FIV 182

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Fetelor, m-au sunat mai devreme de la Giulesti, azi (z. 15 de la et) am beta 390, deci a crescut doar cu 25% fata de ieri, cand a fost 309... Ar fi trebuit sa creasca cu 50% in 24 ore. Of, creste, dar tare incetisor.
Dr. Cocei m-a incurajat si mi-a zis ca litera cartii spune ca dublarea este la 72 ore, dar eu am citit peste tot ca trebuie sa fie la 48... In fine, sunt hotarata sa raman optimista in continuare, orice ar fi. Daca DD va vrea, acest copilas va rezista.

Maine ma duc iar la Bios sa refac testul. Deja ma cunosc cei de acolo si dupa nume cand ma vad, mai ales ca mi-am tot facut estradiolul in timpul stimularii, dupa aceea progesteronul, acum bhcg- ul... Faceau misto de mine daca mai am de unde sa dau sange.

Mamagiuliei, multumesc muuuuult !

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Fetelor, nu v-am zis, eu dupa ET am facut sustinerea cu progesteron injectabil, 2 fiole de 25 mg la 2 zile (din cel unguresc). Tratamentul l-am facut pe barba mea , desi Dr. Cocei mi-a zis sa nu fac, ca nu e nevoie (mi-a iesit progesteronul 45 a doua zi dupa punctie), sa nu luteinizez prea devreme endometrul. Azi i-am spus insa ce traznaie am facut si nu m-a certat, mi-a zis ca daca nu a afectat implantarea acum e ok, dar sa nu-l intrerup sub nici o forma.Culmea e ca ieri am repetat progesteronul si mi-a iesit 39, deci mai mic decat la punctie, dupa atata tratament...tare ciudat.

Mi-a spus ca ar trebui sa fac rost de fiole de progesteron de 250 mg si de estradiol de 10 mg din Germania, dar nu voi putea in timp atat de scurt... Practic mi-a zis ca ar trebui sa fac cate 500 mg progesteron+10 mg estradiol pe saptamana, adica exact compozitia fostului Gravibinon. Nu stiu ce voi face, deocamdata continui cu cel unguresc, desi e mult mai slab, n-am ce sa fac. Cel putin pana la eco, care e pe 27.06.

Fetelor, va pup pe toate si va multumesc.

pozici

James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva47 spune:

Buna Rami,
cred ca te pot ajuta cu cateva fiole de progesteron injectabil unguresc.Eu am facut de curand FIV in Ungaria si mi-au ramas .
Cand ajung acasa o sa le numar ca sa iti spun exact cate am .

Mergi la inceput

Eva, iti multumesc din suflet ! Deocamdata pana la eco din 27.06 mai am si eu din cel unguresc, problema e ca mi-ar trebui progesteron de 250 mg, deci mult mai concentrat, si mai ales fiole de estradiol de 10 mg. Iti multumesc oricum mult de tot ca te-i oferit, sa vedem ce va mai fi pana atunci... Te

pozici

James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Rami: si eu te pupic,felicitari inca o data,eu zic sa stai linistita cu cresterea,caci creste...nu poate fi chiar ca la carte.

Iana:felicitari pentru frumosii embrionasi,sa dea Doamne-Doamne sa se lipeasca acolo si sa stea 9 luni!Te pupic!

Adenuti: bafta multa si tie!

Ioana: baftaaaa!!!!Sa iasa ovocite muuulteee!!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Rami felicitari si de la mine si sa ai grija de tine.Nu stiam ca esti tulceanca.
Multumesc celorlalte fete pt. sustinere

Mergi la inceput

Nusyca, incerc sa gandesc pozitiv.

Da, Iana, sunt tulceanca (ca si Nusy, Gabiu, Sheri) desi plecata din '92, inima mea tot acolo e (si parintii ). Asa ca ajung cat de des pot prin zona. Ai grija de tine.

pozici

James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Rami, imi dau seama cum stai dar trebuie sa speri si sa ai incredere. Ideea e ca A CRESCUT, ceea ce e foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Rami - iti tin pumnii stransi stransi sa fie bine. Felicitari pentru reusita. Te-am vazut - acum vreo 2 sapt. cred prin Giulesti - eu asteptam la eco. Acum stau si eu in pat si astept sa vina barza. Doamne ajuta pentru toate fetele sa reusim.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor
eu nu am ce raporta, am intepaturi de ovare si cam atat , azi am facut 150 puregon si vom vedea spe sa fie bine.
Pup toate fetele

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput