Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Neatza!
Multumesc de cafea, Iuliana!
Azi fii-mea a dat un mini concert pe la 7 si am ignorat-o, drept urmare am mai dormit pana la 9:15 cand a inceput iar concertul si am zis ca poate, totusi, i-o fi foame fetei! si se pare ca am avut dreptate, a ras 240 ml lapte! E prima oara cand ii fac 240, pana acum am fost la 200!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

ce copil buuunnnn...si eu mai fac la fel cateodata..daca nu plange mai "fur" putin somn!

auzi daca as vedea pe viu asta m-as speria rau
http://picasaweb.google.com/aralia.cojocaru/BijouAltePotai/photo#s5207259109341027666

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor de zilele trecute si de azi!

Am citit din urma, am vazut poze cu bebei si bebeline frumoase.

Scriu rar pt ca Alexiss ma solicita ff mult. Nu suporta sa ma vada in camera si sa fac altceva. De abia reusesc sa merg la wc, mai zicea cineva, nu mai retin cine ca pateste la fel, apropo si eu cu balansoarul la usa, altadata ma simt si inhibata, dar asta e.

Alexiss nu vrea sa manance fructele de 2 zile, nici facute de mine, nici la borcanas. Nici cu legumele nu se omoara, dar ii mai bag cate un borcanas cand face figuri si mai accepta asa. O fi in vreo pasa mai putin buna. Sper sa treaca repede. Am incercat sa schimbam putin programul de noapte, dar sigur e meritul lui ca a avut mila de mama lui. Ultima masa i-o dam inainte de a ne pune in pat, fie eu sau sotul , adica ora 12-1 si pana dimineata nu se mai trezeste. De cateva zile doarme singur in camera, m-am intors acolo unde chiar pot sa-mi odihnesc oasele, desi salteaua de la el din camera e mai buna decat cea din dormitor, dar obisnuinta.

rodica, bine ai venit. sa-ti traiasca printesa.

Pussi, mananca bine tustele tale, chiar foarte bine. ce-ti mai face spatele?

ram0nica, o sa fie bine, sanatate grabnica.

Jasmin, stiu ca iti este greu si ca oricine orice ti-ar spune tu stii ce traiesti. Gandeste-te asa cum spunea adina ca el e doar un bebe, el nu se percepe ca o identitate inca, el a trait si traieste inca prin tine, nu pricepe de ce mama sa are nervi sau nu se uita la el cand el din rasputeri zambeste sau scoate un sunet pt a atrage atentia. Stiu ca teoria e una, practica ne omoara, si scuza-ma daca mi-am permis sa fac acest comentariu. Dar daca simti ca te depaseste situatia, sper sa fiu inteleasa, cred ca ai nevoie de ajutor, si eu un timp m-am gandit sa-l cer, noroc ca am un sot de nota 10 si responsabilitatile desi sunt impartite intre noi, el a preluat o perioada mai multe.

bb_yasmi, sper ca iasmina e bine acum, draga de ea, ea tot timpul era vesela si mancacioasa.

Am vazut si poze de la intalnirea Sophiei cu Floris.

Ank83, cum te descurci si cu sarcina si cu Raul, mai poti sa-l ti in brate? Pe mine ma termina cu salele.

Vreau sa-i dau azi mazare cu galbenus de ou. Are 6 luni si 5 zile, nu e prea devreme pt ou? Mazare a mai mancat.

As vrea sa mai scriu, dar ma striga urland Alexiss.

Va pupacesc.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by cristi07

quote:

Neatza!
Azi fii-mea a dat un mini concert pe la 7 si am ignorat-o, drept urmare am mai dormit pana la 9:15 cand a inceput iar concertul si am zis ca poate, totusi, i-o fi foame fetei! si se pare ca am avut dreptate, a ras 240 ml lapte! E prima oara cand ii fac 240, pana acum am fost la 200!

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie

ce copil buuunnnn...si eu mai fac la fel cateodata..daca nu plange mai "fur" putin somn!

auzi daca as vedea pe viu asta m-as speria rau
http://picasaweb.google.com/aralia.cojocaru/BijouAltePotai/photo#s5207259109341027666

Poze Radu

Nu-i asa? E un crocodil deghizat in catelusa mica si inocenta!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

m-am uitat la pozele tale..si la cele de cand era Alexia mica si ce bagareata e Bijou...a mea...la cata huiduma..nu are timp de tandreturi cu Raducu

Poze Radu

Mergi la inceput

era sa uit sa urez nurorii mele La multi ani...zicea pe urma de mine ca sunt o soacra afurisita

deci, La multi ani:

Eva
Ilana

Joshua
Andrei
Alex

...si insanatosire grabnica bbilor bolnaviori...

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:

m-am uitat la pozele tale..si la cele de cand era Alexia mica si ce bagareata e Bijou...a mea...la cata huiduma..nu are timp de tandreturi cu Raducu

Poze Radu

Eu de abia astept sa mai creasca un pic Alexia sa o pun sa-l calareasca pe Spotty al lui socru-meu...chestia aia mare negru cu maro din poze..are 60 kg.. dar e bland si tantalau, Bijou il tot musca de nas si el tot chef de joaca are...

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:

Neatza!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Si Cezar se trezeste la 6 sau 6,30 si pana la 7 sau 7,30 il las in patut si vorbeste cu desnele de pe pereti si eu mai fur un pic de somn sau giugiuleli cu sotul.

Mergi la inceput

quote:

quote:

Poze Radu

Eu de abia astept sa mai creasca un pic Alexia sa o pun sa-l calareasca pe Spotty al lui socru-meu...chestia aia mare negru cu maro din poze..are 60 kg.. dar e bland si tantalau, Bijou il tot musca de nas si el tot chef de joaca are...

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

e frumos si ala mare..l-am vazut..pare fioros ..il tine legat tot timpul???

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanduta

quote:

Neatza!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Si Cezar se trezeste la 6 sau 6,30 si pana la 7 sau 7,30 il las in patut si vorbeste cu desnele de pe pereti si eu mai fur un pic de somn sau giugiuleli cu sotul.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

Pai asa e bine, daca nu plange si doar vorbeste singur sa mai fie lasat, ca sa devina independent!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cristina, nora te pupa dulce!Un si pentru cowboy!
La multi ani! si de la noi pentru Ilana cea cu ochi minunati , Joshua Raphael, Andrei si Alex
Tuns copilu' la ceafa, arata foarte haios. Am avut o noapte mai de cacao, Eva s-a trezit pe la 1 tipand, nu stiu care a fost cauza, abia am culcat-o intr-o ora. Cred ca o durea burtica. Ieri i-am bagat pastarnac, a papat chiar bine, bine nu cu sutele de grame, noi masuram ca si Maria a Alinei in lingurite. Azi a papat mai mult de juma de banana la dracie.
Intrebare pt Mihuta: Cand fierbi legumele la steamer stiu ca le subtiezi cu apa plata... In ce etapa ai bagat ulei, cat si de care?

Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput