mamici si burtici din brasov

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineata..
Vreau sa va urez cate un martisor virtual si o primavara cat mai frumoasa..

Sunteti niste norocoase ca aveti de unde primi..eu nu o sa primesc decat hainute, restul trebuie sa le cumparam pe toate..
Nici mie nu-mi plac salopetele de gravide de nici o culoare..
Enik si eu m-am mutat in Bv(in judet mai exact, ca nu stau in oras) si mi-a fost destul de greu si inca imi mai este dupa aproape 2 ani..LA mine a fost mai complicat, sunt de loc din BC am facut facultatea la IS, la inceput veneam numai in vizite vacante era altceva..e complicat dar daca vreau oricand pot sa merg acasa ca am masina la dispozitie(200km) doar ca nu ma mai incumet sa plec asa de una singura sotul fiind prins cu serviciul..cred ca o sa mai mergem de Paste..dar nu vreau sa ma plang
Pupici

elena 24+ Luca

Mergi la inceput

Rocsy si eu la fel am zis ca voi face cumparaturile in luna mai, nu are rost sa ma grabesc si pana atunci mai strangem ceva in pusculita
te anunt cand am sa gasesc colanti

elena 24+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

si noi va trebui sa cumparam de toate pt ca nimeni nu s-a oferit sa ne dea nimic.. desi am o sora care are 2 baietei de 4si 5 ani..poate nu le-a pastrat..nu stiu..

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Da si eu am nepotii de 2 si 5 ani dar la fel au primit patutul care a mers deja inapoi..hainute sigur vom primi..sunt bune si acelea tinand cont ca ei cresc foarte repede si probabil nici nu o sa avem timp sa ii imbracam cu toate..

elena 24+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Tigruta : te rog frumos sa ma anunti si pe mine .
Cum ne-am mai strans de peste tot ! Eu facusem facultatea la Cluj, in timpul vacantelor stateam si eu mai mult prin Brasov. Nu pot sa ma laud acum ca as avea o lista de prieteni, din contra am doar 2 ( sot si sotie ) si care sunt de asemenea si colegii de servici. In rest, in doi ani jumate de zile pot sa zic ca am multe cunostiinte si nu e rau, in plus, prietenii sotului sunt ok si imi face placere sa iesim impreuna.

R_ocsy 27 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Exact asta voiam sa spun si eu..am multe cunostinte..prieteni la fel sunt nasii nostri cu care ne intelegem foarte bine si pot sa discut orice cu ea..in schimb vb toata ziua la telefon cu sora mea, care a ramas in Is, nu e acelasi lucru ca atunci cand eram impreuna acolo dar macar ne straduim sa fim aproape
Noi suntem o familie numeroasa si unita si mi-e tare greu fara ei pt ca oricat as incerca sa fiu apropiata de familia sotului meu nu pot.. nu-i poate inlocui..offf am cazut in butoiul cu melancolie si m-a luat un dor nebun de casa ca pt mine tot casa mea a ramas chiar daca locuiesc aici acum..

elena 24+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Fetele, o luna frumoasa, sa fiti iubite si implinite!

Ieri in plimbare prin oras am mai descoperit un magazin pt bebei, absolut delicios! Are niste rochite si paltonase pt fetite, inclusiv din blana (ecologica, desigur). Iar pt baietei sunt costumase, camasute, vestute ecosez, m-am indragostit efectiv de el. Se afla pe Diaconu Coresi, se numeste KoKet. Azi merg din nou acolo, insa inarmata cu bani.

Ce de fete relocate in Brasov! Nici eu nu sunt nascuta aici, ci in Maramures (Sighet), dar sunt aici de la 11 ani, asa incat ma consider brasoveanca 100%. Si eu am doi nepotei (2 si 4 ani) de la sora mea, insa am primit haine, jucarii, incaltaminte si am fost mai mult decat fericita. Daca ati sti cat de scumpe sunt jucariile! Cumparaturile mari (carucior, patut, dulap de haine pt bb, masa de infasat, scunul de masina) le-am luat cam pe ultima suta de metri (eu sunt superstitioasa si chiar si hainele de bb le-am depozitat la mama). Acum aproape 2 ani am mai avut o sarcina, pe care insa am pierdut-o la 8 saptamani si chestia asta m-a marcat tare mult.

Ce este bine sa fie absolut nou, neimprumutat de la nimeni: scoica/scaunul de masina. Nu stiti daca respectivul scaun nu a trecut printr-un accident cand, se presupune, ca se mai subrezeste si numai este asa de sigur. Iar eu cu siguranta copilului nu ma joc! Asa ca mai bine luati unul nou, cit ca au preturi de la 100 ero in sus, insa merita! Si inca ceva, niciodata, dar niciodata, nu circulati cu masina si cu bb in brate la voi. Chiar daca urla, plange, iar in brate la voi s-ar linisti, mai bine un copil plangacios, decat in nesiguranta.

Cred ca v-am batut suficient la cap!

Mergi la inceput

Elena : mai am si eu momente de melancolie asemanatoare tie ... dar eu ti-as spune : uite ce zi minunata e afara si mai e si inceputul primaverii, lasa natura si caldura razelor de soare sa iti inunde inima

Blackgirl : eu zilnic trec pe langa magazinul de pe Diaconu Coresi , dar nu am intrat niciodata .... din vitrina mi s-au parut a fi doar haine pentru copii mai mari .... dar poate si un pis de superstitie pentru ca inca nu avenit luna aprilie

R_ocsy 27 + Ana Sofia

Mergi la inceput

rocsy multumesc frumos

elena 24+ Luca

Mergi la inceput

Acum fara sa va umbresc ziua de astazi ... am incercat sa dau de camicreata, cea care a postat acest subiect , inca nici un raspuns ... s-ar putea nici sa nu avem. Va veni momentul in care vom ajunge la pagina 20 ; din cate stiu eu doar ea si moderatorul ar putea incepe un nou capitol ( cel putin la Burticile din mai-iunie , trebuie sa te loghezi cu userul comun ca sa poti deschide un nou capitol ). Cand va sosi acel moment , ce vom face ? Sa incerc oare sa dau de vreun moderatot ca sa il intreb ?
V-am intrebat din speranta ca stiti voi mai multe de acest subiect ?

R_ocsy 27 + Ana Sofia

Mergi la inceput