Puiuti de Randunici 2008!! (34)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
Neata, si eu la cafea! Si e urat afara vad, vant puternic, desi au anuntat pentru azi 28 de grade, adica foarte cald. Dar probabil la pranz.
Stela, imi pare rau ca au piscat-o tantarii pe Teo, intreaba la farmacie daca poti sa o ungi cu ceva impotriva lor. Eu il dadeam pe Razvanel cu Autan de copii, dar pe la 3 ani, nu stiu daca se poate la bebelusi asa mici. Trebuie intrebat la farmacie sau poate stiu doctoresele noastre sau Lyvy, sigur trebuie sa stie.
Ma cam doare piciorul si am dormit toata noaptea cu grija sa nu ma lovesc la el,iar dimineata cand m-am dat jos din pat abia calcam pe el. Acum si-a mai dat drumul.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
clauclau spune:
Am reusit sa vad pozele de aseara...
Sovi, mamaaa, ce sexoasa esti! Chiar asa, parca esti din Clona! Frumoasa rau, ce mai!
Gecko, tu arati la fel de bine si acum, cred ca toate te invidiem!
Luny, lasa ma, ca o sa fim la fel de slabe si frumoase in cateva luni. Super pozele!
Nu le-am gasit pe ale lui Floriio, dar mai caut...
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Giani, iti sta super, super, super cu parul lung! Am vazut poze frumoase cu multe haine in spatele tau! Chiar asa cuscra, unde lucrezi?
Floriio, am gasit si pozele tale, dar ce slaba ai fost!
Ursuleata, tu esti frumoasa oricum! Si sa vezi ce repede o sa slabesti, dupa prima sarcina e mai usor...Eu ajunsesem mai slaba decat inainte de Razvanel. E adevarat ca mi-a luat vreo 9 luni cred , dar aveam 48 de kg.
Mmmmm, ce buna e cafeluta aburinda, mai ales cand bebe doarme si o savurez linistita pe forum!
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Oauuuuu, emisiunea mea de sambata dimineata!!!
POZE
POVESTEA NASTERII
natynic spune:
Clau, vrei sa te bruiez? . Da si cu fastum gel pe la picior, e minunat.
Stela, cred ca are Cami dreptate, Fenistil. Noi avem acum plase la toate geamurile, cu exceptia baii, sper sa nu o "sarute" lighioanele si pe Iulia, mai ales ca am eu teoria mea ca tantarii iubesc grupade sange 0I pe care o are si ea, ca si tax-o.
Simo, eu zic sa te mai conversezi cu fetele si abia apoi sa-l intrebi, cand ai mai multe date. Asta daca nu l-ai deja pe sotz!
Fata mea care de cateva zile nu se mai trezise noaptea deloc azi-noapte s-a trezit, a urlat RAU de foame, apoi a continuat sa-si manance mainile cu pofta si asta face si acum. Cred ca ar manca non-stop, nush ce are, prag de crestere sper...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Naty, dar ce bine ca m-ai bruiat ca ma simteam cam singura! Iulia sigur este la un prag de crestere...Am vazut ca ea creste foarte, foarte frumos!
Ok, o sa-mi dau si cu fastum gel, parca mai aveam putin prin casa, o sa verific.
POZE
POVESTEA NASTERII
natynic spune:
Mai esti, Clau? Eu am lipsit ca i-am facut Iuliei un pic de suc de morcov, sa mai lase pumnisorii un pic in pace. Deocamdata i-a lasat, sa vedem cat dureaza!
Ce urat e afara...si randunoiul doarme, ca s-a uitat azi-noapte la un film de groaza pe HBO, la 2.30 cand ii dadeam de mancare Iuliei era in plina actiune
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Ursuleata,nu am descoperit nimic !ca nu am conversat prea mult si doar am raspuns vag la intrebari....si Naty,nu i-am dat nici cu
,nici nu i-am
,ca am 100 la 100 incredere in el,dar m-am enervat ca da la oricine adresa de mess!avand in vedere ca el intra pe mess de vreo 2 ori pe saptamana ca nu are timp!si mai intru eu
,si hop sar toti pe mine cu diferite probleme si necazuri si nu ma bag
,adica nu intotdeauana
! oricum,a plecat de dimi pe la 8 si am uitat sa-i zic ceva...dar vine el acasa
!
Soviiiiii,de tine am uitat sa zic ca te-am vazut in poze...
Cuscra,imi pare rau de tantarii aia...asta inseamana ca Teodora e o Dulce,devreme ce au tras tantarimea la ea!intreaba la farmacie cu ce o poti da...nu stiu,aici in bv nu prea sunt tantari
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
si la Bv e tare intunecat,plin de nori,azi-noapte a si plouat....nu prea cred ca vom iesi azi pe afara!o astept pe mami sa ne aduca coliva
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
mda...voi ziceti ce copii ascultatori aveti, ca dorm toata noapte, al meu de cateva zile se trezeste la 1, apoi 3,30, apoi 5,30-6..
eu nu o sa dorm o noapte intreaga niciodata????
blanka imi pare tare rau de Eric, mah, dar cum asa, cu antibiotic si tot sa aiba problema?..hai ca o sa fie bine
ariel,nicoleta deistractie placuta la botez, sa veniti cu poze frumoase!
nicol pai o luati noua, nu?supertare, bravo, s-o stapaniti sanatosi!!
stela nasol cu tantarii astia...noi suntem devorati de paianjeni cu toate plasele din geamuri!!..noroc ca la Matei nu au ajuns, dar daca ajung. ce ma fac?nici nu-i gasesc, aspir zilnic, ii caut in pat, dupa pat, sub pat, nimic nene!..avem vita de vie si cred ca de la ea sunt, din aia miiiici rau, intra prin plasa de la geam
naty si eu si Mufarina tot 01...pe mine m-au terminat paianjenii, Doamne ajuta sa nu ajunga la el!!!!
LA MULTI ANI, Mihnea Adrian de Teo SI SANZIANA DE KYA!!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!