Fetele din America (113)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu folosesc un exfoliant de la Mary Kay (serum nu stiu cum) si sint multumita de el. Ma gindesc sa incerc si cu alte produse. In TX e popular Mary Kay, normal.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

http://www.esteelauder.com/promotions/specialoffers/samples.tmpl?ngextredir=1

Mai sint cosmetice online care vind samples,unele ti ledau gratuit daca cumperi ceva.
JCPenny e asociat cu Sephora si ship oriunde in lume inclusiv romania,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Aseara am vazut Raja si m-a terminat filmul asta subiectul e rasfacut dar dialogul si exprimarea "tell it like it is" parca ii descoperi vorbind fara ei.
Cred ca ma inscriu la filmmovement.com. E cineva membru?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multu de link, deci numai daca iau samples pot avea asa mici.E ok, o sa merg la Sephora.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Am pus pozele cu "creatiile mele" la topicul Americancele gatesc.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut!
Ma intorsei si eu din calatorie de cateva zile.
Snee, saptamana asta de vine iti trimit Colgarolul. Intentionez sa fac asta chiar maine, dar cum simptomele mele de ADD par a se fi agravat in ultima vreme :)) mai bine zic "saptamana asta" ca sa nu promit maine si sa mint.

Noi saptamana asta de trecu am fost bolnavi. Un urat virus stomacal. Bogdan n-a mai mancat mare lucru de martea trecuta. Dupa ce ca nu era deloc prea gras, iar mi-a slabit, abia il indreptasem dupa sfaturile Andradei, dupa ultima patanie cu virusul stomacal lasat cu vome si slabiri. Nici azi n-a mancat mare lucru. Abia astept sa se refaca complet si sa il indop. Da' lunga a fost boala asta.... Am luat-o si eu dar la mine doar o zi a fost nasoala, restul suportabile.

Eu mi-am luat o crema de fatza cica f.f. buna, ce se cheama La Mer, de pe amazon si am luat si travel size. Sunt f. multumita de ea. Am o rutina cu cremele astea de te doare capu'. Intai ma dau cu o crema de albire a petelor de pe mutra (care nu vad a avea cine stie ce efect), apoi crema de ochi, crema de fatza si la urma sun screen.

In rest, toate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Ruxij te iubesc... da stiai asta , nu? Ufff Bogdanelul ... si si pe tine. Si eu care ziceam ca veniti cu forte proaspete dupa vacanta.
Nu te stresa cu mine. Nu-i nimeni bolnav acus, asa ca pot astepta cuminte. Singura chestie e daca poti sa-l trimiti cu o posta rapida ca sa nu stea la cald pe undeva prea mult. Rambursez tot, of course si multumesc MULT MULT.

Ai incercat pentru fata uleiul de Clarins?(Santal Face Treatment Oil) Nu-i ieftin dar tine mult.
Eu cu cremele am asa episoade... acum ma dau, acum ma las...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Io de la Mary Kay am cumparat mai demult niste demachiant si toner pentru ten combinat: ok, niste moisturizer pentru ten combinat: not ok, ruj: forgettable, si un demachiant de ochi: super, curata fara sa frec si nu ma ustura daca intra in ochi.

La Sephora daca intri pe website au chiar pe prima pagina in dreapta un link "travel size beauty". Chiar am vrut sa imi cumpar cate ceva pentru travel dar cand am ajuns la magazin mi-am luat alte dracii.

Lia, incearca un peeling si cred ca poti sa sari peste crema de ochi, dupa parerea mea crema de fata e foarte buna si pentru ochi.

Apropo de creme de ochi mi-am luat si io de fite o crema de ochi de la Sephora Kinerase Intensive Cream bla bla bla buna cica si pentru cearcane. Mi-a uscat pielea si se vedeau si mai rau. Asa ca m-am gandit eu ca si-asa asa e modelu' meu incercanat nu-s prea rele da' orisicat vroiam sa fiu ca in pozele alea fotosopuite asa ca mi-am luat "salmon concelear". Am citit io ca o tipa Eve Pearl care machiaza vedetele pe la holiud a zis ca e gresit sa ne luam concelear galben (alb e total interzis) ca cearcanele sunt venele albastrui de sub piele si albastru cu galben da verde, asa ca tre sa luam culoarea salmon (peachy-pink) ca aia neutralizeaza albastrul. Gasii la CVS unul de la Lumene si facui proba pe un ochi si pe alalalt am pus galben: da domle, asa e, culoarea aia usor portocalie e super pentru cearcane.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Oana, multam mult, aia e ce cautam :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cum se face peeling Oana? Eu mi-am luat niste sedinte de microdermabrasion. Am facut una pana acum si mai am vreo 4. De fapt pt. pete cel mai bun e laserul.
O sa incerc si alte creme, dar deocamdata La Mer e f. buna. Si asta e f.f. scumpa, cam 150$. Am ales-o citind reviewuri pe net.

Mergi la inceput