Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

burtici si pepenasi!

LA MULTI ANI VIOLETA! tot ce-ti doresti si sa ai parte de un BB sanatos si mancacios!

dana condoleante! este cumplit ceea ce se intampla acolo, si toate pentru ca tehnica noastra militara e la pamant. practic oamenii aia se duc la moarte sigura dupa mine!
avem si noi un prieten care a fost ranit in seria trecuta in afganistan!cumplit am plans zile intregi! nu vreau sa-mi inchipui ce-i in sufletul vostru!Dumnezeu sa-l ierte!
si sotu meu a vrut sa plece , dar i-am zis ca-l sustin in orice dar asta NU(chiar daca ar fi mers la birou)!

sun felicitari pentru starea de spirit si pentru Galu sexoasa!

anka super lucrusoarele!

noi inca cautam carusel pentru ca majoritatea celor dragute nu se potrivesc decat la paturile de lemn!

cristina eu merg la popa.am inteles ca mendez e in concediu in iulie
da si eu sper sa ajung macar la 35+

fetelor apropo de chestia cu unghiile: nu este aberatie!
in nici o sala de operatii de fata acestui pamant nu te lasa cu lac pe unghii de nici o culoare!
in timpul anesteziei culoarea unghiilor este urmarita de catre anestezist, daca se schimba poate indica anumite modificari: saturatia oxigenului scazuta, etc( ar fi mult de povestit aici)
asta e valabil pentru orice interventie la care se face anestezie in principiu generala

cat despre masca de oxigen:
de bicei pe acea masca se elibereaza protoxid de azot care este un gaz anestezic, este incolor are miros dulceag
are actiune anestezica si analgezica(reduce durerea)redusa
si as mai putea continua....cu inca vreo 2 pagini despre el dar n-are rost

29s+! surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

rontzisor asteptam pozele deci..spre seara!
anka cum zice si mada asa ne-a zis si noua la spital...sunt aceleasi considerente pt care sa mergi doar cand ai contractii la 5min..ca acasa te relaxezi mai bine..mai faci un dush..mai un tv...si na..nu e atmosfera de spital...cu tot felul de zgomote...cu sculele alea de pasarica...poate mai urla careva pe acolo care naste...na..cica acasa iti mai gasesti o ocupatie..ceva...iti distragi atentia mai usor de la durere

Oana
29+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MADA - cum ma prin voce si prin respiratie? Hai ca e funny. Eu nu stiu de ce sa se amane mersul la spital pana la nu stiu cate minute de contractii.
Eu, cum ma apuca, am tulit-o. Asta daca ma "apuca", pentru ca la Eliza a fost indusa, si dupa cum ziceati... ca a doua oara sunt sanse sa fie ca la prima... Dar sper sa nu. Sigur ca acuma sunt subiectiva, ca ma gandesc la traficul din Bucuresti...
Incat, v-am zis, imi doresc
- sa nu nasc noaptea pentru ca, in romania, toata lumea noaptea doarme, plus ca se aude prea tare orice zgomot si e posibil sa fac scandal totusi....
- dar e ok daca plec la spital pe la 5-6 dimineata (asta ar fi intervalul perfect.... trafic nu, am timp sa termin de nascut pana cand are medicul ore la cabinet...)
- sa nu fie nevoie sa merg spre spital intre 8-11 sau 16-19.30.... cand e rush hour....

VIO_TM - neaparat sa pui pozici cu patutul, ca pe linkul ala nu am reusit sa il vedem.
Si noi o tinem pe BBlina cu noi in primele luni, poate chiar un an, mai vedem. Dupa aceea, cerinta expresa a Elizei este sa se mute BB cu ea in camera, dar sa cumparam paturi "cu etaj" ca sa stea ea "la etaj" si BBlina "la parter"...

SUN - de la ce sapt faci controale saptamanal? Mai fratilor si surorilor, pe mine inca nu m-a dezbaracat dl dr Sa vedem luni, daca o fi curios despre colul meu. Eu as vrea sa nu fie curios pentru ca nu o sa nasc mai devreme.

