Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (157)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
Papanash eu nu am ajuns la vot desi asa mi-am propus, dar nu stiu daca e coincidenta sau nu azi era un panou la Academie jos cum ca se apuca de pasaj subteran la Razoare si parca mai scria ceva si de metrou, dar vineri sigur nu era cred ca l-au pus peste noapte de bucurie ca au castigat alegerile abia astept sa merg spre casa sa apuc sa citesc tot ... sper sa nu fiu dezamagita
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Yaia spune:
quote:
Originally posted by greyeras
Yaia felicitari pentru absolvire.
Sar-manaaaa!
![](pupic.gif)
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
So:
Devyla . M-am linistit ca sunteti bine.
Yaia, felicitari ptr absolvire si sa iti aduca numai satisfactii diploma obtinuta!
Roxule, noi suntem bine, Andrei a inceput sa pape, ptiu sa nu il deoache mama, in sensul ca papa la pranz legume si piept de pui asta o zi da una ba ca nu stiu daca e bine sa-i dau zilnic, iar gustarea de la 17 consta intr-un iaurt in care pun eu piersica deocamdata. Restul laptic. ptr furnicuta. Sper sa nu faca figuri madama cu costumul, ca doar stie si ea cat de importante sunt pentru pitici serbarile.
Adi, , sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti. Eu am schimbat prefxul anul trecut iar fluturasul a implinit 1 lunita in aceeasi zi cu mami,
asa ca mami si-a canalizat energia asupra lunitei implinite, nu a prefixului schimbat.
Piciuliq, pupam ursuletul cumintel.
Sabina, o sa am net si acasa, deci o sa am nr de tel si sper sa ne auzim Zi-mi si mie care e faza cu legumele? Eu ii dau lui Andrei legume fierte in care pun o zi da una ba piept de pui, legume insemnand morcov, cartof dulce, pastarnac, telina, dovlecel, rosie, ardei gras, si ceapa doar la fierbere. Pot sa-i pun zilnic piept de pui? Nu stiu de ce retinusem eu ca doar de 3 ori pe saptamana.
Cred ca pot s aincerc sa vad daca vrea galbenus de ou, dar mai bine astept pana ajungem in Ro, ca nu am in casa si nu mai iau carton de 12 ca sa le arunc, ca vreau sa dezghet frigiderul.
Deci am rezolvat. Bun venit mamei tale. E normal ca Sofia sa fie asa ca doar e copil. Asa eram si eu, eram infibrilatii ca stiam ca vine cineva si imi aduce mai stiu eu ce. N-aveam stare, neam.
Altceva ce sa mai pun in legumele cu pricina? SAu ce sa-i mai dau sa pape la pranz? Dati-mi si mie sugestii.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Yaia, ma bucura vestile de la voi si mai ales tonul optimist. Inteleg ca situatia cu gradi nu e tocmai clara, dar zic eu ca daca nu parchezi in fata blocului mai ai ceva sanse de inscriere. Si neaparat felicitari absolventei!
In primul rand, mersi
![](pupic.gif)
In al doilea rand, cu gradinita situatia e urmatoarea: e deja acceptat la gradi-sucursala, aflata la 3 minute distanta de gradinita principala, la care am aplicat si care e mai aproape de casa. Acolo (gradi-sucursala) probabil o sa inceapa pe 4 august. Dar l-am pus deja la lista de asteptare pt. transfer la gradinita aproape de casa, ca sa fie in grupa cu alti 2 bebelusi de romani! Acum asteptam sa se elibereze un loc la gradinita asta mai aproape de casa.
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Marunzika
carpatina suntem amandoi in viata, dar avem viata grea de vineri, ca nici una din echipe nu e inca sigur calificata....daca executa altcineva 11m, ca Mutu joaca in aceeasi echipa cu Buffon si stiu unul de altul cum joaca/apara...asta e, ramane pe maine! Dar ce de "parole" i-am zis sotului, iar saracu nu stia cum sa ma linisteasca. Puppi n-a vrut sa stea cu prietena mea venita s-o pazeasca in timpul meciului :(
Puppi tot cu muci la greu, merg la amiaza la dr cu ea ca nu-i mai pot da picaturile de nas (le-am folosit deja 5 zile) sa vedem ce zice. Doarme mai bine dar mucii garla si tuse asa-si-asa.
Sanatate celorlalti bebi bolnaviori.
...
Yaia felicitari!
...
Deja de cateva zile Puppi se ridica-n genunghi si in picioare, dar nu prea o tin macaroanele. Se catara pe toate cele si vorba ta Adi, nici la wc nu mai merg linistita, asa ca o iau cu mine.
Multumesc mult!
![](pupic.gif)
Si ca sa vedeti ca sunt o microbista adevarata (fara suparare, doamna Maruntescu), Mutu si Buffon nu joaca in aceeasi echipa. Buffon e la Juventus, Mutu la Fiorentina. E adevarat ca la un moment dat Mutu a fost la Juventus, dar facea banca de rezerve si l-au dat la Fiorentina. De cunoscut foarte bine, se cunosc insa, aici e corect.
Si nu inteleg ce ai avut cu bietu' sot al tau si papa de Puppi? De ce i-ai zis 'parole' lui, ce a avut el cu faptul ca Mutu a ratat? Ia sa te duci mataluta sa-i dai un pupic, ca doar cine si-a adus contributia la Puppi? Nu cred ca Mutu sau Buffon...
![](icon_smile_big.gif)
Stii ca eu azi ma intrebam cum o cheama pe Puppi de fapt? Ii zic Puppi cum ii zici tu si i-am uitat adevaratul nume...tz,tz,tz...bad, bad Irina!
Bravo ei ca a inceput sa misune...din pacate, cunosc mersul la baie cu usa deschisa si musiu care vine misunand...
Si multa sanatate si pupicei, sa treaca boala!
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Yaia, felicitari ptr absolvire si sa iti aduca numai satisfactii diploma obtinuta!
...
Altceva ce sa mai pun in legumele cu pricina? SAu ce sa-i mai dau sa pape la pranz? Dati-mi si mie sugestii.
Multumesc mult!
![](pupic.gif)
Ce satisfactii imi va aduce diploma, greu de zis! Da' bine ca am terminat cu ea!
Poti sa incerci si carnea de vita, nu numai piept de pui. Sau poti incerca si curcan. Vita de buna ca, fiind 'carne rosie', are mult fier.
Noi am inceput cu galbenusul de ou abia sambata trecuta. L-a papat cu placere si nu sunt alergii de acolo. Pasul urmator la noi e ficatelul de pui, dar abia peste vreo saptamana, doua.
Nu cred sa aiba nimic faptul ca ii dai carne zilnic in piureul de legume.
Bravo fluturasului ca a inceput sa pape si spor la pregatit plecarea.
Poze
Yaia spune:
Eu iar monopolizez discutia. Va salut si pe curand!
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
in timp ce-i pregateam mancarea s-a suit in pat, de acolo pe masuta, s-a intins la un raft al bibliotecii de unde a varsat un pahar cu apa peste masa ( si telecomenzi ), a alunecat si a cazut. Are o dunga sus pe frunte l-am impacat cu greu, a papat tot piureul si a baut zeama in care au fiert legumele, dupa care s-a pus pe-un plans.....in cele din urma a adormit, www.flickr.com/photos/23756759@N04/2584123406/" target="_blank">asa
in timp ce-i cantam 'somnoroase pasarele' .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
papanash spune:
Yaia, felicitari maxime, si copil, si barbat, si examene, si casa,si gradi, si fotbal....polivalento ce esti .... dai un pronostic pt. maine ? ai mai tras cu okii in vestiare ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
papanash spune:
Nana eu m-am inspirat un pic din gramajele de pe borcanele, adica predominant ceva ( de obicei morcov sau orez ) si restul in cantitati f mici. nici eu nu-i dau carne zilnic, cam de 3 ori/saptamana, i-am dat si pui si vita, nu mi-a placut cum arata pestele, asa ca n-am cumparat inca pt, el. Ghighi e fan conopida, cum deschideam un borcanel care mirosea a conopida se repezea imediat in el si in lingurita, asa ca am cumparat conopida proaspata si i-am facut azi. I-am mai bagat un morcov mic, un pastarnac, 2 felii rosie ( fara samburi), un fir ceapa verde, un fir patrunjel, si o pastaie de fasole verde. asta in premiera. Plus un pic de piept de pui si un stro ulei.I-am facut piure si a mancat tot. Pt. maine mai am f putin din legumele astea fierte, in schimb am zeama multa in care vreau sa fierb paste fara ou. Nu i-am dat inca smantana, ficatel pui, mamaliga, peste, nu-i nici o graba, important e ca s-a invatat cu lingurita si mananca cu placere, si are deja preferinte. Nu-i place cartoful si branza. Deocamdata. In schimb a inceput sa pape iaurt, in fiecare zi pe la 5 mananca cate unul, dar il prefera simplu.