Puiuti de Randunici 2008!! (34)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
simonette spune:
Simo te mai ca mai citesti posturile mele...se vad mai? Ca am impresia ca am devenit invizibila ptr. majoritatea...
Asta e...
Cred ca m-a cusut prea tare, dar faptul ca nu prea am exersat face ca durerea sa persiste inca! Ca de cand am nascut cred ca am
de vre 7 ori... e putin...nu?
Adineauri am observat ca nu mai doare aproape deloc, , dar senzatia ca-s caraghioasa n-a disparut!
mami de Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ali_bia spune:
Iar dispar ca magaru' in ceata...
Am vazut si eu pozele voastre cu before/after, foarte frumoase si sexi, Clau m-ai innebunit cu dresurile alea nu mai zic de randunoiul meu
, scuze dar nu m-am putut abtine sa nu i-o arat si lui(oricum era langa mine , am dat sa inchid repede dar tot a observat-o), si celelalte fete ati fost si sunteti frumoase,Naty cea mov,(nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu masina de facut paine, nu am) ursuleata tunsa scurt, sovi,simo parca si....nu mai tin minte
scuze...
Simonette imi pare bine ca Yannis e un cuminte, asa tot sa mai faci copii, si cred si eu ca poate nu te-a cusut dr bine sau te-a cusut de te-a facut virgina iar...
..imi pare rau ca te jeneaza
Si si restul fetelor
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
Ali_bia spune:
Se vad posturile tale Simonette si nu esti invizibila, poate fetele sunt la plimbare si de asta nu ti-au raspuns...
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
underqueen spune:
hop si eu!
simonette
la noi ploua de rupe si e frig de noiembrie...brrrr...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
elara spune:
Simo, eu sigur te-am vazut. (eu ce sa mai zic ca am pus poze si nu spune nimeni nimic? ). Clau stiu sigur ca le-a vazut ca am vb pe mess... dar restul...habar nu am... Si ce sa zic? Asta e...Imi spun ca probabil ca ati vazut dar uitati sa scieti..ca si eu patesc asa.)
Asadar, Simo, Asa da copil!... Suuupeerrrr!!!
Pe mine una "m-ai luat"
Sa "crosetez" si eu ceva despre sotul meu: sta cu fata, face treaba in casa (aspirat, spalat vase dar rar, la fel si gatit, dar face ordine in balcon si in debara si repara ce-i de reparat sau vopsit), grosul cumparaturilor. Merge cu fat la plimbare, imi da medicamentele sa i le dau, imi da ce imi trebuie (daca e langa mine fara sa cer) cand eu ma ocup de ea (la schimbat si ingrijit) ii facem baita impreuna: el aduce cadita cu apa, uneori o spala singur dar de obicei o spal eu iar el ma asista, apoi ii usuca parul cat timp eu o sterg si o dau cu crema si apoi o calmeaza cat o imbrac eu ca atunci e cam nervoasa si o ia plansul, apoi eu ii dau papa si el strange tot in urma noastra (ritualul baitei se desfasoara pe pat in dormitor).
Cel mai rau ca enerveaza ca NU SCHIMBA SCUTECE!!! a schimbat in 3 luni doar vreo 2 si alte 2 doar le-a dat jos. Degeaba il mai cert eu uneori, pana acum cred ca doar de vreo 3 ori am cedat nervos... dar nu stiu cat va mai dura situatia si cat voi rezista eu...
Implicit nici hainute nu schimba...Doar uneori ma ajuta sa ii puna un pantalonas ori o soseta cand eu o tin in bratze ca plange fata daca o tin mult pe spate si e in toane rele.
Dar in mare sunt multumita de el.....nu stiu insa cum mai rezist sa o schimb DOAR EU...Nu ca m-ar deranja actiunea in sine dar e obositor dupa o vreme...Hai, ca sigur am inteleg cineva, nu?
Am sa caut si eu niste poze faine de dinainte (am si unele mai...deocheate dar mi-e cam rusini ) si poate imi fac curaj sa imi fac si o poza "in toata splendoarea" de dupa nastere ca pana acum la orice poza eu ii tot spun sotului sa ma pozeze cat mai de sus sa nu iasa burtoiul
Cum spuneam: daca m-a crezut gravida asistenta!!!!...
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
gudinde spune:
Simo27 sper ca se simte bine Barosanelul si multi pupici tie
Roxana cum mai e cu maseaua?
Olga
underqueen spune:
elara am vazut eu pozici cu Maria Roxana superba la botez! si apropo de sot: nici al meu nu schimba scutece
; si la noi baitza pe pat in dormitor si el strange dupa noi si pregateste bibe cat il imbrac eu
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
clauclau spune:
Vaiii, ce terasa draguta au facut in IOR. Super, am fost la plimbare de la 5 si la intoarcere am descoperit terasa, bineinteles ca am inaugurat-o si noi. Si Rebecutza a stat cumintica pana am consumat noi una, alta!
Elara, am vazut pozele si filmuletul dar nu ti-am mai spus apoi ce mult mi-au placut!
Simonette, este extraordinar ce spui de micul Iannis, ma bucur ca ai asa un pui model. Neaparat sa mai faci o fetita ca o sa moara tati dupa ea. Iar cu treaba cealalta, crede-ma ca nici eu nu am nici-un chef desi am cezariana si n-are nici-o legatura cu durerea. Cred ca din cauza oboselii, caci seara pic franta dupa ce o culc pe Rebe, iar dimineata pe fuga nu-mi place! Offff, stiu ca nu e bine pentru viata de cuplu, dar deocamdata nu gasesc resurse si pentru asta! Sper ca in viitor sa fie mai bine!
Ali, Simo, Gudinde,
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
acum am venit din Carol, cu cuscra, de la plimbare!era cat p-aci sa ne sperie vremea, dar tare frumos a fost pana la urma...Amira tot mai dulce, m-a topit cu zambetele si ochiadele pe care mi le arunca!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Bubu, spune-mi si mie, te rog, cat galactogil sa pun intr-o cana cu lapte, de exemplu?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!