CAPRI - ti-am zis eu ca nu iese? Pai ce naiba, la munca nene... Ca tarile civilizate au ajuns acolo unde sunt, prin munca... Da' nu se uita nimeni ca in tarile civilizate au o tona de libere de sarbatorile religioase, una doua, hop fiesta, plus zile de concediu raportate la tipul de munca si la vechime... Si nu pentru ca sunt puturosi, ci pentru ca e normal sa respecti anumite sarbatori.....

Clar ca dr ta de fam e putin tra-la-la... Ma rog, a propos de interpretarea dupa placul tuturor a regulilor.....

Trimitere pentru spital... am avut si eu, dar nu mi-a cerut nimeni. O sa iau si de data asta. O conta luna cand e emisa? Ca nu as astepta 1 iulie ca sa o iau, desi nu cred ca nasc mai devreme de 1 iulie..

Sa faceti poze la serbare! Mergeti amandoi da, adica si tu si sotul tau marele fotograf, da?

MADA, nu merge sa pui fata inapoi si sa ii zici sa se dea jos singura? Eliza abia astepta astfel de invitatii, sa ne demonstreze cat e ea de maiastra!

MAGDA - nici o sansa sa fim asa! Sper!!! Acuma... na... la tine s-ar putea sa fie diferit ca o sa fii SOACRA pentru NORA ta.... Eu si MADA o sa fim MAME pentru FETELE noastre... Se pare ca sunt oareshce diferente in rolurile astea

CRIS - nu ploua mai.. Lasa, bine ca nu ai spalat geamurile!

BUF - eu asa le iau pe cele 5, imediat dupa concediul de odihna, inainte de prenatal. Avem o cerere ca si cea de concediu, numai ca in loc de concediu de odihna mentionezi "zile pentru nastere" sau asa ceva. Sunt platite 100% ca un concediu de odihna.

Cat despre concediul de odihna, in mod normal legea te cam obliga sa il iei in cursul anului respectiv. Apoi, fiecare firma cu regula ei. La noi se iau pana la 30 aprilie, daca nu, se platesc. La sotul meu se iau pana cand le termini. El si acum mai are vreo cateva zile din 2007...

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Aveti un spor la scris, abia poate omu sa tina pasu' cu voi...
Sun, mie nu mi-a facut tuseu vaginal decat la primul control ( insa pt a 5-a de sarcina} si inca o data prin sapt a 16-a cand am avut niste metroragii .
Rontzy, bine ca ati scapat de amenajari si ati cumparat lucrusoare lui bebe... Cand te-a programat la cezariana???
Ruxandra(Locca), felicitari pentru lucrusoarele lui bebe. SI eu zic ca mai avem timp sa cumparam ce mai e nevoie pentru bebe.
Dma, aha..si eu tot la Popa merg..

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

ankaluara multumesc!

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multumesc fetele pt. raspunsuri in legatura cu dozatorul de apa.....sa vedem acum ce alegem...

Tecky sunt o groaza de medici de familie cu cabinete pe la parterul blocului (aproape de tine) dar nu stiu cat de buni sunt....
Eu am copilul inscris la o dr. din policlinica Vitan, care lucreaza si la Centrul Medical Unirea.
Nu am fost de prima data la ea...l-am inscris pe la 1 an si ceva....acolo lucrez eu, dar la adulti.
Sotul lucreaza in jandarmerie si la sfatul soacrei l-am inscris la policlinica lor ....era inscris la o dr. care nu l-a vazut niciodata, soacra mergea dupa retete la dr. copiilor ei (sotul si cumnata ) care il mai si vedea din cand in cand, si la vaccin il vedea cine era de garda in ziua cand ne chema. ....
Si ma saturasem......
Aveau cantar vechi..... la controlul de o luna mi-a zis ca nu a luat in greutate si sa-l trec pe milupa, supliment dupa fiecare masa....cand colo copilul avea cu 1 kg mai mult decat imi zisese asistenta si il chinuiam cu lapte formula dupa ce papa san

Acum nu stiu ce sa zic....am auzit ca sunt pediatrii buni si la Lilmed de pe Margeanului (paralela cu calea rahovei) poate stii clinica....

