Gravidute de nov-dec2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Si eu vreau sa recolteze celulele stem, dar inca nu m-am hotarat ce firma sa contactez.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

La companie inca nu m-am hotarat. Stiu numai ca mi s-a spus de catre mai multe persoane sa incerc sa gasesc o companie care le pastreaza in alta parte nu in Serbia sau Romania. (Parca in serbia este una dintre companii). Acum nu stiu daca exista si altceva dar incerc sa aflu ce alternative am.

14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andreyutza, nu-i ok, daca fac masuratoarea trebuie sa-si asume valorile, mana ecografistului si pozitia in mod normal dau o diferenta micuta. La mine, la primele masuratori, doctor certificat pentru NT a iesit 1,3-1,4 cm si a masurat din cateva pozitii, vreo 6-7 masuratori. La a doua ecografie dupa cateva zile, un ecograf mai slabut, primul era Voluson 730, a masurat moasa 1,2-1,2 dar ea nu a semnat pe acele valori ca nu este certificata pentru NT. Diferenta este mica, maxim 0,2 cm aici se poate da vina pe mana ecografistului dar nu de la valoare maxima 3 cm la 5 cm mi se pare inadmisibil cu 75% mai mult si el sa spuna ca este ok asa. Pe siteul dat de Catalina explica clar cum se face masuratoarea, din ce pozitie, zoom 75% si asa mai departe. Eu nu vreau sa te sperii dar sarcina ta are o varsta la care ai timp sa mai ceri a doua opinie, multe dintre noi am mers la doi doctori doar ca sa fim mai linistite.
Madutza, sunt topita, ai o printesa , ce mi-as dori sa faca si Ana parul mai des dar oricum nu va fi niciodata ca al Mariucai. Eu de multe ori ma gandesc ca-mi doresc baiat dar cum fac ca tot dupa fetite ma uit .
Eu la celule stem nu m-am gandit, aici nu cred ca se poate.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

15+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Eu am discutat cu dr. si el a lucrat (prelevat) pana acum cu mai multe companii. Ultima data mi-a spus ca e in contact cu o companie care depoziteaza in Belgia si imi recomanda sa vb cu aia. Numai ca nu era inca sigur, a zis ca ii mai studiaza. Mi-a mai spus ca sunt doua firme pe piata si ca intr-una dintre ele nu prea are incredere. Cand ma duc peste doua saptamani o sa mai vorbesc cu el, poate imi recomanda o firma.

Intrebasem daca ati apucat sa faceti contract cu vre-o firma.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Mirtha,Andreyutza PM

Madutza dupa cum ai inteles eu nu numai ca nu am facut nici un contract dar nici nu stiu cu cine.

14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

si eu mi-am facut programarea pt rezerva cu 2 paturi ...cred ca este cea de la et. 4...am rezervat doar un pat...in per...6-10 nov...asa mi-a spus ginecologul meu, dr anca....celule stem? nu stim inca!!!!!

17+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Madutza, linkuri cu info despre recoltarea de celule stem gasesti la sfarsitul listei. Pt contract e inca devreme, mai discutam de la 30s+ incolo (prietenele mele care abia au nascut, mi-au zis ca s-au ocupat de contractul asta cam cu 6 sapt inainte de nastere).

Andreyutza, vezi ca alinushca iti poate ceda programarea ei la dr Iosup, a scris un mesaj in capitolul trecut. Eu zic sa nu pierzi ocazia asta! Pt detalii, da-i PM Alinei (daca nu-ti raspunde in timp util, scrie-mi mie si vorbesc eu cu ea la telefon).

Dandusa, pana acum am luat vreo... 5kg. Si dulciuri nu prea am mancat (n-am simtit nevoia), am mancat absolut normal, cat se poate de sanatos. Totusi, e mult pt mine sa am acum, la 4 luni jumate.... cat aveam la prima sarcina la termen.... Nu glumesc cand spun ca ma simt ca o balena esuata... obosesc foarte repede.

Otilia, da, s-a nimerit sa fiu prin preajma si am deschis eu capitolul. Credeam ca sunt destule fete care au parola de la userul comun... si care ar putea deschide urmatorul capitol...

Dragelor, aveti grija ca de maine sunt 3 zile ale Rusaliilor si nu se spala!

