FIV 182
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
felicia_ spune:
Rami, FELICITARI! Yuupiiii!
Taare mult m-a bucurat mesajul tau, si imi place atitudinea ta optimista- realista!
Adenuti, Iana, super vesti! De acum, important e sa nu va stresati (daca s-ar putea...)
Miruna, eu nu mai am nicio veste deocamdata, nici macar planuri nu mai fac. Om vedea, spre toamna-primavara...
Ioana, eu am asa o presimtire, ca vei reactiona mai bine cu menopur!
Avalon, Cellu, Moniland, Antosit, Luli
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
amzulica spune:
Gata fetelor - m-am ridicat si eu din patuc nitel sa fac un dus - din 8 embrioni de 8 celule ce aveam vineri - am ramas in 2 blastocisti: unul de categorie A si celalalt de cat. B. Testul il fac pe 26 - Doamne ajuta. Succes tuturor.
Cami
Avalon spune:
Hai ca mi-a placut ce ai zis, Rami , te si vad cum tragi tu piciorul delicat cu 10 doritoare dupa tine! Pupam fata fortoasa si sufletista!
cristal1995 spune:
Rami: suuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!
Pup fata graviduta si sa te ajute DD in continuare!
Va pupic pe toate si sa vad numai vesti d'astea (ati auzit, iana_mari , adelnuti , da?! )
Aly-"Inca mai sper..."
luli spune:
Rami eu incerc sa ma prind
fetelor ce mai stiti de Liana? mie imi e dor de ea nu am mai intrat de multisor...
Behind every love is a great story
Luli
dream1971 spune:
Rami m-ai scos si pe mine din "hibernare" cu o asa veste mare.
Felicitari si o sarcina usoara usoara pana la capat! Ma bucur tare mult pentru tine si ma sa fie totul bine.
Iana, Adenuti si toate fetele in focuri, bafta multa si sa auzim numai vesti bune.
Va pe toate.
Dream
mari_lolutza spune:
RAMI 73, iti urez sa duci cu bine sarcina la termen si sa fii o mamica fericita.
ADENUTI SI IANA MARI, voi o sa aveti cite 3 bebelusi frumosi si sanat
osi. D-zeu sa va ajute sa va tineti tripletii in brate.
Mii de tuturor fetelor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Rami73 felicitari iubita si o sarcina usoara i-ti doresc! Abia asteptam sa dai vestea, chiar ma intrebam cand o sa scrii. Daca testul de sange a crescut e foarte bine, nu-ti face probleme.
Felicitari inca o data iubita!!!
Amzulica, Adenuti si Iana_mari sa aveti grija de puiuti!!
Felicia multumesc iubita! Adevarul e ca simt ca e alt tratament, pentru ca fata de data trecuta, cand nu m-a durut nimic, acum e altceva. Ma dor sanii deja, m-am balonat si simt frecvent intepaturi in ovare, asa ca sper sa fie de bine!!
cu drag Ioana
valeria72 spune:
Rami nu am putut sta deoparte cand am vazut vestea cea mare....FELICITARI din tot sufletul si sa fi o mamica sanatoasa cu un bebel sanatos. Si eu in ziua 11 tot 138 am avut BHCG si in ziua 13 283, si ieri am vazut o inimiora la ecograf asa ca nu te impacienta ca totul este bine 6+
DORIS_71 spune:
Rami 73 bine te-ai reantors printre noi cu vesti asa bune. Sa fii fericita mamico si sanatos. Acum stai linistita ca totul o sa fie bine.
toate FIV-oasele.