Mamici norocoase de sept-oct 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata si de la mine eu sunt somnoroasa, sunt la scirbici si mai e si luni Ma resemnez ca joi merg la dr, abia asteptam. O sapt minunata!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

claudinna, despre ce trebuie sa manace o mamaica care alapteaza stiu asa:
- sa bea multe lichide (lapte, ceaiuri de chimion, anason...)
- sa manance supe
- mancare consistenta: carne, legume....

si sa se fereasca de :
- fructe care produc aciditate (cirese)
- bauturi carbogazoase (chiar si apa minerala)
- si intr-adevar ceapa, usturoiul si mancarea picanta sctrica gustul laptelui, dar copilul trebuie invatat cu orice gust, deci nu sunt excluse, dar mai cu grija si depinde si cat de mare e bebelu.

Nu ne-ai spus ce probleme are prietena ta, dar daca nu are lapte, trebuie consumate cat mai multe lichide (supe, ceaiuri) si poate lua si suplimente care stimuleaza lactatia, gen galactogil, sau mai sunt unele homeopate...dar nu stiu cum se numesc. POate daca ne spui exact problema te putem ajuta mai mult....

25+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata si de la mine! Eu raportez ca sunt franta de oboseala dupa un weekend plin: examen, duminica nasica de botez. Botezul a iesit super fain iar finuta este o scumpa si o mancacioasa.
Sunt tare incantata ca sambata ne-a venit caruciorul si arata tare bine si e usor de manevrat.
In rest...maine mergem la ecosa vedem ce mai face bebe al nostru.
Bafta mare celor care merg azi la eco! Va si va doresc o zi buna!!!!ma duc sa citesc din urma si revin!

25+Andrei
BEBE al nostruAMR 15 saptamani !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neata burtici , va invit la un capucinno

Ma doare mijlocul de dimineata, am luat eu no spa...dar inca nu trece durerea.

Nadina bun venit la noi

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura

pentru fetele care merg la eco azi

23+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Ce bine de voi ca v-ati intalnit!!!! Bravo voua!!! pacat ca nu aveti poze!as fi vrut sa vad si eugravidutze la intalnire. Sper sa faceti data viitoare!
carmen, monica, simodina bine ati venit !!! Va doresc o odisee norocoasa alaturi de noi!!!
clau_geo felicitari pentru carucior. Cred ca fetita se va simti super bine in el
nocom ai grija sa nu racesti
mami de alexa am vazut pozele si esti tare draguta, iti sta bine gravidutza, iar Alexa este o scumpete

25+Andrei
BEBE al nostruAMR 15 saptamani !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata!

Pentru fetele care au dureri, in special Ratonelu, mie doctorul mi-a recomandat repaus, apoi no-spa si, daca nu cedeaza cu no-spa, scobutil ... incercati si asa, nu va chinuiti cu durerea, ca e mai rau.
De asemeni, durerile de spate care radiaza pe picioare, in jos, pot fi de la lombo-sciatica, datorita modificarii pozitiei coloanei vertebrale poate fi prins vreun nerv in zona lombara si presat, ceea ce da dureri .. cautati o pozitie potrivita si evitati-le pe cele mai dureroase.

Eu am umblat tot week-end-ul, prin Home Design Mall, Mobexpert, Ikea .. dar in afara de o mare oboseala si o criza de hipoglicemie ieri, nu am realizat mare lucru.. mi se pare asa dificil de armonizat cu mobila si accesorii potrivite camera lui bebe . Desi e cea mai mare din apartament (except living), adica are 12mp, are o forma asa dificila, mai mult lunga decat lata, cu usa pusa nepotrivit intr-u colt, cu geamuri mai pe care nu vrem sa le obturam cu mobila in capatul celalalt incat ne raman, efectiv, putine optiuni .. sper sa gasim curand solutia cea mai buna, ca trece vremea asta ceva de groaza!
Carucior inca nu am apucat sa vedem, va mai fi, oare, vreun targ de bebe pana in septembrie?

25+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna dimineata si de la mine!!

Azi am schimbat semnatura iar - ne facem mari!
O saptamana frumoasa si fara dureri tuturor va doresc
Andy_garlo - succes maine la eco!! Sa vii cu vesti bune si poze de bebe

Noi suntem la munca si ne chinuim ca si voi cu durerile de spate care devin insuportabile. In rest suntme sanatosi si asteptam sa ajungem acasa sa ne intindem in patut.