20+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Si eu vreau recoltare de celule stem, si am intrebat-o pe dr mea ce imi recomanda, si mi-a zis de Biogenis, mi-a spus ca sunt mai scumpi dar i-au lasat impresia ca sunt mai rapizi si mai seriosi.Bineinteles ca a spus ca ramane sa ma interesez si eu si ca hotararea ne apartine.
O sa nasc la Pantelimon, care stiu ca a fost renovat de curand (nu stiu daca a fost si terminata partea de maternitate), si am inteles ca sunt rezerve cu plata, uitandu-ma ca voi deja ati inceput inscrierile, ma gandesc sa fac acelasi lucru sa vorbesc cu doctorita chiar luni cand am programare la ea (pentru trimiterea de morfologie fetala de trim 2). Am vazut tot pe diverse forumuri ca aceste rezerve pot fi luate in totalitate (au doua paturi)si cineva din exterior (mama sau sot) poate sta cu tine. Acum eu inca dau cu banu pe cine sa iau ... cred ca mama mi-ar fi de un real ajutor, ca stie exact prin ce trec si cum sa ma poata ajuta, pe de alta parte cu cat implic mai repede soata in tot procesu si pe cat de repede se va gasi cu rol activ, cu atat va fi mai bine. Eeeeeeei, dar pana atunci mai e cale lunga.
Intre timp am inceput si eu sa ma simt precum o mare balena ucigasa esuata, si eu tot 5 kg am luat si mi se pare enorm, pentru ca doua kile le-am luat in ultima luna, si ma gandesc cu groaza ca nu vreau sa alung iar la 93 de kile (m-am trezit cu vreo 30 de kile in plus din cauza sinfromului ovarelor polichistice). Ma tot bate gandul sa imi iau aparatul ala - Magic leg - parca ii zice, ca la mine chiar pe picioare s-a pus si acolo se vede cel mai repede. Ooooooooooffff...

Leeloo
18 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Salutare burtici!

Andreyutza: Si eu stiu ca pliul nucal trebuie sa fie de pana la 2mm. Cel putin asa e aici si nu stiu daca modul de masurare depinde de la o tara la alta. La mine la fix 12 sapt. era 1.38mm. Pe de alta parta, s-ar putea ca dr. ta sa aiba alte valori pt. masuratoare sau...asa sa-l fi masurat ea. Eu n-am auzit aici faza cu: "Nu sta copilul, nu-l pot masura, veniti altadata". Daca nu-l pot masura, te roaga sa astepti in sala de asteptare un pic, pana se linisteste bebe sau pana adoarme, si te cheama dupa un timp din nou. Nu pleci fara raspunsuri. In plus, mie la eco de 12 sapt. mi s-a spus ca bebe doarme la varsta asta 22 h din 24h. Pe al meu a trebuit sa-l trezim ca sa-l vedem ca misca si a miscat putin si a adormit instant dupa cateva minute. Deci timpul de asteptare nu ar fi prea lung pana s-ar linisti piticul. Zic si eu ca fetele: o a doua parere se impune. Mergi la alt medic.

Cu epilatul...stau si eu pe ganduri. Cu aparatul mi se parea destul de dureros si inainte, acum parca n-as vrea sa ma chinui. Dupa lama ma irit....Cred ca o sa incerc la cosmetica, cu ceara.

Oceanborn: Suna bine ce povestesti tu despre Italia. Adica e cinstit. Daca te comporti civilizat, sa se comporte si ei civilizat, daca nu, nu. In ce partea a Italiei locuiesti?

Anes: Multumesc de primire. Si eu am observat o crestere a pilozitatii si la mine nu cred ca e legat de utrogestan (l-am luat pana la 9 saptamani, acum am aproape 14 si de-abia de o sapt. am observat o accentuare a pilozitatii). Nu stiu de la ce e, dar sper sa nu raman asa, maimutzica, dupa nastere. Inainte de sarcina nu am avut probleme.

Otilia: Apropo de copiii cu bube scosi de parinti din casa, aici ni s-a spus (la cursuri) ca, in cazul varicelei, perioada in care este copilul contagios este de 2 saptamani inainte de eruptie. In momentul in care a erupt pe piele, copilul nu mai e contagios. Drept pentru care, nu este exclus din gradinita, isi continua viata normala. Singurul risc, dupa erupere, este cel de infectie la nivelul pielii (infectia bubitzelor prin scarpinare, atingere de dif. obiecte contaminate). Atat.

Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Diana: Deci zici ca pt. spital camasi de noapte? Care se desfac in fata sau cu bretele sau nu conteaza? Eu inca nu ma gandesc la bagajul de spital, mi se pare prea repede pt. mine. O iau incet, pas cu pas. Dar chiar am primit o camasa de noapte care sa desface in fata si mi-a zis s-o tin pt. spital. Ei, cred ca subiectul acesta il vom discutam mai incolo, cand ne mai apropiem de termene.

Catalina: Stiu ca tu ai fost in Grecia cu avionul. E un drum de vreo 2 ore, nu? Ai simtit ceva special in timpul calatoriei, d.p.d.v. al sarcinii? Eu n-am probleme cu zborul in mod normal, dar acum parca mi-e teama, ca am citit ca schimbarea de altitudine te poate face sa te simti mai rau, ca trebuie sa te misti ca altfel ti se umfla picioarele si faci nu stiu ce.... Am vrea sa mergem in vacanta cam peste o luna si ar cam trebui sa ne deplasam cu avionul (mai bine un zbor de 2-3 ore cu avionul decat 10-15 ore cu masina, zic eu). Dr. a zis ca e ok, dar parca stau inca in cumpana. Cum a fost drumul tau?

Andy

Mergi la inceput