mamici si burtici din brasov
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
R_ocsy, colanti de gravida (sa fie strampii, dresuri?) am vazut doar in Brintex. Iar haine de gravide am luat doar un costumas (pantaloni si tunica) din Brintex si o pereche de pantaloni de stofa negri din magazinul de langa BCR (foarte scumpi, aproape 200 ron). In rest, mi-am cumparat cam 10 bluze la "moda" din acelea lungi, gen rochie, dar ieftinute, la 20-25 ron bucata (din Carrefour). Eu perioada de trimestrul 3 am prins in noiembrie-ianuarie si nu aveam nevoie de altceva. Bine, m-a ajutat si "fizicul", am luat doar 7-8 kg in total in sarcina, asa incat am incaput in blugii mei (talie joasa) destul de mult timp. La fel, am incaput in haina mea de toate iernile. In casa, o multime de treninguri purtate insa sub burta si tricourile sotului!
Haine de copil... aici este marea buba! Am cumparat si din Carrefour (gama TEX, ieftina, din bumbac, se preteaza si la fierbere, ca sunt obsedata). Am luat si de la Universul Copiilor din Brintex, iar cele mai deosebite de la Baby Shop (s-a mutat pe Branduselor) sau din Eliana Mall. In rest, am mai gasit un magazin cu articole de copii la My Place.
Eu nu mi-am cumparat multe haine pt mine. In definitiv este doar o perioada scurta, preferam sa investesc in haine dupa ce nasteam! Iar pt bb nu luati fara numar, fara numar, oricat de tentate ati fi. Oricum veti primi o gramada de la neamuri si prieteni, plus ca bb creste repede si nu va apuca sa poarte toate hainele.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Alina_feier spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
Si eu la inceput eram singura din Brasov printre burticutele de mai-iun, dar a aparut Tigruta si apoi Bia ... deci, poate mai apare si la voi careva. Daca nu, ne ai deja pe noi ![]() R_ocsy ![]() ![]() |
Mersi mult r_ocsy, ma bucur ca in sfarsit avem si noi un pic de activitate pe aici
Eu deocamdata sunt ce mai proaspata sa zic asa dintre toate asa ca citesc cu mare drag tot ce postati, astept si evenuale sfaturi
![](icon_smile.gif)
Va
![](pupic.gif)
Alina
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
Buna burtici..of nu stiu cum am reusit ca am pierdut un mesaj
MA bucur ca v-am gasit pt toate care sunteti aici..
Rocsy merci pt lista de magazine..Si eu le invidiez pe fetele din Bucuresti ca au de unde alege..Ai dreptate in legatura cu preturile, sunt putin piperate la hainele de gravide..eu am dat 140 Ron pe raiati si se prind scamele de ei de zici ca sunt aspirator..
Mi-a zis cineva ca este pe 13 decembrie, sper sa nu gresesc un magazin cu lucruri pt bebe la preturi acceptabile..inca n-am fost dar o sa merg..
Voi de unde va luati patut, carut??? eu as vrea patut transformer si as vrea sa-l vad in magazin nu sa-l comand online..aveti idee unde gasesc??
Blacgirl multumim ca ne=ai impartasit din experienta ta la clinica eva si ma bucur ca a fost una pozitiva..
Eu stiam ca flori n-ai voi din cauza polenului sau cam asa ceva..
Va doresc o duminica placuta
elena 24+
Luca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/r_ocsy/r_ocsy.jpg)
r_ocsy spune:
Hello ! Ce bine ca se mareste lista
enik83 : bine ai venit ! Trecerea de Sibiu la Codlea cred ca este putin cam mare, te-ai acomodat ?
Blackgirl : stam intr-adevar cam prost la magazine , pe mine ma tenteaza din ce in ce mai mult sa comand de pe net desi nu sunt fan ... dar cand nu ai incotro mai risti. Uite de exemplu, in magazine nu am gasit nicaieri biberoane de sticla ( pe care mi s-a pus pata, pentru ca nu stiu de unde auzisem ca sunt mai bune decat cele din policarbonat ; stii ceva despre subiectul asta ? ) si am vazut doar pe net .
R_ocsy 27 +
Ana Sofia
r_ocsy spune:
Tigruta : se mareste treptat lista cu magazinele din Brasov, nu il stiam nici pe cel postat de blackgirl de pe Branduselor sau Eliana Mall ( acesta il frecventez destul de rar )si nici acela amintit de tine de pe 13 decembrie ( nu sunt prin zona ).
Cu patutul am avut noroc, voi primi unul clasic din lemn si unul transformer de la o prietena , precum si scaunul de masina ... asadar la capitolul asta am avut noroc.
Cu hainutele de bebe, intr-adevar nu am sa exagerez dar totusi am sa ii cumpar cate ceva ca lucrusoarele de bebelusi sunt foarte simpatice.
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut !
R_ocsy 27 +
Ana Sofia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
R_ocsy, eu am avut numai biberoane de sticla. Asta era marea problema? Le-am gasit la Universul copiilor din Brintex, la 18 ron bucata (cele de 125 ml) si 23 ron (cele de 250 ml), Nuk, cu tetina de silicon. Insa nu luati prea multe. Mie nu mi-au folosit decat pt ceai, in rest mi-am alaptat puiul exclusiv pana la 6 luni si si inca si-acum este alaptat (chit ca ma mulg si ii dau cu canita cu cioc). Nu investiti in aparat de sterilizat biberoane, mai ales ca dupa 6 luni bb baga in gura aproape orice. Eu mi-am cumparat o oala noua, speciala pt asa ceva si fierbeam de cu seara ustensilele pt bb (batista bebelusului, pompa de muls, biberonul de ceai, suzeta). Ce va sunt cu adevarat utile pt copil si merita banii:
batista bebelusului (gasiti la orice farmacie) si pompa de muls. Luati una buna, chit ca sunt scumpe tare (eu am una manuala de la www.shopmania.ro/magazin~online-articole-si-accesorii-alimentatie-pentru-bebelusi~produs-philips-avent-pompa-manuala-pentru-san-scf300~p-7366792.html" target="_blank">Philips Avent) si si-a meritat banii, tinand cont cat m-ar fi costat laptele praf!
Cu comandatul de haine de gravi de pe net... nu stiu ce sa spun! Eu am probat o gramada de pantaloni asa-zis numere mici S pt gravide si mi-erau mari si largi. Chiar de mi-am cumparat cel mai mic numar si tot a trebuit sa-i dau la stramtat. Plus bluzele, care mi-erau rochii in toata regula! Ah, si nu am vrut deloc, dar deloc salopeta de aceea de gravida (chit ca era de blugi sau de raiat). Mi se parea urata, muncitoreasca, prea "uniforma" (mai toate prietenele au purtat asa ceva). Daca va permiteti, luati mai bine material si la o croitoreasa faceti-va voi pantaloni sau sarafane, tunici.bluze, rochii. Este mai bine sau dc va cumparati, mai bine le probati.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/enik83/enik83.jpg)
enik83 spune:
BUNA BURTICI SI MAMICI... da..intr-adevar mi greu si inca nu am reusit sa ma acomodez cum trebuie.. mi-am lasat toate prietenele la sibiu..aici nu cunosc pe nimeni..cam la 2 saptamani,pe week-end mergem acasa.. ma bucur sa va cunosc..15+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
![](images/user_woman.png)
biajitaru spune:
Neata
Bun venit Enik. O sarcina usoara si un bebeu sanatos
Am fost si eu sambata la targ in Bucuresti. Erau o gramada de lucruri faine dar bani sa ai.
Pana la urma ne-am luat carucior din Cora cu landou si cosulet de masina la 8 mil.
Noi patutul l-am primit de la un prieten si hainute la fel. Nici nu vreau sa mai cumpar ca sunt deja prea multe si nu o sa aiba timp sa le imbrace.
Bia
Bia 22+
r_ocsy spune:
Neata fetelor !
Blackgirl : multumim pentru indicatiile pretioase pe care le impartasesti cu noi. Va trebui sa fac si eu o excursie in Brintex si sa dau de Universul Copiilor ca vad ca sunt destul de bine aprovizionati.
La pantaloni, intr-adevar nu as avea curajul sa ii cumpar de pe net pentru ca marimile nu corespund ( blugii mei o pereche sunt S si una M si vreau sa zic ca cei S sunt mai mari si mai largi decat cei M ).
La fel aceeasi impresie despre salopete ... le urasc si nici nu vreau sa aud de ele !
Cu pompa de san, iar am noroc, mi-o da nasa ca ea nu a folosit-o deloc si nu o poate suporta ; la fel sterilizatorul ca bebele ei e mare deja iar al patrulea copil nu mai intra in discutie
.
enik83 : ai sa iti faci si prieteni, incetul cu incetul . Te inteleg, pentru ca si eu de loc sunt din Bistrita si atunci cand m-am mutat la Brasov nu cunosteam decat prietenii sotului meu. A trebuit sa ma adaptez , in plus eu nu am avut norocul sa merg asa de des acasa din cauza distantei mai lungi ; iar acum mi-am sistat toate calatoriile ca drumul cu masina mi-e tare incomod !
Va doresc o saptamana cat mai placuta si o vreme din ce in ce mai frumoasa sa iesim si noi mai des la o plimbare !
R_ocsy 27 +
Ana Sofia
r_ocsy spune:
Bia : sa stapanesti sanatoasa caruciorul ; eu m-am hotarat sa incep cumparaturile din aprilie , nu stiu de ce , imi confera luna aprilie asa o senzatie ca totul va fi bine si ca e momentul pregatirilor ( poate si din cauza ca mogaldeata va avea peste 32 de saptamani
).
R_ocsy 27 +
Ana Sofia