Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

deci cam ca la noi..6 ani si 4 luni e diferenta..si la mine s-au gasit sa comenteze..ca-i batran..chel...etc etc..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Buna dimineata tuturor!
LA MULTI ANI MICUTILOR SARBATORITI DE ASTAZI!!!
RAMO,din proprie experienta si f multe surse,iti spun ca bebeilor pana in 3 luni cu rosu in gat si "haraieli" in piept li se da antibiotic.Este f periculoasa aceasta...hai sa-i zicem boala pt ei...Nici eu nu am vrut sa-i dau Dariei,avea 2 luni fix cand a facut rosu in gat,nu a avut febra deloc,iar 3 medici buni mi-au recomandat acelasi lucru:administrare de antibiotic sau...perfuzii...Perfuziile la bebei se pun in cap(vb iar de bebei pana in 3 luni)...Nici eu nu sunt pro antibiotice,dar sunt cazuri in care ele se impun.Nu dati cu rosii in mine,e doar o parere izvorata dintr-o experienta proprie...

RODICA...frumoasa mamica,frumoasa fetica...

MIHA,ce tre' sa fac pt acel vot?Multam de retete,esti minunata!Si...apropo de varsta,si eu sunt o "trufanda" de 33 de ani !!!
Iar sotul...e si el mai mic,dar numa' cu un an....

PUSSI,nici fata mea nu mai papa legume,nici carnita si nici ou...Poate e doar o toana ...

Aaaa,am uitat...poftiti la si la !!!

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Fetele...da' unde sunteti???
Sa nu-mi spuneti ca bebeii vostri dorm de aseara pana la ore de-astea,ca ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by ram0nica

Noi ne-am gasit un mod tare original de a incheia ziua: la urgenta!
Am sunat medicul pe la 5 sa-i zic cum se mai simte Vlad si i-am spus ca se aude un harait cateodata cand da sa tuseasca. Si m-a speriat sa nu fie bronsiolita si mai bine sa merg la urgenta cu el. Dupa ce am stat o ora si ceva pe la usi... am facut "13-14" de teama sa nu aibe ceva pana ce intr-un final ne-a venit randul. L-a ascultat cu stetoscopul si a zis d.p.d.v. medical nu e nimic alarmant (desi se simte un "zgomot" in spate cateodata cand tuseste ). Int-adevar are ceva nou: rosu-n gat (deci se pare ca nu a racit din cauza 'geamului deschis/curentului/mersul prin supermarket cu aer conditionat la 16 grade'... (dupa parerea "avizata" a cuiva din fam.) ci ca a luat-o ori de la mine, ori de la Bogdan). Asa ca mi-a mai dat inca ceva (bine ca nu am trecut pe antibiotice)...
Apropos de antibiotice la copii sub un an: innebunesc cand au cateva mamici (prietene de la VL si vreo 3 verisoare) cat de repede sar: "cuuum, nu i-a dat antibiotic?!"

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Imi pare rau ca va simptit rau. Sanatate si repede va doresc.

Fara antibiotice cat se poate si pentru orice varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by pussi

intru si eu cand pot.. ieri am luat premergator, cel de la Chicco ca a lui BB ... le-am pus 5 minute pe ceas.. rezultat:foarte curioase de jucariile de pe masuta lui... de mers nici vorba, stateau in el de parca era fotoliu cu masuta, mai ca asteptau sa le dau papa...

si o noutate pt. noi... nu mai papam legume cu carnita/ou... nu stiu care-i motivul dar asta se intampla de 2 zile. La 11 baga fructe( 3 persici+para+15 biscuiti mici de copii+100 gr. branzica / 2 bucati fata) asta fara sa ma stresez, adica in 1/2 ore sunt gata cu amandoua... si dupa nu mai papa pana seara, adica sar peste masa de legume... credeti ca e prea consistenta masa de fructe?

In rest suntem bine, Ana sta bine in fund... Elena parca acum incepe..

merg sa citesc

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

E prea mult doar pt una. Eu la Cezar ii fac circa 150 sau 200 gr de amestec. Atat ii dau nu mai mult chiar daca el mai cere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vin si eu la cafea

LA MULTI ANI SARBATORITI AZI!

ramo eu zic ac nu le este foame, cred ca-i prea consistenta masa de fructe asa cum a zis si mariussimiuc!
iuli-ana ale mele la 8:30 s-au trezit, am papat si acum se joaca dar vor adormi pana pe la 10.
victo, miha nu va plangeti... tati nostru are 44 va las pe voi sa calculati diferenta

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

Buna dimineata tuturor!
LA MULTI ANI MICUTILOR SARBATORITI DE ASTAZI!!!
RAMO,din proprie experienta si f multe surse,iti spun ca bebeilor pana in 3 luni cu rosu in gat si "haraieli" in piept li se da antibiotic.Este f periculoasa aceasta...hai sa-i zicem boala pt ei...Nici eu nu am vrut sa-i dau Dariei,avea 2 luni fix cand a facut rosu in gat,nu a avut febra deloc,iar 3 medici buni mi-au recomandat acelasi lucru:administrare de antibiotic sau...perfuzii...Perfuziile la bebei se pun in cap(vb iar de bebei pana in 3 luni)...Nici eu nu sunt pro antibiotice,dar sunt cazuri in care ele se impun.Nu dati cu rosii in mine,e doar o parere izvorata dintr-o experienta proprie...

Neata tuturor!
Nu am de ce sa dau cu rosii... ca prietnele mele ziceau de antibiotic de cum au auzit ca era faZA initiala a racelii... ca-i curge nasul si tusea un pic fara sa aiba rosu-n gat. De azi la mine deja incepe sa fie tuse expectoranta si vad ca dupa cum tuseste si el, cred ca e in acelasi stadiu ca atunci cand tuseste se aude zgomotul specific. Ieri nu era la fel... incep sa ma gandesc serios ca as mai da o tura iar pe la urgenta sa vad daca zic de antibiotic...
Multam de

Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

Fetele...da' unde sunteti???
Sa nu-mi spuneti ca bebeii vostri dorm de aseara pana la ore de-astea,ca ma

da' de unde! noi pana laora asta ne-am plictisit de jucat, tre' sa gasim alte variante distractive: mers pe afara ca de ex.

Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

si

Buna dimineata,

o data imi fac si eu de cap si ma culc pe 3 jumate- 4 si tocmai atunci praslea se trezeste la 7-7.30...

ramOnica, imi pare rau de rosu in gat si zic si eu ca bine ca ju au fost necesare antibiotice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Neatza!
Multumesc de cafea, Iuliana!
Azi fii-mea a dat un mini concert pe la 7 si am ignorat-o, drept urmare am mai dormit pana la 9:15 cand a inceput iar concertul si am zis ca poate, totusi, i-o fi foame fetei! si se pare ca am avut dreptate, a ras 240 ml lapte! E prima oara cand ii fac 240, pana acum am fost la 200!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput