Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cladewel spune:

Buna
Am introdus datele cerute pt a putea fi adaugata la lista
Ultima menstruatie: 19.04.2008
Data nasterii mele: 22.04.1982
Data posibila a nasterii lu' bebelica: 25.01.2009

Va rog adaugati-ma la lista
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Pai si ce e de facut?Eu numai de impartit la spaga nu voi fi in stare cand voi fi in chinurile nasterii...Iar sotul meu e cel mai neindemanatic posibil...

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

stefanial,nu stiu ce sa te sfatuiesc..eu inainte de sarcina am fumat,nu un pachet pe zi,dar mai fumam(dar nu trageam in piept cum se spune).Am aflat de sarcina si gata,n-am mai pus gura pe tigara..ba mint,cred ca de 2 ori am mai fumat o tigara de nervi..Al meu iese pe balcon cand fumeaza..cand e cu mine in masina nu mai fumeaza..nasol pt el,dar asta e.Mai nasol e cand mergem in locuri unde se fumeaza si nah,nu pot controla totul in jurul meu.Insa eu nu mai fumez.Acum stiu si eu ca 5 tigari pe zi nu e asa nociv..dar astea 5 sunt pe parcursul unei zile si nu una dupa alta..Nu stiu ce sa te sfatuiesc,decat sa te gandesti la bb si sa-ti impui singurica,depinde mult de vointa ta..

pusyketa,daca ti-e foame mananca..nu te infometa,chiar daca ai burtica.Mie asistenta mi-a zis sa mananc putin si des..ajuta si la greata.
Si la mine se vede o burtica de toata frumusetea,nu ca aveam eu abdomenul plat inainte de a ramane,dar oricat..Acum zici ca am la 3-4 luniEh,noi si bebeii sa fim sanatosi..apoi ne bagam la cure de slabire impreuna.

asparagus,incearca sa mananci biscuiti..cate putin..Fetele spuneau ca afara exista niste pastilute si sucuri pt greata,inofensive pt bb..Si e nu cred ca daca mama ta a avut greturi si i-a fost rau cu tine asa ti se intampla si tie.

vikky,efectiv mi-e groaza de episodul asta tampit...eu nu am dat,habar nu am..al meu nici el..habar n-am ce vom face...Mai e pana atunci,asa ca sper sa ajung cu bine in luna 9...sa nasc un bb sanatos..si voi vedea atunci ce si cum.Momentan prefer sa nu ma gandesc ca ma apuca greata..

Angelique,da eu m-am gandit la nume..le-am decis inainte de a ramane..la baiat David-Christian si la fata Antonia Andreea...(Antonia clar,Andreea e inca in discutie)

o seara placuta tuturor.

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna seara feteleeeeeeeeee

vad ca trebuie sa fie cineva priceput in seara asta sa ne deschida si noua un nou capitolllllllllllll....vad ca iar am terminat 22 de pagini.....

pusyketa....sa stii ca si eu am burtica destul de mare din cauza ca asa eram si inainte de a ramane...asa este confomatia mea....dar imi place ca abia se vede ca sunt gravi....cred ca trebuie sa avem rabdare sa se vada efectiv forma de burtica cam la saptamana 9, 10.....dar asta este....eu voi manca in continuare....eu nu am pofta mare rau dar mananc de fiecare data cand imi este foame si mai rau este dimineata cand am o foame de zic ca pic in secunda doi.....

cat despre fumat eu cred ca e nociv...desi sunt pareri si pro si contra....dar....eu merg pe lasatul de fumat indiferent cat de greu ar fi....pentru ca e un lucru bun pt bebe.....

va pup
5+

Camelia

Mergi la inceput

leditia...si mie imi place antonia...cred ca am mai spus...de aceea am acest nick....iar pt baieti imi place filip sau ioan....dar ma voi mai gandi

5+

Camelia

Mergi la inceput

Daca e baiat il va chema sigur David Alexandru (i-as fi pus si eu tot Cristian pt ca se naste in preajma Craciunului,dar ii pun Alexandru din cauza nasului), dar daca e fetita nu stiu.Nu sunt deloc decisa.Tot discut cu sotul si nu ne convine nimic.

10+

Mergi la inceput

fetelor mie mi-ar placea sa gasesc un nume de sfant sa poata copilul sa se serbeze de 2 ori pe an...adica daca se naste in februarie...sa mai aibe o zi onomastica prin primavara sau toamna....sau poate chiar vara....desi ei se bucura sa fie in timpul scolii....

5+

Camelia

Mergi la inceput

Pune-i Gabriel. Imi place mult numele, poate si pentru ca asa ma cheama

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikky spune:

Daca e fetita Miruna Adriana...daca e baiat Patrick si ma mai gandesc

Mihaela mami de Cristian-Mihai si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Ohoooo, pagina 23?? Nu am parola de la contul comun, ca as deschide un nou subiect.

La ce de nume frumoase v-ati gandit... noi suntem inca destul de socati, nu ne-am gandit la nimic... Dar o sa ne treaca!

Un inceput de saptamana minunat!!

Edit: am uitat sa pun graviduta...

5+

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput