Puiuti de Randunici 2008!! (34)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Nicoleta spune:
Salut.
Intru rapid, maine avem botezul... speram sa fie bine! Bb a avut parte de cantarirea saptamanala (am rezistat), are 5.800, 6.050 imbracat din care am scazut greutatea hainelor (vai, ce m-am mai stresat saptamana asta..). Si mai sunt 12 zile pana pe 25! Sunt fericita in noaptea asta...
Sa ne tineti maine pumnii!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nicol_conte spune:
Eu sunt rupta de oboseala, dar nu puteam sa ma bag la somn pana nu ajungeam la zi cu cititul.
Asaaa.....am vazut o gramada de poze cu "before/after" care m-au dat pe spate mai fetelor.Unele va vaitati degeaba ca sunteti grase.Pai ca sa va arat cand eram si eu slaba ar trebui sa caut poze de acum 4 ani cand aveam 47kg, nu 62 ca acum,dar sincera sa fiu nu-mi mai doresc sa ajung chiar atat de slaba .Dar vreo 7 kg tot vreau sa le dau jos.
Am vazut pozici si cu Ursulet ranjit si frumos si Rebecuta vorbitoare si cantatoare ,precum si pui de Gecko nud si ranjit.
Luny ma bucur ca te-ai impacat cu randunoiul.La randunoiul meu i s-a pus mare pata pe un Range Rover,a dat comanda aici acum vreo 2 luni(inainte sa nasc)si masina veche avans si aia i-au spus din gura ca masina vine in 3 luni. Acum cand se apropia termenul i-a luat la intrebari in ce stadiu de productie e masina lui si aia au zis ca termen de livrare e 15 august,adica 90zile lucratoare. Si s-a enervat al meu randunoi ca trece vara si noi nu avem cu ce pleca in concediu(ca in Kia mea nu incapem cu 2 copii bagaje,carucioare) si a gasit la nemti pe stoc masina care si-o doreste cu livrare imediata.Si ceva mai ieftina.Asa ca n-a mai stat pe ganduri si fuge sa o ia.
Clau imi pare rau de patania cu bolovanul.Bine ca n-a fost mai rau.
Valentina vacanta placuta!
Va pupic si plec si eu la somn ca nu mai pot ,imi pica ochii-n gura.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
nicol_conte spune:
Blanka imi pare tare rau pt micul Eric. Tinem pumnii sa fie bine
Nico petrecere frumoasa maine la botez!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Am muls 120 ml din sanul grasan
L-am pus la frigi si am ce sa completez maine la puiut!
Blankar, bafta multa cu analizele, imi pare rau pt. micutul Eric!
Ma duc si eu la dus si la nani, noapte buna!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mihutza11 spune:
mai ce de poze cu before/after pe aici... care mai de care mai "grasa"
Clau frumos cadou de la Mos!
Sovi parca ar fi o scena din "Clona" in poze!
si iar am vazut filmulete si poze cu bebici vorbareti si zambareti! toti niste frumosi, bineinteles!
Clau ce nasol cu bolovanul ala..
Blankar offf, iar? multa sanatate lui Eric!
s-a trezit si Andra si acum e la papa.. numai bine ca am apucat sa citesc si sa mai vad si meciul.. bai sunt nebuni olandezii astia! i-au desfiintat si pe italieni si pe francezi.. asta e fotbalul!
in alta ordine de idei, azi noapte s-a trezit pe la 3.40 si pe urma la 7... daca ar face asa de acum inainte si sa nu se mai trezeasca chiar pe la 5-6 ar fi super.. ideea e ca aici soarele apune cam pe la 7 seara si rasare pe la 5am, indiferent de anotimp.. de aia ea cam pe la 8.30-9 seara deja doarme iar la 5 cam gata cu somnul ca e zi, asta dupa trezirea de pe la 2am pt papa.. sa vedem cum o sa fie la noapte..
gata trimit ca am program de divertisment acum
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
buhuhu! vad ca asta va fi salutul meu de acum inainte:))) MI_AM FACUT MOLIFTA!!! tralalallala! apoi, "m-am distrat"...am smotruit, am bucatarit, am facut un tort superb si tare m-am laudat cu el...maine fac poze:) sa va fac sa lesinati de pofta! deci, maine ne crestinam:)...asa ca, imi cer scuze, ca nu voi fi prin zona.
vreau si eu in ior, mirecuri suna bine.
sovi, "les femmes" mi-a placut mai mult, e mai permisiv nea monti acolo, iar ig=indice glicemic:)))
butu, baga galactogil
clau, m-ai facut paf cu poza ta (i-am aratat-o si la randunel si a facut asa:
kitzy, ma oftici rau de tot!!! ce slabutza esti tu dupa ce abia ai nascut!!!
floriio, prefer poza de acum:)
naty, nu o sa ma mai placi tunsa?? pt ca azi m-am tuns iar:))), dar nu f. scurt, am dat doar o forma capitei aleia:))) si m-am si vopsit,dar asta va fi surpriza pt ior:)
am vrut sa fac poza sa va arat..., da am unochi umflat, de la prafuiala de aseara, din timpul vijeliei...
simo, ia-le de par!!! ahhahhaha
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
CristinaGoji spune:
Neatza,
La multe luni Mihnea Adrian si Sanziana
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
mstela spune:
Mey,pe fata mea au muscat-o tzantzarii rau azi noapte si are multe semne pe fata si pe manutze
...Mama lor de javre!!!!Daca-i prind!!!
Au intrat nenorocitii pe la bucatarie si eu am deschis usa azi noapte la dormitor,fiindca era prea frig cu geam deschis.Cu ce sa-i dau?Cine a mai patit?Pot sa dau cu Bepanthen??
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
cami33 spune:
Stelutza, pt intepaturi de insecte se da cu Fenistil Gel. Este foarte bun.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
poze Luca
mstela spune:
Mneata Cristina.Mercic de cafea.Iau o gura,ca-s enervata.As desfiinta specia tzantzarimii daca as putea.Nu i-am suportat niciodata si sunt singurele vietati pe care le omor cu placere.Si..pana la fata mea...de data asta au intrecut orice limita!!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"