativ 1000 de euro si se face la comanda.Daca ai timp uita-te la mine in album si vei vedea usa.

[
http://community.webshots.com/user/danut1965

www.akitainu.ro - canisa Kiryoku Go

Maggda, cum se comporta usa glisanta pe care am vazut-o intr-o poza?
As dori sa-mi pun si eu una spre balconul de la bucatarie,deci va fi mult folosita.
Pretul este mult mai mare decat o usa obisnuita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu, vorba Cleopatrei Stratan, " vreu, dar nu stiu ce vreu"...
Vreau o usa care sa arate a lemn, a vechi, a...ma intelegeti, dar sa fie solida...Ce e drept, cand ne-au spart hotii casa au intrat lejer prin usa din termopan din spate( nici macar nu au stricat-o), nu s-ar fi chinuit ei cu incuietorile de la cea din fatza...

V

Mergi la inceput

Pai cam asa sunt si eu, Victoria, nici eu nu stiu ce vreau, ce e mai bine.. D-asta tot intreb in stanga si in dreapta si tot nu sunt lamurita.
O sa ma duc maine la Porta Doors si vad ce impresie imi fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

B.nica ,usa glisanta este extrem de mult folosita intr-ucat da in terasa(banui ca despre aceea usa vorbesti,alta glisanta nu avem).Cainii sunt liberi in curte cat timp suntem acasa asa ca o tot tragem si impingem(inca nu am pus sita-e scumpa intr-ucat si aceleia ii trebuie mecanism pe sina) ca sa nu intre cainii in casa.Mecanismul e destul de scump ,in functie de firma ,in urma cu 4 ani costa 200 euro,am inteles ca s-au mai scumpit poate e undeva la 300 euro acum.Usa inchide perfect,e de efect ,se poate lasa deschisa si pe clapeta.Cam atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

RR incerc sa fac o poza si sa ti-o trimit
Avem usa de cativa ani buni (inainte sa se nasca Cristi... deci mai mult de 5 ani) si nu avem probleme.

Si noi avem 2 caini care sant liberi in curte si zic eu ca "sperie"
eventualii hoti, ca doar nu-i hranesc degeaba :))

Ingrid si Cristi 5 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Merci, ingridnen, chiar te rog. Tot nu sunt lamurita ce sa fac.. Si trebuie sa o rezolv destul de repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

hai ca m-am luat cu una-alta si am uitat... il rog pe sotz sa pozeze usa diseara si-ti trimit maine mail...pe ce adresa sa-ti trimit ?

Ingrid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Noi tocmai am luat usi de exterior atipice, metalice, foarte faine. Sunt din fier forjat, cu luminator si arata "vechi", putin cam incarcate, fara a fi de prost gust. Le-am gasit in Militari la ExpoConstruct. Au venit intr-o saptamana. Mai trebuie sa le punem si geamurile. Si am studiat ceva piata pana sa ajungem la aceasta varianta. Termopan nu am vrut, ca ni se parea prea bizar, mai ales ca geamurile noastre sunt albe si voiam usi zdravene maro. Lemn...........complicat la dimensiuni atipice si foarte scump( daca vrei o usa zdravana). Asa ca, vazut, placut, luat. Pretul? Imbatabil.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Bee, poti sa pui o foto cu usa ta? Si noi cautam, avem tamplaria alba si vreau sa gasesc usa potrivita (nu alba), dar fara sa o pot vizualiza. O sa ma duc si eu zilele astea la expo construct.

Mergi la inceput