Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by Angellique

pusyketa, pai nu stiu cat de mare o ai tu .Mie abia dupa 9 saptamani a inceput sa se vada.Acum simt de parca as avea un grapefruit in burtica.

10+

Da, si eu ma simt la fel, de parca as avea un grapefruit in burta:))
Oricum sunt si foarte balonata.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor!dar ati scris nu gluma.Mie astazi toata ziua mi.a fost si imi este foame acum mananc acum mi foame de speriat nu alta!!Am mancat de n ori astazi,chiar ma speriu cat de foame imi este!astazi mi.a fost greata insa nu am vomitat,singura zi...

10+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

ah fetelor, mi-e asa de rau...greata de dimineata pana seara...nu mai stiu ce sa mai fac...nu-mi vine sa mananc nimic si mai ales sa beau...de la apa minerala mi se face si mai rau...
Sunt enervanta, asa e? Ma plang ca un copil mic, probabil fiindca sunt singura acasa...al meu sot ajuta niste prieteni la mutat...si mi-e asa de urat singura...
ieri am vorbit la telefon cu mama, in Romania si m-a demoralizat si mai tare. Cica ei cu mine i-a fost rau in fiecare zi pana in luna 4-a, miscam deja in burtica...sper sa n-o mostenesc si in privinta asta!

Pupici la toate colegutele!

Ioana

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

DarkBendis, mersi de sfatul cu privire la brinza de mamaliguta...o sa incerc si eu.

Fetele noi, bun venit si bebei frumosi!

Eu m-am tot laudat ce bine imi e, ieri am fost la resto jap si am mincat sushi vegetarian, care e grozav, daca mai sunt fete iubitoare de sushi puteti minca linistite sushi cu castravete sau cu omleta dulce, e grozav! Am spus celor patru perechi de prieteni cu care am fost la resto ca vom mai avea un bebe mic si au fost superentuziasmati(majoritatea au si ei doi copii).

La amiaza am fost la ziua de nastere a unui nepotel, insa in drum spre casa mi s-a facut rau si acum simt ca imi plezneste capul....

asa ca va las si sper sa aveti o seara placuta!

Dar acum imi plezneste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

La voi a inceput sa creasca burtica???? Eu nu pot sa-mi dau seama.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
9+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

vorbind de doctori...eu am fost internata la polizu,in decembrie,la dr banceanu...m-a chinuit ca pe hotii de cai ...mi-a facut histerosalpingografie pe...viu...era sa mor de dureri....acelasi lucru l-a patit si o prietena de-a mea acum vreo 2 ani tot la el....si mie,si ei ne-a spus ca nu putem avea copii ca avem cate o trompa infundata...eu aveam deja doi,ea ,unul...concluzie:prietena mea a mai facut o fetita de toata frumusetea,iar eu am acum al treilea bebica in burtica...nu va duceti la el...

10,7,5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

stiu ca la euroclinic sunt preturi mari,dar sunt foarte atenti si au tot ce le trebuie...tineti-mi pumnii ca maine ma duc la prima eco...sper sa vad samantzuca mea si sa fie bine...

10,7,5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Da DarkBendis si la mine cam de saptamana trecuta a inceput sa se vada. Le ziceam fetelor mai devreme, ca ma simt de parca as avea un grapefruit in burtica.Acum depinde si de fiecare,la cele slabute se vede mai repede burtica.La mine,cum are si un strat "protector" deasupra, o sa se vada ca lumea mai greu.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Fetelor v-ati gandit la nume pt bebei??

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikky spune:

Fetelor am citit ce ati scris referitor la spaga.Sa va povestesc cum a fost la primul bebe.Cand am intrat in sala de operatie pentru ca am facut cezariana o domnisoara asistenta draguta a venit la sotul meu si ii spunea cand intra in sala : aceasta este anestezista,aceasta asistenta de la copii etc ,etc,ca sa stie sotul meu cui sa dea:si a tot dat.Dupa operatie nu am mai vazut pe nimeni care a fost acolo,am ramas cu asistentele :unele aveau grija de noi,altele de copii.Va dati seama ,am impartit la toate si tot multumite nu au fost.

Mihaela mami de Cristian-Mihai si 5+

Mergi la inceput