Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
sanduta spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Adina si eu ieri am crezut ca imi crapa inima in mine la meci.....cred ca daca eram gravi prin 7 luni incolo ma lua de nascare
..
Apropo am vazut azi piticania la eco... statea in fundulet parca si dadea din maini si picioare...e totul ok... prin jurul datei de 7 sau 8 iulie fac TT..
..
Eram un pic ingrijorata ca toata ziua sunt cu raul ba in brate ..ba calare pe mine... ma vrea doar pt el...
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
Sa inteleg ca bb2 e fetita?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sanduta spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
helloo
ce face fetele?? bebeiI??
eu sunt asa de supi....peste cateva ore pleaca sotzu' in delegatie.......nu am fost niciodata unul departe de celalalt.....offff...incerc sa ma incurajez: merg la solar, merg sa ma vopsesc, fac fitness iar in ultimele zile pregatesc bagajul pt concediu...sper ca asa o sa treaca mai repede saptamana asta!!
ne auzim maine...sper sa am moralul mai ridicat.....
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mamisi bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
O saptamana trece repede. Eu cand am fost gravida am stat 2 saptamani singura. Atunci m-am plictisit, acum nu cred ca as mai avea timp
![](icon_smile_big.gif)
sanduta spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
karina am observat in poze ca la fel ca si Vladut al meu, fetitei tale ii "fuge" un ochisor. Am fost la 3 pediatri si toti spun ca nu e nimic anormal, ca la multi copii se rezolva in jur de un an si ceva.
Dragelor, voi ce stiti despre problema cu strasbismul a asa varsta mica? (la noi tati mai are si acum un usor strasbism, eu nu am avut niciodata, ma tem sa nu fi mostenit gena de la el...)
Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
Nu te speria, ca e adevarat ce zic pediatri. Se rezolva problema in jurul varstei de 1 an. Daca dupa aceasta varsta e tot asa atunci se incearca remedierea problemei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Nici nu stiu exact ce sa spun, doar ca imi pare rau ca aud ca aveti probleme. Eu cred ca deja el te-a invatat, adica stie ca vei merge pana la urma la el, nu e nevoie decat sa se istericalizeze un pic. Sfatul meu ar fii ca atunci cand e nu, sa fie nu. sa incerci sa-l determini sa se concentreze pe diverse jucarii.
E buna chestia asta,dar de aplicat mai tarziu,nu acum cat e bebelus.Ce si cat crezi ca pricepe el din "nu pot sa te iau acum in brate"..."nu pot veni acum,mai asteapta 5 minute"...Pentru ei exista doar varianta ACUM.
Chestia asta cu "daca am zis nu,apoi nu ramane" crede-ma ca e negociabila si la 3 ani jumate...
![](icon_smile_wink.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adinag spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Nici nu stiu exact ce sa spun, doar ca imi pare rau ca aud ca aveti probleme. Eu cred ca deja el te-a invatat, adica stie ca vei merge pana la urma la el, nu e nevoie decat sa se istericalizeze un pic. Sfatul meu ar fii ca atunci cand e nu, sa fie nu. sa incerci sa-l determini sa se concentreze pe diverse jucarii.
E buna chestia asta,dar de aplicat mai tarziu,nu acum cat e bebelus.Ce si cat crezi ca pricepe el din "nu pot sa te iau acum in brate"..."nu pot veni acum,mai asteapta 5 minute"...Pentru ei exista doar varianta ACUM.
Chestia asta cu "daca am zis nu,apoi nu ramane" crede-ma ca e negociabila si la 3 ani jumate...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
subscriu...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Cristina are pe Raducu de adoarme cu capul pe masa...
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
eeee...Raducu a fost azi noapte in discoteca cu baietii..si deh era obosit!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
sanduta spune:
quote:
Originally posted by adinag
Sanduta, nu cunosc cerealele alea, am mai zis ca inca nu mi-am facut temele, dar bio si gluten sunt doua chestii total diferite, iar nu prea au gluten tot nu se poate, ori au ori nu au (asta-i asa cu sunt putin gravida :))
si cu zaharul iara-i o teorie intreaga: nu are zahar sau nu are zahar cristalin ;-)
nu ma luati in seama, io beau virtual un gin gimlet
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Am citit tot ce scria pe cutie. Nu am dat peste gluten, si scrie fara zahar cristalizat. Asa ca eu zic ca nu au. Contine:grau, ovaz, secara, porumb, orz, mei, orez.
sanduta spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Aici ai dreptate, vad pe nepotul meu care are 6 ani. Insa eu tot cred ca exista metode sa transmiti bebelusilor astea mici acest nu. Eu nu ma pricep, nu cunosc.Asa ca aici ma opresc.
adinag spune:
quote:
Originally posted by sandutaquote:
Originally posted by adinag
Sanduta, nu cunosc cerealele alea, am mai zis ca inca nu mi-am facut temele, dar bio si gluten sunt doua chestii total diferite, iar nu prea au gluten tot nu se poate, ori au ori nu au (asta-i asa cu sunt putin gravida :))
si cu zaharul iara-i o teorie intreaga: nu are zahar sau nu are zahar cristalin ;-)
nu ma luati in seama, io beau virtual un gin gimlet
Am citit tot ce scria pe cutie. Nu am dat peste gluten, si scrie fara zahar cristalizat. Asa ca eu zic ca nu au. Contine:grau, ovaz, secara, porumb, orz, mei, orez.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar
pai glutenul nu trebuie precizat extra. din moment ce contine grau, contine gluten, glutenul fiind in componenta lui. iar cand scrie ca nu are zahar cristalin, inseamna ca numai pe asta nu-l are, dar orice alta forma dezahar este foarte probabil continuta...
sanduta spune:
Adevarul e ca Cezar al meu e un cumintel si un intelegator. Eu stiu doar ca au nevoie de atentie si de multa liniste bebelusii nostri. Eu sunt o fire un pic mai cu nervii controlati, din cauza ca sunt profesoara. Cand urla sau plange imi fac treaba mai departe sau ma duc la el si incerc sa-l linistesc. Daca plange din cauza ca vrea ceva de la mine, cum ar fii mancare sau apa, si eu sunt in mijlocul procesului de creare a mancarii si sunt pe gata, il lasa sa planga pana termina. Nu mai mult de cateva minute. Dar daca plange din alte motive ma duc la el, dar nu neaparat il i-au in brate, ci incerc sa-i distrag atentia de la plans la diverse jucarii sau jocuri. Nu stiu daca fac bine sau rau, oricum, in proportie de 50% se joaca singur. Si acest lucru cu jucatul singur, l-am aplicat de cand era micut.
Uneori ca gandesc ca poate de aceea se dezvolta mai greu cu miscarile, dar pana la urma ma gandesc ca singur descopera anumite lucruri.
Nu vreau sa dau sfaturi nimanui, nu stiu cum v-a fii cand v-a fii mare, stiu doar, uitandu-ma la nepotul meu, ca fiecare an din viata copiilor se caracterizeaza prin ceva. Ba sunt incapatinati, ba nu asculta, ba pun prea multe intrebari si asa mai departe.
Sa fie toti sanatosi si sa se fac mari, ca frumosi sunt toti, unul mai frumos decat celalat.
In legatura cu tinere sau batrane. Eu am 28 iar sotul meu 29. Dar totusi tin sa le felicit pe cele care au luat sot mai tanar. Bravo!
Eu insa prefer barbatii mai "copti" si eu rad de ce am scos.