Mamici norocoase de sept-oct 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

nerantula,multumim de sfaturi.
scobutil inca n-am luat.o sa incerc si cu scobutil.
gata,nu ma mai plang.acum ma simt mai bine.
nu stiu de ce ...dar in weekend simt mai mult durerea...ori pt ca in timpul sapt stau mai mult pe scaun la birou,apoi seara acasa ma doare...dar ma culc ...si uit.
inca ceva...daca am incaltaminte cu un pic de toculet....ma doaer mai putin decat daca am cu talpa joasa.
cum vine asta?
denisa,felicitari pt semnatura....sa fiti sanatosi si tu si bebelu.

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Andreuta, nu e mai ergonomic daca pui un blat ca masa de infasat peste comoda si, in spatiul pe care l-ar fi ocupat masa de infasat sa faceti un dulapior cu 2 usi? Noi ne gandeam chiar la un dulap pe colt, care poate fi astfel mai generos ..

Ratonelu, si eu ma simt bine pe incaltaminte cu putin toc, in ciuda protestelor doctorului, mai ales ca am si platfus si pe talpa plata e mai obositor ... imi plus parca nu ma mai simt asa greoaie (psihologic ), imi da o stare de bine, e altfel pozitia corpului .. ma rog, in final e ok .. apoi mai atenuez si diferenta de inaltime intre mine si sot .. numai ca nu rezist foarte mult la mers pe tocuri, din cauza ca mi se umfla picioarele .. si e altceva candse umfla in adidasi fata de pantofi cu toc

25+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ratonelul incerc sa stau linistita dar acum sunt la birou si tre sa stau pe scaun doar acasa ma linistesc.

As suna doctora dar imi e frica...nu as vrea sa ma internez

23+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

anca,ce clinica?
cu siguranta am mai spus.....dar cum spuneam,sunt singura si parasita de sing neuron
spor la treaba fetelor care-si mobileaza....
cat as vrea sa fiu si io la stadiul asta.dar o sa fiu..sunt precisa.
si....am pofta mareeee....de zeama de varza....
mie acum imi vin poftele,pe cuv.
niste bere si zeama de varza...moamaaa...ce buuunn,,.....
aaaa...si sunt mandra de mine....de cateva zile n-am mai luat nici macar o gura de bere....
off....parca-s o drojdiera mandra c-au trecut cateva zile si n-a gustat nika.
o sa ma auziti dupa sarcina cum zic"buna,sunt carla si sunt drojdiera".....la niste intalneli d-alea de le vedem prin filme

pup

carla,26+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Eu am luat balerini cu toate ca sunt adepta pantofilor cu toc macar putin, ma simt confortabil in ei dar totusi picioarele mi se umfla

23+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Nerantula,ms, intr-adevar nu ma gandisem la varianta asta. Acum depinde si de inaltimea comodei pe care o sa o cumparam, nu de alta, dar eu am 1,53 m

Andreea
24+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

angelynna,io zic sa suni sa te vada,durerile pot avea cauze diferite de la o burticoasa la alta(moamaaaaa ce buna sunt la sfaturi).
oricum...macar esti norocoasa ...ca-ti raspunde
nerantula,deci e chestie pe creieras.....la pitice,ha?
bine..asta si pe klanga ce-ai spus tu...
io si prin casa,daca merg un pic pe varfuri...parca nu ma doare asa tare ca atunci cand intind piciorul la maxim.

carla,26+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna dimineata burtici !!

Simodina bine ai venit alturi de noi !!!! Sarcina usoara si un bb sanatos

Azi va salut de acasa , mi-am luat liber....Ce bine a fost sa dorm mai mult...Ieri am inceput pregatirile pentru bebe. Prima schimbare a fost schimbul de dormitoare. Intre al nostru si al fiicei. Cea mai incantata a fost ea pentru ca de ieri are camera cu balcon...
Dar mai avem atata treaba... Mai sunt atatea de pus la loc....Off abea astept sa le vad pe toate la locul lor... Si mai ales sa vad patutul in camera...

Va poop pe toate

Valentina 23 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Yupiiiiiii!!!!! Avem 24 saptamani !!!!

Valentina 23 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput