Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna tuturor...sper ca ma primiti si pe mine, sunt o viitoare mamica de baietel, am 29 se saptamani, dpn-ul pe 27 august...

multa sanatate tuturor burticilor si nasteri cat mai usoare...

Viitoare
"Cerul instelat deasupra mea si legea morala in mine" (Kant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANKALAURA adicatelea de ce nu tort??fetele astea m-au innebunit cu prajituri de toate felurile. acum chiar m-ai stranit si cred ca am sa prestez ceva bun de ziua mea. vb lui LOCCA, nu mi-am sarbatorit eu ziua asta pana acum ca la carte, dar ar fi un bun inceput asta, nu?. Pana atunci mai bien prestez niste fructe.
Mai, da BBle asta are de gand sa sughita asa, incontuinuu toata ziua si toata noapta? sau oare n-o fi de la sughit?

bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

quote:
Originally posted by diarux

acuma, draga RUXANDRA,nu-ti imaginezi ca imi fac tort de Rusalii. dar mi se pare distractiv sa mai ai o zi de sarbatorit, nu? asa ca...propun sa ne sarbatorim impreuna anul asta, ce zici?

De acord si daca nu cu tort sigur cu ceva prajituri.

Anka, rad eu acum, dar cred ca atunci n-o sa-mi mai arda de ras, chiar mi-e nitel groaza de trezirile noaptea, mai ales ca al meu copil mai mare in sfarsit a descoperit ca are si mama. Dupa ce pana la 2 ani era numai calare pe taica-su, eu nu existam, acum il da afara din camera seara "tati du-te la tine in camera, mami spune povestea". Si noaptea din cand in cand mai striga "mamiii", iar dimineata nici nu crapa bine ochii si se aude "mami, unde esti?".
Sper sa ai gura aurita cu "toboganul"

Mai, pe mine m-a cam controlat la toate vizitele, ma astept ca si marti cand ma duc sa-mi faca un control. Data trecuta parca nu a fost asa, ori nu mai tin eu bine minte. Si eu tre sa ma duc la defrisarea zonei luni si n-am nici o chemare in sensul asta.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anka, eu o sa merg de acum in colo saptamanal la doctor, dar asta si pt ca bebelina mea e mai mica si trebuie urmarita. Legat de controlul la col, cred ca mi-a facut de vre-o 3 ori pana acum si nu m-a durut nimic, a fost ok.

Didi 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Camy eu port si tricourile si pantalonii scurti ai sotului,prin casa ca ma simt mai comod.Maine,poimaine ii iau si pantofii.
Malinka bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
Mada somn usor si tie si printesei!
Flo mersi pt informatii! O sa-l iau pe sot diseara la o plimbare prin cartier sa cautam cabinete!
Mi-am trimis sotul la cumparaturi si eu am ramas acasa sa gatesc,asa ca fug sa pun cartofii la prajit ca acum se intoarce si eu nu am facut decat salata!

Tecky 37 sapt Raluca Ana
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

vad ca se inmultesc mamicile de august. Bine ai venit MALINKA! M a bucura fiecare prezenta noua aici. inseamna ca suntem cea mai tare odisee!!!!

bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Malinka bine ai venit si nastere usoara!
Ufff...ce bine ca e vineri...vreau sa merg acasa si sa-mi rasfat burtoiul...

Cami 35s+, cu ?????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...nu stie nimeni nimic de Mikycris???????...nimeni nu are tel ei sa o sune??????????.....ma tot gandesc la ea...ca nu a mai intrat de ceva timp!!

Cami 35s+, cu ???????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Hai ca mai raspund si eu la ce s-a mai discutat "in lant".

Despre parinti si socrii: parintii mei sunt super ok, nu merg pe idei invechite; in fine, maica-mea e cam incapatanata si din cauza asta se ciondaneste toata ziua cu Cristi de cate ori mergem pe la ei, pentru ca si el e la fel deincapatanat si nici unul nu cedeaza ... ei dar dincolo de asta tine mult la el, doar ca asa e caracterul ei.
Parinti lui Cristi sunt mai mult de cat ok, sunt absolut dulci . Poate si pentru ca nu au avut decat baieti si si-au dorit foarte mult o fetita, se poarta cu sotiile fiilor lor ca si cand ar fi fiicele lor. Eu vorbesc foarte des la telefon cu ei, cam la 2-3 zile (in conditiile in care cu ai mei vorbesc f rar la telefon), ca nu rezistam fara sa ne auzim ; pot sa spun ca sunt alintata peste masura de ei si nu ma plang

Despre verigheta: nici mie nu imi mai vine pe degetul inelar, dar o port pe degetul mic . Chestia e ca imi era fixa de la bun inceput, deci era inevitabil. Picioarele nu asi zice ca mi -sau umflat, pt ca port aceiasi incaltaminte.

Didi 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna !
VIO La multi ani!Iti doresc nastere usoara ,bb sanatos si mancacios!
MALINKA bine ai venit!
Sa raspun si eu la ce ati mai discutat!
Cu mama ma inteleg bine,imi este tare dor de ea!Ne despart 1700kmDar pe 28 iunie vine la mine!
Soacra e soacra!
Verigheta nu o mai port de ceva timp,am mainile si picioarele umflate!Doctorul spune ca retin multa apa!Adevaru e ca sunt tare umflata!Ma rostogolesc!
Am si eu o intrebare de ceva timp am o scurgere mai abundenta si gelatinoasa!Poate fi dopul chiar daca nu are firisoare de sange?
Am aproape 39 de saptamani si bb nu da semne ca ar vrea sa vina!
Nu am contractii,nu dureri nimc!
Am devenit nerabdatoare!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA38+

Mergi la inceput