27 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

tzitri,300, mi s-a luat asa de doctori...si de 'grija "lor....v-am mai spus ca si data trecuta cand mi-a fost rau...una mi-a zis ca s astau la pat ca mama ce grav e....si doctoru meu ...ca nu e nimic si aia e nebuna.pe cin'sa mai cred?
ma rog...oricum...acum ma simt nitelus mai bine....mai pe seara cred c-o sa-mi revina durerea.
oricum...acum stau pe scaun...si-o sa mai stau pan la 17,cand se termina programul.
fetelor,vad ca nu sunt singura pe care o doare...
mai mult ma ingrijoreaza contractiile..bien ,acum nu am,dar ieri toata ziua am avut.
300si eu ma enervez f tare..pe soata...si apoi imi pare rau...du-te si spune-i ca erai nervoasa...ca nu aveai asa motive...mari.
intotdeauna ni se intampla sa fim mai cu "bun simt" fata de cei din jur ,decat fat de cei dragi.pentru ca ne gandim ca cei dragi stiu cum suntem....si inteleg.
ma rog...ce-am vrut sa zic eu era de bine....mai greu cu exprimarea.
moamaaaa......ce meci de box am in burtoi.
nocom,dar tu pe spate poti sa stai?
eu nu pot sta pe spate cu piciorele intinse.....
si da....cum spui tu...ma doare funduuu...promit ca nu-mi mai acuz soata niciodata .....ca-l "doare in f..de mine"....
angelynna,
andreutac....neuronul tau isi revine?moama ce fericita esti.
al meu cred c-a plecat si m-a lasat singura....ca eu uit si cu ce-am fost imbracata ieri....sau acum....desi am plecat cu soata in acelasi timp...tre sa stau putintel sa ma gandesc cu ce e imbracat....off...pe cuv...chiar nu stiu.
angelynna,repaos!

ce mancam azi?
sau ma rog...in dimineata asta
acasa am ciorba de perisoare din piept de pui...n-am mai mancat de un an,cred....ma rgo,nu cred c- sa mananc mai mult de cateva linguri...noroc cu sormea,regina in bucatarie.

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Nerantula, si noi ne confruntam cu dificultati in ceea ce priveste amenajarea camerei bebelinei, mai ales ca e vorba de lipsa spatiului. Locuim intr-un apartament micut cu 2 camere, noi vom pastra sufrageria si vom amenaja dormitorul pt. bb. Initial ne-am gandit sa dotam dormitorul numai cu strictul necesar(patut bb, canapeaua deja existenta, masa infasat si o comoda pr lucrurile bebelusului pe care sa instalam si cantarul), avand in vedere ca suprafata lui este de 10-11 mp. Nu stiu dc este o idee buna si as aprecia parerea mamicilor care s-au confruntat cam cu aceleasi probleme.
Oricum, succes la cumparaturi! Noi ne vom apuca dupa concediu (sfarsitul lui iulie-august)

Andreea
24+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata si de la mine! Ce mult ati zumzait de sambata

M-am intors de la doctor, mi-a facut o foaie de internare pentru a putea obtine concediu medical, n-am ramas in spital. Sper sa poata rezolva sotul meu sa nu trebuiasca sa ma plimb eu pe la comisii si sa raman internata in spital. Cu ocazia asta am vazut si eu clinica si sala de nasteri . Pacat insa ca degeaba sunt conditii daca nu primesc cazuri de urgenta si prematuri. Oare pe cand conditii similare si in spitalele de stat?

Camicreata, bine ai venit! Felicitari pentru baby boy, sa-ti traiasca si sa ai o sarcina frumoasa in continuare

Denisa, multi pentru tine, ma bucur mult ca esti bine. Imi pare rau ca trebuie sa duci tot greul casei, lasa ca se revanseaza tati dupa ce-si scoate ghipsul. Cum esti cu coloana, te mai supara? Ficatul m-a intepat si pe mine ieri dimineata, o durere enervanta sub coaste. M-a tinut cam 2-3 ore si a disparut. Pozele de la mare sunt frumoase, burtica "iti vine" de minune! Felicitari pentru semnatura

Andreea_and, felicitari pentru debutul in luna a saptea

Mami de Alexa, esti mumuoasa foc . Si ce burtic sexy!

Clau_geo, bafta la examen

Simodina, bine ai venit in odiseea noastra! Multumim pentru sfaturile utile

Ratonelu, imi pare rau ca ai dureri, ar fi bine sa mergi la medic sa te vada, stii tu, ce e sigur e sigur. si ai mare grija de tine si de Sasha.

Yupeeee, AMR 82 de zile

O burtica mititica

28+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput