FIV 182

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Miruna - eu am considerat ca fost suficient sa stau 8 zile dupa Et in pat asa ca.......dar treaba n a stat chiar asa, adica ieri am plecat cu 2 ore mai devreme de la birou pt. ca aveam dureri de burta; asta este, acum ce o vrea Dumnezeu ! cert este ca azi am venit iar la birou si sper sa nu mai fiu nevoita sa plec devreme; bafta , sa ti creasca foliculasii !
Rami- felicitari si bebel sanatos !
Adenuti, Iana- felicitari pt. embrionasii din burtici !

va pup fetelor

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Ramiiiii felicitari mamico din toata inima!Ai stat tu in barlog dar ai stat bine!Sa fiti sanatosi , sa nu aveti probleme si sa treaca repede 9 luni pt. a va tine in brate puiul!Ma bucur din tot sufletul pt. tine!

Eu ma reintorc in barlogelul meu (de citit nu-mi scapa pagina...dar de scris nu am ce...decat felicitari asa ca...sunt prin zona...)
fetelor- aflate in asteptare...va urez multa bafta!
Valeria- iti doresc o sarcima cat mai usoara!
Ioana-e de bine...bafta in continuare!Trebuie sa iasa!!!
Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Rami nici eu nu te-am uitat si vestea ta m-a bucurat enorm!!!!Inca o veterana a reusit!Uraaaaaa!Sarcina cat mai usoara si bebe sanatos!

Iana, Adenuti si toate fetele in focuri va tin pumnii stransi!!!!Agatati-va de piciorul lui Rami si sigur va fi bine!!!!

Cate un pentru toate-fiv-oasele mele dragi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

rami-felicitari ,sa ai parte de un frumos si sanatos .
si noi sa te urmam .pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

va multumesc la toate pt ca sinteti alaturi de mine
acum stau mai mult in pat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

RAMI, FELICITARI, ce veste super, ma bucur pt tine, sa ai mare grija de BB, si ma agat si eu de piciorul tau, daca tot esti asa fortoasa.
iana_mari, adenuti, stati linistite in patut si peste 14 zile sa ne aduceti vestile cele mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Fetelor, cu asa sustinere, e imposibil sa nu fiu optimista ! Tare m-au emotionat mesajele voastre, va multumesc din suflet !
Dimineata am fost la Giulesti sa donez sange (azi eram programata la test la ei) si in jur de ora 14 voi afla rezultatul, Doamne ajuta !

Dream, un special pentru tine !

Cristal, Feli urmati si voi cat de curand !
Ionica, o sa fie bine de data asta, ai sa vezi. Si eu cand am facut prima data protocolul lung cu atat de multa inhibare nu mi-a priit deloc, pe protocol scurt a fost cu totul altceva. Iti tin pumnii, draga mea !

Valeria, FELICITARI DIN SUFLET si tie, tare m-am bucurat cand am citit vestea buna ! Sa-ti traiasca inimioara !

Dany, te mult vecinico ! Barlog-barlog, dar ceva planuri la orizont trebuie sa fie, spune-mi ce mai faci. Adevarul e ca si mie mi-au trebuit aproape 2 ani pana la urmatoarea incercare...acum imi pare rau ca n-am facut-o mai repede, dar poate a fost mai bine asa.

Kora, si tu ai fost atat de aproape data trecuta, lasa ca data viitoare va fi bine SIGUR !!! Esti o invingatoare sa stii !

Doris, multumesc din suflet, tu ce planuri mai ai ?

MariLolutza, Adenuti bafta multa si voua !

Dariaioana, imi suna foarte bine simptomele tale, ti-am urmarit evolutia in timpul stimularii (am fost cam in aceeasi perioada) si a fost super ! DD sa te ajute.

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

rami, tin pumnii ca hcg sa aiba cresterea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Dodo, Moni

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Wow, Rami, asta da veste, felicitari din suflet, sa ai 38 de saptamani linistite si frumoase si bb sanatos !!!
Felicitari !!!

Noah uite`asa urmeaza si restu` de fete pe care le astept io de multa vreme, jtiu io care ... :-)

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput