mamici si burtici din brasov
Raspunsuri - Pagina 5
tigruta spune:
Sotul meu mi-a adus flori si mi-a facut ziua mai frumoasa..
Rocsy eu habar nu am ce o sa fecm..dar nu-i o idee rea sa dam de un moderator sau o putem ruga frumos pe Roxy..alta idee n-am ca eu nu stiu sa fac..dar tu parca ai facut la odiseea de mai iunie?? deci ai habar..mai exersezi pana ajungem la pagina 20..
elena 24+ Luca
r_ocsy spune:
Am trimis un mail la administratorul forumului ... acum sa vad ce ne raspunde si ce indicatii ne da . Am intradevar ceva experienta in deschiderea noului capitol ... m-a invatat Roxi, nu sunt inca experta dar vorba ta ... mai exersez . Acum asteptam raspunsul !
R_ocsy 27 + Ana Sofia
enik83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Hai ca va spun eu un pic din experienta nasterii mele la clinica Eva. Super curat, frumos, asistente si medici de treaba. Am nascut normal (dorinta mea), cu epidurala., insa cu dr. Podasca (as mai naste doar de dragul lui). Travaliul a durat 12 ore fara epidurala si-o ora cu. Insa ce schimbare: puteam sa rad, sa glumesc, sa zambesc cu gura larg deschisa, nu crispata! In nici 48 de ore de la nastere eram... acasa! Am venit/am nascut/am plecat, altele la rand, ca doar mai sunt si alte cliente si tb sa mearga afacerea, nu?! Am avut si furia laptelui, a treia zi eram din nou la clinica, insa mi s-au facut injectii cu oxitocina pt eliberarea laptelui, iar o asistenta m-a muls o ora, muuuu! Mancarea este buna, proaspata, nu dau voie sa va viziteze copiii mici si nici nu va permite sa primiti flori, asa ca atentie! Tot la Eva am facut si dublul test si ecografia morfo-fetala de trimestrul 2. Analizele in sarcina am preferat sa le fac la Bioclinica (am avut mai multa incredere in ei). Astept intrebari, daca aveti! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
si eu tot la eva merg, dar ultima data mi-a depistat doctorita la inimioara lui bebe un punctulet alb, pare c-ar fi o depunere de calciu sau asa ceva..si as vrea sa mai consult si alt doctor..mi-a mai recomandat cineva doctorul la care ai fost tu..spune-mi un pic de el..cum este..ii tanar, batran..iti explica ce si cum... astept sa-mi raspunzi..
16+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
r_ocsy spune:
Eu si de dr. Gliga sau dr.Ionel am auzit lucruri bune, insa nu stiu mare lucru despre ei. Cu dr. Ionel a nascut nasa mea si era foarte incantata de el , nu stiu varsta; dr. Gliga este mai in varsta cred ... cu explicatiile parca amandoi stau bine ( nu garantez ).
R_ocsy 27 + Ana Sofia
enik83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy Eu si de dr. Gliga sau dr.Ionel am auzit lucruri bune, insa nu stiu mare lucru despre ei. Cu dr. Ionel a nascut nasa mea si era foarte incantata de el , nu stiu varsta; dr. Gliga este mai in varsta cred ... cu explicatiile parca amandoi stau bine ( nu garantez ). R_ocsy 27 + Ana Sofia |
sa vedem ce reuseste sotu meu sa faca..el a promis ca vb azi la clinica..
16+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
blackgirl0 spune:
Enike, dr. Podasca este relativ tanar, cam spre 40 de ani. Este fff solicitat, ai sa vezi, eu si cu programare la clinica tot asteptam cate 2-3 ore. Insa stiam ca este profesionist si de fapt, m-a luat "clienta" doar cu recomandari solide, caci auzisem ca fiind extrem de ocupat nu mai ia paciente noi. Eu sper sa te descurci sa ajungi la el!
Cat despre dr. Ionel, nu ma pronunt, nu stiu cum este, nu am avut prietene care au nascut cu el. Despre dr. Gliga, un mare NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, si-o mare bila neagra. Chiar zilele acestea am o prietena buna care cica tb sa nasca cu el, la maternitate (dr. Gliga nu naste la clinica!!!) si desi era programata la cezariana de vineri, nici pana azi la ora asta nu a venit sa o vada!!! (cu toti banii extra dati pana acum).
Alegeti-va cu mare grija doctorii!!!! Caci pe masura ce sarcina avanseaza greu veti gasi pe cineva dispus sa va ia de la 16-18 saptamani (de exemplu). Sunt patita si din pacate stiu ce vorbesc.
blackgirl0 spune:
Legat de deschiderea unui nou capitol, pot sa va deschid eu unul. Insa ar fi bine sa avem/aveti un user comun gen GraviBv/MamiBv/mamicibv (dau si eu exemple la intamplare acum ) si-o parola la fel la comun.
R_ocsy, s-ar putea sa ai dreptate cu magazinul Koket (adica sa aiba haine doar pt copilasi mai mari), desi Dragos pt 1 an are conformatia unui bb de 9-10 luni si am gasit o groaza de hainute numai bune pt el. Poti incerca sa te uiti, am vazut niste rochite frumoase de fetita (numai bune pt ocazii speciale).
Alina_feier spune:
Un 1 Martie cat mai frumos va doresc
cat despre lucrusoare pt bebe eu mai am de asteptat, poate am si eu ceva noroc si imi da si mie cate ceva cunoscutele mele care au nascut acu ceva timp
Alina 8+
Simonna spune:
Citesc subiectul cu nostalgie, eu sint nascuta in Brasov, emigrate de ani buni... nu asa de multi incit sa nu ma cuprinda nostalgia anilor de bebelusie ai lui Atomix... Parcul Trandafirilor si toata gasca de mamici care se aduna acolo, cu carucioarele... Oricum, nu recunosc decit numele strazilor din postarile voastre, numele magazinelor deloc! Ah, si numele doctorilor cu care va propuneti sa nasteti... Eu am nascut cu o doctorita, Codruta Ciobanu, pe vremea aceea n-avea copii si poate de aia mi s-a parut mie lipsita de compasiune... Sau poate doar avea o zi proasta.
In fine, lasind nostalgii la o parte, aveam 2 note de facut:
- pompa de muls - sint la al doilea copil, am dat o caruta de bani pe ea, n-am folosit-o niciodata.
- scoica de masina - daca vine de la prieteni, despre care stii ca n-au avut accidente, e super utila asa de second hand cum e.
Va urez sarcini usoare, doamnelor,
Simonna
Nicoleta spune:
Salutare.
Ia te uita de ce subiectul cu brasovence nu este cautat! Fiindca migrarati spre odisee!
Sarcini usoare, bebei sanatosi sa aveti si nasteri de vis, iar celor care deja aveti copii, sa fie sanatosi!
Eu am 2 copii, primul nascut cu dr Ionel, al doilea cu dr Podasca. Il recomand cu caldura pe cel de-al doilea medic!
Sa aveti o primavara frumoasa!
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.