Mada am zarit o mica greseala in lista....Mikycris are DPN 2.07.2008 si e ultima din luna iunie.....iar la mine sterge litera "u" de la dr.Campean. Poti adauga cezariana ca bebele meu puturos nu s-a intors.

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu

AMR 3 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Am venit si eu de la cosmetica,parca am slabit dupa epilat asa ma simt,bine ca nu m-a durut sau sa seintaresca burtica, a fost bine .
Ana xena frumoasa burtica ,las-o pe Maria acolo ca stie ea cand trebuie sa iasa.
Anka laura am vazut camera foarte frumoasa, avem patut la fel din ce am vazut in poza, de unde ai luat aparatorile alea ca imi place ca sunt simple???????si la ce pret???
Caprioara bafta la serbare , sa speram ca analizele sunt bune.
Sun foarte frumos ca ai vorbit cu anestezistul,te-ai lamurit.
La mine in berceni s-a innorat, oare va ploua??
Trebuie sa ma duc sa curat cartofi sa fac papa cartofi cu ficatei la tigaie si salata de rosii si castraveti.

36+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

acuma, draga RUXANDRA,nu-ti imaginezi ca imi fac tort de Rusalii. dar mi se pare distractiv sa mai ai o zi de sarbatorit, nu? asa ca...propun sa ne sarbatorim impreuna anul asta, ce zici?

bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

dara spor la bucatareala
flo hai ca poate poate se intoarce bebelinu'; si al meu sta inca bine-merci..e drept ca mai avem ceva timp..dar na...; chiar ne zicea la spital ca sunt cazuri in care bb s-a intors in ultimul moment..adica era deja programata ceza..si cand colo...bb era intors deci...nu zi hop pana nu sari groapa

Oana
29+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

RUX - chiar ca ar fi o afacere sa dam la tati pe Milka...
SUN - da mey, stiu ca nu nasti de la control... Ex doctorul meu de acum 5 ani imi facea un control de plecam cracanata nene.... Cu asta acuma, nu am alta temere decat ca o sa ii vina ideea asta probabil de luni, ca deh, avem 37 de sapt si peste, si eu NU GASESC NR DE TEL AL TIPEI CARE MA EPILEAZA!!! Si trebuie sa il gasesc AZI ca sa ma programez pentru luni dimineata la infrumusetare, ca nu ma pot duce asa la doctor nu? Plus ca tre' facuta manichiura, pedichiura...

DMA - asa e cu unghiile... Eu am avut o operatie la corzile vocale acu' vreo 7 ani, si era cu mine in salon o tipa din Brasov care avea unghii false! Si venise cu manichiura aranjata cu o zi inainte de operatie! Cum sa ii scoata unghiile acuma??? Pana la urma i-au racait o parte de unghie la degetul mare de la picior, dar dati0va seama cum se vedea prin adezivul ala coscovit, plus ca era acu' 7 ani, alte tehnici alte sisteme.... IIiiiihhh....

DARA - aparatorile le-am luat de la IKEA si cre' ca a fost 40 de lei un set sau asa ceva. Mai aveau doua feluri, aceeasi idee numai ca erau cu ceva discret desenat. Eu am preferat albe pentru ca asternuturile sunt in toate culorile, cu toate florile si toate animalele posibile

DIA - tort????? Mai mai terminati!!!! Moama ce prajitura vad in fata ochilor!!!!

Cu mersul la spital... nu'sh ce sa zic... Nu am un repet, ca la Eliza contractiile au inceput pe la 10 si la 2 fara 10 s-a nascut. SI nu puteam sa stau in picioare de durere. Nu stiu daca asa trebuia, dar asa am patit eu cu nasterea mea indusa.
Iar mama, eu fiind a doua, era cat pe ce sa ma faca in liftul spitalului ca l-a asteptat pe taica-miu sa vina de la serviciu, ca ea nu pleaca cu salvarea la spital...
Si cica al doilea vine ca pe tobogan.
Tre' sa ma mai documentez despre cum e cu nascutul asta. Oare 'oi gasi pe undeva info cu durata media a travaliului la al doilea BB?

Ma bucur ca v-au placut patutul si salteluta si alte acareturi bebelicesti

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput