Puiuti de Randunici 2008!! (34)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Gecko, Luni, v-am vazut, sexoaselor!
Ce imi place subiectul asta cu before&after! Bagati, fetelor pozici! Dar si mai tare mi-ar place sa punem poze decand eram mici, ca m-au amuzat pozicile de Giani si Luny
Stela, daca vorbesti de pozele de la intalneala, eu n-an facut. decat cu telefonul 3 poze, aflate la semnatura.
eu planuiesc sa cumpar anti-tzantari cu ultrasunete, cu baterii eventual, sa il iau si in parc cu noi sau cand oi merge la tzantzarimea aia din delta.
Clau, acum tu esti "doamna cu butucul"? insanatosire grabnica la picior!
Vai, Simo, ce banuieli iti trec prin minte cu Omu tau? :))
Bine ca ati rezolvat frumos
Blanka, sanatate multa la pici, strangeti de gat balaurul!
Mihutza, cum adica din "clona"? adica nu m-am schimbat de atunci???
Asta cam e si problema mea cand se trezeste Sasha la 5, apoi de multe ori nu mai pot sa adorm.
Ariel, gata, nu mai semeni cu Georgica Michael??
Naty, apropos de tantari si grupa de sange, eu cu sora avem aceeasi grupa (A) si pe ea o pisca rau, pe mine nu prea!
Si sa nu tzipi la margaretele mele, ca pica Cu ocazia asta am revazut ce poze indecente am din trecut! ce hippy am fost si ce mama am ajuns.
Luny, stii vorba aia, POATE vom reincepe sa dormim toata noaptea dupa BAC-ul ultimului copil :
ARoxana, n-ai vazut in Carol un cuplu luptandu-se cu un big kk de bebe? Am fost si noi de cam de la ora 13 la 15.
Panza de la botezul nostru era nefinisata, da eu nu stiu daca e musai asa. Am lasat-o pe nasha sa isi bata capul :)
A, si mi-a poruncit sa ii fac un cearceaf la bb din panza aia.
Elara, norocoasa sa ramai mamico, si cu bebe(i) ideal(i)
Eu nu cred ca s-o obosi careva sa adauge mascari la apret. Noi ii mai facem baie si cu taratze.
La asistenta trebuia sa ii zici "ba pe-a ma-tii"
Bubu, cred ca deja ti-ai facut limonada. Eu zic sa iti pui ghimbir cate putin si sa vezi cum iti place. Eu pun cam jumate din bucata aia mai mare care ti-am dat-o. Arunc in blender o lamaie curatata, miere si ghimbiru, 1 litru de apa, le bazai si gata gingerela.
Sorry cu kk, noua inca nu ni s-a intamplat sa iasa din pampers, niciodata!
Simonette, ma bucur ca ai asa satisfactie din partea puilor tai, asta sigur iti da aripi acolo.
Si soro, cand la "alea-alea" nu te mai gandi docamdata la aspectul tau fizic, gandeste-te la al lui (ca tot il laudasem eu). Si in timp o veni si randul fizicului tau sa iti fie pe plac.
Tre sa recunosc ca nici noi nu prea prestam.
Maria, ce pe fatza e Tudor cu apropourile! si cum se lupta el cu perna!
Naty, super ca ai trimis cartea aia!! ma duc sa o descarc
1.Bai, Sasha a inceput sa se intoarca de pe burta pe spate! Si l-as mai lauda de ceva, da mi-e ca au invatzat dr*cii sa citeasca si vin sa imi tulbure apele :)
2.Azi in parc s-a luat de noi un cuplu de pensionari sa ii punem pernuta la copil in carutz. Eu: pai pediatrii nu recomanda! Ei: macar ridicati spatarul!! eu: bb tre sa stea orizontal la varsta asta. ei: treaba voastra, da sa nu regurgiteze!
3.Voi stiti ce se face cu lumanarea de la botez?
4. randunoiul meu schimba in medie 1 scutec la 2 zile, ii face baie zilnic si ii vorbeste frumos si ii canta in timpul asta, face ture cu bb prin casa cand e marait, il imbraca daca ii zic cu ce, si il preia cand il rog, ma mai suna pe parcursul zilei sa ma intrebe daca suntem bine, face cumparaturi, ne scoate in parc cam odata la 2 zile, il pune la gimnastica. nu prea face Omu treaba prin casa, dar daca este acasa, ii mai las copilul si fac eu treaba.
Pacat ca uneori ajunge cam tarziu acasa. Mai nou suna sa ma anunte cand intarzie.
5.pup toate randunicile, vizibile sau invizibile
6.edit: Gudinde
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Simo27 spune:
Simonetta,ne-ai zis-o!
Randunica Alintata
!!!
Cuscra,de oboseala ,ai gresitginere-tu nu are deocamdata mess
,doar cuscra-tu(cum s-o zice
-ca asa sun atare naspa
)!si eu mereu ti-am raspuns,da?
asa-i cu barbatii astia,nu stiu cum sa se sustraga,al meu macar are motiv:are grija de David
-si asa e !!!
si eu Mamica Obosita
Oana,vreau sa iti spun ca am facut spuma de cioco,deliciu ,nu alta!am pus-o si la congelator ,am vrut sa-i fac poze,dar au venit 2 prietene si am dat-o gata pana sa fac poze
!mama,ce retete are fata aia acolo,si ce fain le explica!merci mult de tot
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_sp_Claudia/Roxana_sp_Claudia.jpg)
Roxana Claudia spune:
Dragi randunici am trecut nitel si pe la voia ca sa va salut (desi nu stiu daca conteaza pt careva!) si sa las vorba ca plec la mare pt o sapt ...si sper sa va regasesc la fel de ciripitoare ca si pana acum!
De fapt ce randunicile mele sa facem in perioada asta de varf a campionatului??? Doar sa barfim barbatii, sa ne zicem ofurile, si sa stam dupa copii...
Simonette - iti tin isonul si eu pe aici!! Sa stii ca eu am cam ramas fara laptic pt bebic si nici al meu nu vrea bibe Asa ca nu esti singura suparata pe chestia asta..
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
Simo27 spune:
Sovi,eu am pus lumanarea intr-o cutie ,alaturi de cea a lui David
!ca asa mi-au pastrat-o si parintii mei..inca mai am lumanarea de la botez
WoW,Sovi,pe Omu tau il declar Taticul Model al Crengutei
Edit:Roxaniciu,sa aveti parte de o saptamana cu soare la mare!!!si sa sti ca iti simtim lipsa
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
sovietica spune:
RoxanaC, multumim ca ai trecut pe aici! Sa te bucuri de mare, astept sa povestesti cum e cu bb mic la mare, si sa dea Domnu sa iti ai laptic mult
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac
sovietica spune:
Simo, i-am zis randunoiului ce ai zis de el si ce s-a umflat sper sa nu i se urce la cap :)
pozici
mstela spune:
Simonette,nici eu nu ma las.Am papat de cu cina,haha,m-am dusuit si acum mai stau pe aici ca nu mi-e somn.Toata lumea doarme,in schimb.
Sovi,scuze,m-am prins acum ca pozele de la semn sunt de la alte mamici si le am.merci pentru pontul de a lua aparat antitzantzari.
Nici nu stiam de existenta lui.Am cercetat acum si o sa comand rapid,dar cred ca pt priza,ca eu in casa am probleme mari.
Cuscra,asa e,tu ma vezi mereu.
Scuze,de cuscra-meu ziceam,sigur.
Ginere-meu atat i-ar trebui,sa aiba fete multe in lista la mess..
Te delectezi cu spume de cioc acum,aa??
rOXANA.Distractie placuta la mare si mai vino si pe crenguta ca te asteptam!
Acum chiar ma culc ca vad ca nu mai stiu sa mai scriu...Nb.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Ali_bia spune:
Mie mi-a zis preotul sa vin cu lumanarea la biserica, nu stiu de ce...maine dupa slujba ma duc cu tot cu fata
Sovi chiar e tatic model....dar sa stiti ca si al meu face ABSOLUT de toate, ii prepara lapticul, o schimba, o adoarme, sta cu ea cat timp sunt plecata(o singura data a stat peste 3 ore, si sa descurcat fff bine), deci face tot ce trebuie sa faca o mamica, la baita nu vreau eu sa-l las desi mi-a zis ca vrea el sa incerce..
Roxana sa te bucuri de mare
Va pe toate si NOAPTE BUNA!!!!
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
Ali_bia spune:
aaa....
LA MULTE LUNI SI MULTI ANI PENTRU:
ANDREI de Butucica, REBECA de Monica9 si ANTONIA de Bitza
LA MULTI ANI ADRIELLA, MULTA SANATATE SI TOT CEEA CE-TI DORESTI TU DE LA VIATA!!!
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
simonette spune:
Nici eu n-am reusit sa adorm dar cred ca sunt ultima pe ramurik..
Sovi, nu ma mai joc... Al meu nu i-a facut baitza pana acum, compenseaza insa cu faptul ca face treaba in casa. Dar maine il las sa ii faca si baitza, ca de fapt nu cred ca ar refuza ideea! Si la noi cumparaturile le face numai el
Acum suntem suparati
Stelutza
Simo, pai cat sa mai rezist?
mami de Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!